Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes terhes vagyok, van...

7 hetes terhes vagyok, van még valaki az első trimeszterben?

Figyelt kérdés
Nagyon izgulok, lombikbaba, 4.re sikerült, cicimfáj, hányingerem van néha, de ugymond üresnek érzem magam. Nincs görcs, se has szurkálás, semmi.

nov. 20. 16:39
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/199 anonim ***** válasza:
Sziasztok, Ibi vagyok :) Úgy örülök, hogy “majdnem” mindenki jól van! Nekem is enyhülnek a tünetek, 2 nap és 12. hétbe lépek, ma lesz a genetikai ultrahang, nqgyon várjuk, a kislányunk is jön velünk! Itt máris úgy tűnik fiús társaság, lehet, hogy mi is csatlakozink?
dec. 19. 12:11
 72/199 A kérdező kommentje:

Miújság Ibi?

Nekem sajnos nagyon későn lesz a genetikai, mert december 23 tudták volna, de ott csak 11+5 leszek , legközelebb januar 3 van csak rendelés így akkor megyek, még 2 hosszú hét 😅

dec. 19. 20:48
 73/199 A kérdező kommentje:
Niki voltam
dec. 19. 20:48
 74/199 anonim ***** válasza:

Ibi megvolt az ultrahang?

Remélem minden rendben?

Mondtak valamit a nemére?

Meli

dec. 19. 20:49
 75/199 anonim ***** válasza:
Ibi vagyok Sziasztok! :) Igeeen minden rendben, 11+5 vagyok, és úgy tűnik kislány 💗💗💗💗💗 1-2 munkanap és a genetikai alapján kiderül tutira :) Profinak tartom az orvost, első kislányomnál is ő mondta ki, most is hiszek neki 😍
dec. 19. 21:12
 76/199 anonim ***** válasza:
Sziasztok Réka vagyok. Most végeztünk ultrahangon, 9 hetes vagyok ma és tökéletesen megfelel a mérete a picinek 25,1 mm🥰🩷 és jelentem ma megvolt az első hányásom is, pedig már azt hittem megúszom 😁
dec. 20. 19:15
 77/199 A kérdező kommentje:

Ibi hány éves neked a kislányod?

Gratulálok a kislányhoz 🥰

Nekem a kislányom amugy 23 hétig fiú volt meg nem tudom ezt a két választ kaptam mindig, aztan 23.héten a babamozin egyértelműen kislány volt😅

Réka neked is hogy minden rendben, és hogy elérkezett hozzád is a rosszullét.

Nekem gyomorfájásom van két napja, de sem hányinger sem hányás, csak semmi nem esik jól mert megfájdul a gyomrom 😵‍💫

Niki

dec. 20. 20:57
 78/199 anonim ***** válasza:

Gratula Réka! Kitartást a hányásboz is 😵‍💫😀

Niki, 4 éves lesz februárban a lányom :) Huuuh komolyan olyan sokaig nem mutatta?! Az komoly. Nekem elvileg hétfőn küldik a Prena eredményt a nemét illetően, akkor tuti lesz, legalább nem kell annyit várni 😂😂😂

dec. 21. 03:05
 79/199 A kérdező kommentje:

Nekem most lett december elején 3 éves.

Még annyira nem fogja fel hogy anyának baba van a pocakban és tesója lesz, nem nagyon mondogatja, nem érti szerintem mit is jelent ha tesója lesz 😅 egyszer mondta ha elesik majd megpuszilom és megvigasztalom, meg hogy vele aludjon egy ágyba.

dec. 22. 10:16
 80/199 anonim ***** válasza:

Sziasztok,én megfáztam sajnos 😞

A hányingerem se múlt még el,pedig én lassan 14 hetes leszek.

Kitartást Réka a hányás/hányingerhez.

Meli

dec. 22. 16:21
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!