Ha cigizek, és elég rendszeresen fogyasztok alkoholt, hogy lehet erről leállni ha kiderül hogy terhes vagyok?
Egész életemben nem szerettem volna gyereket,mindig is ez ellen voltam,meg ezt hangoztattam.
Közben vannak káros szenvedélyeim is.Most azt értem hogy nem dohányzok ha terhes vagyok,stb.,na de hogy lehet erről leállni,mert a tény maga nem fog vissza semmiben.Építő mondatokra lennék kíváncsi,olyan mantrákra,amit magamba beszélek.
11 hetes terhes voltam mikor megtudtam hogy az vagyok.. Dohányoztam.. És elég keményen, munkahelyi stressz miatt,, 6 éve probálkoztunk nem jött nem is számitottunk rá, talán már le is mondtunk arról hogy nekünk lesz.. Hozzá teszem menstruáltam is..
Na a lényeg... 11 hétig dohányoztam.. Aztán megtudtam hogy terhes vagyok.. Jött a sokk... Visza gondoltam arra a 11 hétre.. Nem is a stressz hanem egyből jött az az érzés hogy te jó ég a cigi... Onnantól nem is gyujtottam rá nagyon be voltam parázva... De hála jo istennek nem lett baj. De nagyon félek attól hogy ha családot akar majd alapítani majd esetleg az én hülyeségem miatt nem fog tudni... Szóval ha még nem vagy terhes és tervezed tedd le.. Ne ez miatt keljen a 9 hónapot végig paráznod..
Mondjuk mantrázhatod magadnak, hogy "Nem akarom bántani a kisbabám".
Vagy most nem tudom, hogy mit vársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!