Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki cigizett, és fogyasztott...

Aki cigizett, és fogyasztott rendszeresen alkoholt, abba tudta hagyni mikor megtudta hogy terhes?

Figyelt kérdés
Őszintén kérdezem.(nem vagyok terhes) Csak elgondolkoztam hogy mivel elég régóta dohányzom,nap végén levezetésként nekem jól esik pár pohár ital,így úgy gondolom nekem nem lesz soha gyerekem.Azt szokták mondani,hogy de mikor már van benned valaki,érte képes vagy rá,stb.,de hogy lennék képes olyasmire,ami nem kézzelfogható,nem látom,csak a tudat,meg az orvosi papírok igazolják,hogy fejlődik bennem valami.
2017. jún. 23. 16:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
37%

Én rögtön letettem a cigit amint kiderült a terhességem.

Alkoholt nem fogyasztok évek óta,mert a fiamat szoptattam 2,5 éves koráig.

Előtte sem nagyon ittam,csak ha valami alkalom volt .

2017. jún. 23. 18:16
 12/18 anonim ***** válasza:

Igen, abba lehet hagyni. Mikor pozitív lett a tesztem eldöntöttem, leszoktam és kész.

15 évig dohányoztam mielőtt terhes lettem szóval tudom milyen ragaszkodni a cigihez de terhesen valami tényleg átkattan az emberben. Pár napig még azért kívántam de eszembe nem jutott, hogy rá is gyújtsak.

Most már nagyon szeretnék elszívni egy cigit és meginni egy fröccsöt, de mivel szoptatok nem szabad. Na ez már rosszabb de nem gyújtanék rá most sem, viszont a szoptatás végét viszont nagyon várom (nem csak ezért).

2017. jún. 23. 18:18
 13/18 anonim ***** válasza:
17%

Èn nyugodt vagyok!

😁

Na, persze ehhez nem kell innom este, te meg már gondolom legurítottad az adagod!

Okè, 35vagy ès nem akarsz gyereket. Akkor mi kèrdèsed?? Igyál, cigizz, de szerintem nem àllok messze a valóságtól, hogy ezek hülyesègek. Èn kèrek elnèzèst!

Volt ismrősöm piált, cigizett, 40èvesen vállalt egyetlen gyetket, akit ki sem tudott hordani, koraszülött lett, majd 45èvesen meg is halt. Igazad van, lehet így is csinálni, de a többsèg azèrt nem erre törekszik!

Na pusszcsi 😊

2017. jún. 23. 19:29
 14/18 anonim ***** válasza:
50%

Inni nem igazán iszom, ezért ez a része nem érintett. Viszont 10 éve dohányoztam, mikor terhes lettem. Én előtte nem raktam le, megvártam a pozitív tesztet. Rögtön letettem, és érdekes módon nem is hiányzott, ebben bőven szerepe volt a non-stop hányásomnak és szagérzékenységemnek is. Szoptatás után viszont sajnos visszaszoktam.

A második terhességemnél is leraktam a cigit, viszont agyban nem szoktam le, végigszenvedtem a terhesség és szoptatás időszakát, egyfolytában arról álmodtam este, hogy dohányzom...itt sajnos nem volt kérdés, hogy vissza fogok szokni.

2017. jún. 23. 19:41
 15/18 anonim ***** válasza:
Hja en abba tudtam. Inni mondjuk nem ittam csak alkalomszeruen de a cigit letettem kb ket hónappal a teherbeeses elott. Előtte cigiztem 18 evet napi legalabb egy dobozzal. Szar volt de mar nem hiányzik. Nemhinnem h visszaszoknek valaha is. En büszke vagyok magamra vagyis.. Hat ha nem is.. Ez sztem alap ha mar egy kisbabát vársz.
2017. jún. 23. 19:52
 16/18 anonim ***** válasza:
61%

inni ugyan alkalmanként, de akkor sokat és vodkát ittam. Cigizni akkoriban 1-1,5 doboz/nap. Ha határidős, éjszakázós munkám volt, akkor még többet is elszívtam.

A cigit azonnal abbahagytam, nem volt egy kicsi engedmény sem nekem ebben, pezsgőt, bort fél pohárral és ritkán - tehát kb 2 havonta egy egy megjelenésen megengedtem, de az a tapasztalatom, hogy a fiam kirúgta tőle az oldalamat és mindig így reagált. A második gyerekünknél egyszer ittam pezsgőt, ő sokkal nagyobbat rúgott és pár óráig nem hagyta abba, így többet azt sem. A dohányzásra azóta sem szoktam vissza szerencsére pedig már 4 éve volt. Biztos, hogy nehéz ez, mert a szomszéd lány még 8-9 hónapos hassal is az utcára lejárt fél óránként cigizni. Éjjel 2-kor is és nem ritkult. Szülés előtt elköltöztek, de nekem valahogy nagyon rossz volt ezt látni, hogy nem tudta még csökkenteni sem a cigizést. Nem mondom, hogy főleg a stresszesebb határidőkénél nem akartam rágyújtani, (szülések napján is dolgozni indultam még) de nem engedtem meg a cigit, lezárt az agyam és az ellenérvek.

2017. jún. 23. 23:11
 17/18 anonim ***** válasza:

Nem tudom mit és abból pontosan mennyit iszol,ha csak 1-2pohár (jo minőségű) bort akkor az még egészséges is lehet de ha többről van szo visszataszítónak tartom.Egy nő ha piál undorító!Baratnőm anyja 38évesen lett terhes,piázgatott (csak ugy mint te) a kisfia kb 8honapos lehetett mikor ujra inni kezdett,magára hagyta,éjszakákat töltött kitudja hol....gyönyörű látvány volt!Azota a kisfiú 13éves anyuka pedig full alkoholista.Ha nem akarsz gyereket semmi baj nincs azzal,nem mindenki szeretne,de ettől függetlenül sztem gáz hogy az alkoholra szükséged van.

Le lehet tenni ám,persze,ha akarod!!!Ha fontosabb az hogy elszívj egy cigit a felesed mellett akkor nem fogod lerakni sem a cigit sem a piát.Van aki végig dohányozza a terhességét,jo esetben nincs következménye de sok kárt okoz az alkohol és a cigi is.Hiába az orvosi papír,az ultrahang kép,a baba szivhangja ha az anyát csak a saját "jólléte" érdekli.

2017. jún. 24. 08:07
 18/18 anonim ***** válasza:

Normálisan válaszoltam a kérdésre.

Mi a fenéért kell lepontozni?

2017. jún. 24. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!