7 hetes terhes vagyok, van még valaki az első trimeszterben?
Figyelt kérdés
Nagyon izgulok, lombikbaba, 4.re sikerült, cicimfáj, hányingerem van néha, de ugymond üresnek érzem magam. Nincs görcs, se has szurkálás, semmi.ma 16:39
1/2 anonim válasza:
Én pénteken leszek 5 hetes :) igaz nekünk nem lombik. Mellem eléggé tömör/duzzadtnak érzem, érzékeny a mellbimbóm. Szurkálás a nem várt mensim környékén volt, azóta nincs hála isten. Kicsit én is izgulok mert vasárnapra pont beteg lettem, bár hála isten lázam nem volt. Első babám lesz :) voltál már ultrahangon?
2/2 anonim válasza:
Hello :) 7+3 jelen 😍😍 Nekem nagyjából ugyanaz mint Neked :) 6+1-nél már volt szívdobogásunk 🥳
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!