Hüvelyi uh-n mikor lehet leghamarabb megtalálni a babát?
Teszt 1 hete pozitív. Vagy 6 hetes, vagy 5 vagyok a rendszertelen ciklusom miatt.
TEgnap nem láttak semmit, még a méhemen sem terhességre utaló jeleket, a teszt alapján van terhesség, de nem találta meg uh-val, lehet méhen kívüli.
Más járt már így hogy nem látták uh-n a babát, de mégis vol??
Mostanában eléggé "csúszkált" a ciklusom, és kezdett kitolódni. Hivatalosan már 6 hetes elmúlt volna. Kb a 18-ik napon estem teherbe, de így már látszódni kellene. Amit nem hiszek, hogy a hamincadikon (okt8), viszont akkor még 5 hetes sem lennék. 9nap után (beágyazódás) már mutathat a teszt halvány pozitívat?
Azért mentem el, mert már voltak vetéléseim, és a pozi teszt óta már eltelt egy hét.
Nem értem az egészet.
Szia!
Nekem nemrég volt hasonló. Elmentem 5+4 hetesen és csak üres petezsákot látott. Nagyon megijedtem. Néhány nap múlva kellett visszamennem, akkor már 7.5 mm a kis drágám szívhanggal.
Nekem is rendszertelen volt a ciklusom az előző pár hónapban.
Szorítok neked.
Nyugi!!
Én is így voltam, túl korán mentem, először semmit nem látott, korházba küldött, hogy méhen kívüli, mert 3 teszt is pozitív lett, plusz vérvétel is megerősítette. De sehol nem találták, azt mondta, várjunk..
Egy hét múlva már ott volt a petezsák, de még üresen..
Egy hét múlva pedig már benne volt Ő. Szóval nyugi, minden rendben lesz.
A mensesem szerint 10 hetesnek kellene lennem, de most kb 8 hetes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!