Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki cigizett, és fogyasztott...

Aki cigizett, és fogyasztott rendszeresen alkoholt, abba tudta hagyni mikor megtudta hogy terhes?

Figyelt kérdés
Őszintén kérdezem.(nem vagyok terhes) Csak elgondolkoztam hogy mivel elég régóta dohányzom,nap végén levezetésként nekem jól esik pár pohár ital,így úgy gondolom nekem nem lesz soha gyerekem.Azt szokták mondani,hogy de mikor már van benned valaki,érte képes vagy rá,stb.,de hogy lennék képes olyasmire,ami nem kézzelfogható,nem látom,csak a tudat,meg az orvosi papírok igazolják,hogy fejlődik bennem valami.
2017. jún. 23. 16:36
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
40%
Igaziból már a terhesség kezdete előtt érdemes lenne leszokni a cigiről. Az elején amikor nem is tudsz még a babáról akkor a legérzékenyebb. Ha eldöntd magadba, hogy babát szeretnél akkor könnyebb lesz változtatni. Én sokáig nem tudtam elképzeln, hogy anya legyek. Megtaláltam életem párját és van 3 gyerekünk....
2017. jún. 23. 16:40
 2/18 anonim ***** válasza:
71%
Mondjuk én férfi vagyok inni nem ittam de cigiztem sok éven keresztül napi 2 dobozzal. Egyik nap elszívtam az utolsó szálat és azóta se gyujtottam rá! 1hétig rossz volt. Szóval meg lehet állni. Ha nő lennék és cigiznék, de gyereket tervezek akkor az még nagyobb erőt adna az abbahagyásra.
2017. jún. 23. 16:43
 3/18 anonim ***** válasza:
39%

Szerintem a nap végén pár pohár ital elég problémás dolog. Nem akarom függőségnek hívni, de könnyen az lesz belőle, ha nem vigyázol. Az meg, hogy annyira ragaszkodj hozzá, hogy emiatt a gyerekről is lemondj, elég erős.

A kérdésedre válaszolva: én dohányoztam, mikor terhes lettem, de akkor átkattant a fejemben valami. Azóta se csinálom. Nem kell már.

2017. jún. 23. 16:45
 4/18 anonim ***** válasza:
64%
Mondjuk az sem mindegy mi az a pár ital és hetente hány alkalommal? Ha 1-2 pohár sör, 1 pohár bor néha, az oké. Viszont ha napi rendszereséggel le kell tolni pár pohár bort teszem azt, minden munkanap után, akkor neked nem a teherbeesés és önmegtartóztatás lesz a legnagyobb gondod, hanem az alkoholizmus.
2017. jún. 23. 16:47
 5/18 anonim ***** válasza:
54%

Cigi, pia...

Kèt olyan dolog, ami csak káros. Magad miatt kène letenni a cigit!

A pia meg, attól függ mennyit iszol?? Egy doboz citromos sör vagy sima sör/pohár bor nem èppen aggodalomra okot adó mennyisèg.

2017. jún. 23. 16:48
 6/18 anonim ***** válasza:
4%
+a gyerek egy plusz motivâció, hogy elhagyd ezeket a hülyesègeket. Dehogy ennyiről nem bírsz lemondani a saját gyerekedèrt sem, az már full gáz kategória!
2017. jún. 23. 16:51
 7/18 anonim ***** válasza:
50%

Jaj azért ne kövezzük már meg a Kérdezőt, hogy a babája miatt nem mond le ezekről, mikor TERVBEN SINCS nála a gyerek...

Én is úgy voltam vele, hogy majd a férjem kel hozzá éjszaka (így beszéltük meg, ő ajánlotta, mielőtt jönnének a sz..r anyás kommentek), én alhatok. De ahogy megszületett, egy percre sem akartam, hogy más legyen vele.

Én sem gondoltam soha, hogy egyszer anya leszek, most van egy 4 éves és egy 3 hónapos gyerekünk, akikért bármiről lemondanék. Ez tényleg akkor dől el, mikor már terhes vagy leginkább.

2017. jún. 23. 17:36
 8/18 anonim ***** válasza:
23%
Ès nyilván terv kell egy gyerekhez... Attól mèg, hogy nem tervez, nyugodtan becsúszhat neki egy pár pohár ital után a nap vègèn...
2017. jún. 23. 17:58
 9/18 anonim ***** válasza:
74%

Akkor egyik nő ne igyon, cigizzen, hiszen bármikor terhes lehet...?

Ne haragudj, ezen mosolyogtam egy jót. :D

Valószínűleg a Kérdező sem részegre issza magát, pár pohár koktéltól, bortól senki nem lett még matta részeg. És valószínűleg a Kérdező már nagylány és ismeri a megfelelő védekezési formákat, meg a mesét a méhecskéről és a virágról. :)

2017. jún. 23. 18:05
 10/18 A kérdező kommentje:
75 %-os nyugodj meg ... 35 éves vagyok,nem 15,és nem a sarki kocsmákban iszok.
2017. jún. 23. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!