Mennyire megbízható délután a Gabriel terhesteszt?
Én éjszaka fél 12kor csináltam meg a tesztet anno és halványan, de pozitív lett.
Reggel is csináltam még egyet, de akkor már erős pozitív.
Nekem minkét terhességemet a nemvárt napján kimutatta...Sőt most a 2.-at már a nemvárt előtt 3 nappal is.halvány de egyértelmű pozitív lett...
36+4 hkm és 3 éves kislány anyukája :)
Anno. 2008-ban egy este folyamán teszteltem pozitívat vele, tavaly szeptemberben teszteltem szintén pozitívat vele egymás utáni napokon, halvány pozitív volt, az a terhességem sajnos vetéléssel, abortusszal végződött, és ebben az évben májusban (napra pontosan 28 naposak voltak a ciklusaim) nem jött meg azon a napon, amikor kellett volna, rögtön csináltam egy tesztet és rögtön pozitívat mutatott, ez délelőtt volt.
Szerintem ez egy nagyon jó minőségű, megbízható terhességi teszt, én nyugodt szívvel ajánlom a nap bármely szakaszában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!