Etter2 kérdése:
39 hetes terhes vagyok. Gyógyszerrel 130,140 az elnult hétben a vérnyomásom .a szív orvos azt mondta ezzel ne menjek kórházba. Vizesedem de már egy pár hete ,alig észrevehetően. Valakinek meg volt ilyen? Aggodnom kellene ?
Figyelt kérdés
#várandósság #Harmadik trimeszter és vérnyomás #39 hetes vérnyomás #Kismamák és a magas vérnyomás #Utolsó hetek vizesedes és vérnyomás
okt. 20. 18:54
1/3 anonim válasza:
Védőnő, nőgyógyász mit mond?
Aggódni semmiképp ne aggódj, mert az csak árt, de ne hagyd annyiban. Ezek a tünetek nem túl biztató kombinációk, mindenképp foglalkozni kell vele. Ne hagyd magad és ne csak egy orvos véleményére hallgass.
2/3 anonim válasza:
Nekem gyógyszer nélkül volt ennyi a végén, de 140fölé nem ment.( Előtte többször is, de csak izgulástól, kontroll mérés már jó volt mindig). Brutálisan vizesedtem már kb.a 18.-20.héttől. Senki nem foglalkozott vele, nem lett bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!