Petra1230 kérdése:
39 hetes kismama vagyok és Fehérkőppeny szindrómàm van !ithon soha nem magas pulzusom viszont kórházába is NST mindig magas ! Félek ha császár is lesz ha rám teszik amivel merik pulzust és hallom ahogy kattog a gép végem van!mit tehetek?
Figyelt kérdés
Jobban félek már ettől mint maga a szüléstöl hogy úgy felmegy hogy császár kell ez miatt! Valaki volt már így?2024. jan. 7. 21:19
1/5 A kérdező kommentje:
Egyszer bent voltam még 34 hetesen sürgősségi és ahogy rám tették a 24 órás EKG már attól rosszul voltam annyira felment a pulzusom 170 re hogy leszakítottam magamról 😭
2024. jan. 7. 21:20
3/5 A kérdező kommentje:
Járok hozzá már lassan 2 eve
2024. jan. 7. 22:07
4/5 anonim válasza:
És nem segít? Szerintem érdemes lenne erre koncentrálni.
Beszélj az orvossal, aki kezel téged. Hogy panikolsz, stb. Mondjon el mindent, vonjon be mindenbe?
5/5 anonim válasza:
En most voltam műtéten. Mondtam a dokinak, hogy engem is stresszelnek a vizsgálatok, felmegy a vernyomásom, ha direkt figyelve van, ő csak nevetett, és mondta, hogy fehérköppeny szindrómám van. Szerintem te is beszélj róla nyiltan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!