Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes terhes vagyok, van...

7 hetes terhes vagyok, van még valaki az első trimeszterben?

Figyelt kérdés
Nagyon izgulok, lombikbaba, 4.re sikerült, cicimfáj, hányingerem van néha, de ugymond üresnek érzem magam. Nincs görcs, se has szurkálás, semmi.

nov. 20. 16:39
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/200 A kérdező kommentje:

Dejooo, én 4 hét múlva február 3 megyek legközelebb, 18 hetesen, aztmondta majd akkor elmondja fiú vagy lány most nem volt hajlando, mondjuk ugysem hittem volna el teljesen mértékben miutan ugye a kislanyom is kisfiú volt 13 hetesen (egy masik orvos szerint) 😅

Niki

jan. 3. 20:56
 112/200 anonim válasza:

Aztaaa Niki nem semmi, hogy nagyobbnak mérték🙂 akkor valamit nagyon jól csinálsz, étkezésedre folyadékra biztos oda figyelsz🙂 kombinált tesztet is csináltak?

Ti már túl vagytok a labor vizsgálatokon? És aki igen, nálatok milyenek lettek az értékek, mutatott bárkinél valahol valami eltérést? Állítólag ilyenkor nincsen tökéletes vérkép. Én jövő héten ejtem meg a labort.

Reni voltam

jan. 4. 07:38
 113/200 anonim válasza:

Ez nagyon jó hír Réka, szupererős baba🙂

Remélem az én babám is ilyen tempóban fejlődik. Gondolom januárt szerettél volna írni🙂 ohh de szuper ès, hogy tervezed a genetikain, apa is bent lehet vajon? Nem tudjátok?

Reni voltam

jan. 4. 07:53
 114/200 anonim ***** válasza:

Jaj igen januárt bocsánat 😁🤣 túl faradt voltam tegnap.

Magánúton bent lehet, államin ha jól tudom nem engedik, de orvos/korhaz válogatja. Nekem eddig minden vizsgalaton bent volt a férjem, kivétel a tegnapin, mert kérték, hogy a sok kismama miatt az előjegyzésre nem jöhet kísérő. (Dugig volt a váró)

Reni én majd január 13/14én megyek vervetelre.

Réka

jan. 4. 09:32
 115/200 A kérdező kommentje:

Reni, mi nem tudtunk menni kombinaltra, igy csak uh volt, mert 1 orvos csinalja nálunk ő pedig még nem dolgozik.

Laborban voltam én, vörösversejt és a hematokrit alacsony, de az előző terhessegem alatt is verszegeny voltam, vizeletben minden negativ , de valami amorf kristalyok vannak benne

De doki semmit nem mondott.

Egyébként nagyon nem figyelek az étkezésre 🫣 gyümölcsöt sose ettem meg, gyerekkorom óta , zöldséget csak levesbe, vagy főzelékként. Sokat nasizok, van egy plusz etkezésem az utovacsora mert ha nem eszek 9-10 körül este úgyérzem éhen halok. kólát is muszáj innom, főleg ha fáj a gyomrom , olyan fél-1 liter bubis víz megy le 1 nap alatt, eleinte sima vizet ittam de hányingerem van tőle

Niki

jan. 4. 12:29
 116/200 anonim válasza:

Akkor gondolom később lesz a kombinált nálatok, habár tudom, hogy az nem kötelező.

Akkor több folyadékot kell inni, a kristályok miatt, hogy tudjon ürülni.

Ajj én sem vagyok ügyes a gyümi evésben, már megint eltelt jópár nap, hogy nem ettem.

Igen, este én is eszem 9-10 tájékán, az nálam is kötelező. A kólát, kávét,szénsavas dolgokat teljesen kizártam most.

Uhh akkor te is jó keveset iszol, nekem is szokott lenni víz undor, akkor teszek egy pici szörpöt és úgy könnyebben lecsúszik.

Nektek már látszódik a pocak lakótok?

Nekem mintha már kezdene, sajnos képet nem tudok bemásolni.

Reni

jan. 4. 13:13
 117/200 A kérdező kommentje:

[link]

Reni, eez 11 hetes fotóm (azota 14 vagyok) , első kép a mostani terhesség 11 hetesen, 2.kép 3 éve a kislányomm 11 hetesen.

Nekem már letagadhatatlan pocim van, először féltem mivan ha találnak még egy babát azért ekkora😅 de aztmondják 2.terhességnél sokszor nagyobb a has

jan. 4. 16:25
 118/200 A kérdező kommentje:
Niki voltam
jan. 4. 16:25
 119/200 anonim válasza:

Tényleg mennyire más minden terhesség. Nekem kb ugyan akkora most 11 hetesen mint neked a 2.képen. Első terhességem így 32 évesen.

Köszönöm, hogy megosztottad🙂

jan. 4. 17:41
 120/200 anonim válasza:
Reni voltam
jan. 4. 17:43
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!