7 hetes terhes vagyok, van még valaki az első trimeszterben?
Miújság Ibi?
Nekem sajnos nagyon későn lesz a genetikai, mert december 23 tudták volna, de ott csak 11+5 leszek , legközelebb januar 3 van csak rendelés így akkor megyek, még 2 hosszú hét 😅
Ibi megvolt az ultrahang?
Remélem minden rendben?
Mondtak valamit a nemére?
Meli
Ibi hány éves neked a kislányod?
Gratulálok a kislányhoz 🥰
Nekem a kislányom amugy 23 hétig fiú volt meg nem tudom ezt a két választ kaptam mindig, aztan 23.héten a babamozin egyértelműen kislány volt😅
Réka neked is hogy minden rendben, és hogy elérkezett hozzád is a rosszullét.
Nekem gyomorfájásom van két napja, de sem hányinger sem hányás, csak semmi nem esik jól mert megfájdul a gyomrom 😵💫
Niki
Gratula Réka! Kitartást a hányásboz is 😵💫😀
Niki, 4 éves lesz februárban a lányom :) Huuuh komolyan olyan sokaig nem mutatta?! Az komoly. Nekem elvileg hétfőn küldik a Prena eredményt a nemét illetően, akkor tuti lesz, legalább nem kell annyit várni 😂😂😂
Nekem most lett december elején 3 éves.
Még annyira nem fogja fel hogy anyának baba van a pocakban és tesója lesz, nem nagyon mondogatja, nem érti szerintem mit is jelent ha tesója lesz 😅 egyszer mondta ha elesik majd megpuszilom és megvigasztalom, meg hogy vele aludjon egy ágyba.
Sziasztok,én megfáztam sajnos 😞
A hányingerem se múlt még el,pedig én lassan 14 hetes leszek.
Kitartást Réka a hányás/hányingerhez.
Meli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!