Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyik időpont a pontosabb, a...

Melyik időpont a pontosabb, a megtermékenyítés, vagy az utolsó menstráció időpontja?

Figyelt kérdés

Tapasztalatokat szeretnék hallani olyanoktól, akik ismerték a megtermékenyülés időpontját.

Nekem most azért lenne ez fontos, mert:

Angliában élek, és most terhes vagyok. A család szeretne meglátogatni akkor, mikor már a baba meglesz. Anyagilag nem mindegy, hogy mennyit fizetnek a repülőjegyre.

A megtermékenyülés időpontját ismerem, az szerint augusztus 2-ára fogok szülni. Az utolsó menstráció időpontjától számítva viszont augusztus 10. De az ultrahangok alapján 8-án fogok szülni, így ekkorra írtak ki. Itt is 2 hetet várnak ettől az időponttól számítva a terhesség megindításával, ha addig nem érkezik meg a baba.

Sajnos úgy néz ki, dönteniük kell. Bekockáztatnak, és nem sokkal a kiírt időpont után jönnek ki, és így olcsóbban megússzák, vagy biztosra mennek és két hetet rászámolnak a 8-ára. Ha kockáztatnak, akkor 13-án jönnének ki.

Április végével meg kellene már vásárolni a jegyeket, mert lehet, hogy utána még jobban felemelik őket.

2010. ápr. 5. 13:58
 1/7 anonim ***** válasza:
az utolsó mensitől számolják. nekem az uh. alapján két héttel volt nagyobb, tehát hamarabb kellett volna megszületnie két héttel. DE túlhordtam 1,5 héttel. tehát nagyon nehéz kiszámolni. én biztos ráhagynék a legkésőbbi időpontra egy hetet, addigra biztos otthon leszel már a babával. amúgy sem biztos, hogy az a jó, hogy ott tolonganak, amikor hazaérkezel a kórházból. legalábbis én pihenésre vágytam, meg arra, hogy az új kis család összeszokjon.
2010. ápr. 5. 14:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Az elsővel értek egyet..akár augusztus vége felé is elég lenne ha kimennének.Igaz ilyenkor az ember nem csak a pihenésre vágyik hanem hogy osztozzon az örömben a családdal:-)
2010. ápr. 5. 15:26
 3/7 anonim ***** válasza:
En is Angliaban elek, a menzi alapjan kiirtak jun 7-re, amit aztan modositottak a 12 heti uh alapjan jun 4-re. A 21. heti uh-on a baba mar 23 hetes volt, ugyhogy a midwife azt mondta, hogy ugy keszulunk, hogy maj. utolso hetvegejen szulunk. (harmadik babat varom) En ma vettem meg a repjegyet anyukamnak jun. 3-ra. Ugy latom, hogy itt lazabban veszik a dolgokat, mint otthon.
2010. ápr. 5. 15:52
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi szép mindenkinek. Egy kicsit igaz, hogy szeretném, ha össze szokna új kis családom, mert első baba:D Csak

szeretnék minél hamarabb látni, főleg párom anyukája, mert párom egyke gyerek és anyukájának ez lesz az első unokája:D

Utolsónak: Nem tudnánk valahogy felvenni egymással a kapcsolatot? Jó végre egy sorstársat találni, úgy értem, te is idekinn élsz, és pontosan érdekelne pár dolog, hogy mi merre meddig. Támogatások, meg ilyesmi, mert olyan homály az egész. Kérdezhetnék tőled ilyeneket, ha nem lennék terhedre?

Egyébként gratula a babához.

Igen, elég lazán veszik a dolgokat, otthoniaktól olyanokat hallok, hogy egy csomó vizsgálaton túl vannak már. Meg látom, hogy ezerrel teszik fel eredményeiket erre az oldalra is, és kérdezik aggódva, hogy ezek az eredmények jók? Talán jobb is, hogy ilyeneket nem néznek, hogy pl méhszáj...én is egyfolytában azon aggódnék, hogy jó e az eredmény:D Habár sajnálom, hogy csak két uh van. De a mi csöppjeink tudják mi a dolguk:D nem lesz velük baj.

2010. ápr. 5. 16:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Utolso vagyok. Nyugodtan kerdezz, akar priviben is, szivesen valaszolok. Hany hetes vagy? Merre laksz?
2010. ápr. 5. 21:43
 6/7 anonim válasza:
Az normális ha 24 én megjött és és 1 jén elmult!! ez oké de hogy 14 megint megjööt miért valami bajvan!! vagy terhes vagyok de csináltam tesztet és negetiv lett!! nemértem! segitsetek:(
2010. jún. 14. 09:55
 7/7 A kérdező kommentje:
Szia, igazándiból nem nagyon értem, mit írsz, zűrzavaros.
2010. jún. 14. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!