Anyukák, pozi a tesztem, orvoshoz időpont jövő hét közepén, ma délután 1 csepp vér a bugyin mi lehet?
Figyelt kérdés
2011. nov. 22. 18:41
1/6 anonim válasza:
1 csepp semmi. Több ne legyen. Szorítok!
2/6 anonim válasza:
Szia!
Ezzel nem jó várni! Én felhívnám a dokimat, vagy mennék az ügyeletre!
Kedves előző, így látatlanban ne nyugtassunk meg senkit! Terhesség alatt semmiféle színű és mennyiségű vérzés, barnázás, rózsaszinezés stb. nem megengedett! sem egy csepp, sem nagyobb mennyiség! DOKI!!!
3/6 anonim válasza:
Az az 1 csepp is vér!Szerintem is minél előbb menjél dokihoz.
4/6 anonim válasza:
Első vagyok: pár csepp nekem is volt, semmit nem jelent, azt mondta a dokim. Gyakori a terhesség elején, mert helyenként még nemterhesként működik a méh.
5/6 anonim válasza:
Szia
Nekem is volt egy-két csepp a nyolcadik hét körül, mentem is a dokihoz, és azt mondta, ne aggódjak, a terhesség elején ez gyakori.De azért szorítok.
6/6 anonim válasza:
ORVOS!!
Se vézés, se barnázás, se rózsaszínes folyás NEM NORMÁLIS!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!