7 hetes terhes vagyok, van még valaki az első trimeszterben?
Én is voltam már ultrahangon, én is 6+1, 3.1mm -s embrió volt szívhanggal, nem is tudom miert izgulok ilyen nagyon nagyon, hisz eddig minden rendben ment :)
Jövő hétten kedden és csütörtökön kell mennem orvoshoz.
Ti mikor mentek?
Szia. Én 9 hetes vagyok. Nekem is hányingerem van 2 hete minimum folyamatosan,meg a mellem feszül. Én már másodjára megyek 25. én orvoshoz.
Én is parázok folyton,hogy vajon tendben van e minden.
Akkor lényegében a hasadban te sem érzel, szurkálást görcsöt amiket olyan sokan mondanak? 😅
Olyan elképzelhetetlen, pedig már van egy lombik babám, csak vele annyi gond volt az első 10 hétben, folyton korházban voltam és heti 2-3 ultrahangom volt, el se tudom hinni, hogy létezhet ilyen, hogy ennyire problémamentes lehet 🙈
Hiperstimulalt lettem, kerek 4 hetesen,6 liter víz volt a hasüregben, korházban voltam 10 napot, kiengedtek, másnap már ott ültem mert véreztem, azon a héten mégegyszer elöntött a vér, utána héten mégegyszer, de nagyon, akkor találtak még egy petezsákot, de egy hematóma volt körülötte, így az később el is tűnt, 8 hetesen mikor végre elmúlt mindem bajom úgy mentem kontrollra hogy nem tudtam mozgatni a fejem es felemelni a jobb kezem, trombózist kaptam..újabb 12 nap korház volt míg fel nem szívodott a vállamból a vérrög.
Tapolcan a lombikközpontban hagyatták velem abba a vérhigítót mert hogy amiatt vérzek, ezért lett a trombózis, mert hiperstimuláltan nem szabadott volna abbahagyni.
Most is reggel tablettában, este injekcióban kapok vérhigítot.
Nagyon megkellett megint szenvednem a sikerért. 34 petesejtet szívtak le, a petefészkem akkora volt kidomborodott a hasamon, levegőt alig kaptam tőle, de bevállaltam, saját felelősségre megcsinálták a beültetést, és nagyon izgulok hogy minden rendben menjen 🥺🥹
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!