Aki cigizett, és fogyasztott rendszeresen alkoholt, abba tudta hagyni mikor megtudta hogy terhes?
Szerintem a nap végén pár pohár ital elég problémás dolog. Nem akarom függőségnek hívni, de könnyen az lesz belőle, ha nem vigyázol. Az meg, hogy annyira ragaszkodj hozzá, hogy emiatt a gyerekről is lemondj, elég erős.
A kérdésedre válaszolva: én dohányoztam, mikor terhes lettem, de akkor átkattant a fejemben valami. Azóta se csinálom. Nem kell már.
Cigi, pia...
Kèt olyan dolog, ami csak káros. Magad miatt kène letenni a cigit!
A pia meg, attól függ mennyit iszol?? Egy doboz citromos sör vagy sima sör/pohár bor nem èppen aggodalomra okot adó mennyisèg.
Jaj azért ne kövezzük már meg a Kérdezőt, hogy a babája miatt nem mond le ezekről, mikor TERVBEN SINCS nála a gyerek...
Én is úgy voltam vele, hogy majd a férjem kel hozzá éjszaka (így beszéltük meg, ő ajánlotta, mielőtt jönnének a sz..r anyás kommentek), én alhatok. De ahogy megszületett, egy percre sem akartam, hogy más legyen vele.
Én sem gondoltam soha, hogy egyszer anya leszek, most van egy 4 éves és egy 3 hónapos gyerekünk, akikért bármiről lemondanék. Ez tényleg akkor dől el, mikor már terhes vagy leginkább.
Akkor egyik nő ne igyon, cigizzen, hiszen bármikor terhes lehet...?
Ne haragudj, ezen mosolyogtam egy jót. :D
Valószínűleg a Kérdező sem részegre issza magát, pár pohár koktéltól, bortól senki nem lett még matta részeg. És valószínűleg a Kérdező már nagylány és ismeri a megfelelő védekezési formákat, meg a mesét a méhecskéről és a virágról. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!