A Lilly teszt délután is elvégezhető és megbízható eredményt ad a nem várt utáni első napon? Mennyibe kerül?
Jo a teszt,de tutibb a reggeli pisiből,mert az koncentráltabb.
Ilyenkor ha babás vagy sűrűbben mész pisilni és ez által felhigulhat a HCG a pisidben.Ugyhogy vagy ne pisilj legalább 3-4órán keresztül,vagy várj reggelig.
De akkor se izgulj a negativ,hiszen van akinek csak 1-2 héttel később válik csak pozitivvá!
Drukkolunk;)
Ird meg mi lett az eredmény!
Én vagyok, akit átvert a Lily. Én a Gravi-HCG-t ajánlom.
Nekem a nemvárt napján mutatta félerős csíkkal, jól láthatóan! 20-as, nem 25-ös, mint a többi átlagban. Tehát érzékenyebb. A párom vette egy gyógyszertárban, 600 ft volt.
Kazettás ez a teszt, pisit kell rá csepegtetni, 3 cseppet. De határozottakat cseppents, nem baj, ha több élesz 3-nál, mert nekem a 3-ra nem reagált, így kettészedtem a tesztkazettát, és kivettem a benne lévő tesztcsíkot, és úgy mártottam bele a pisibe. :)
30 másodpercen belül ott volt a 2 csík. :))
9 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!