Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes terhes vagyok, van...

7 hetes terhes vagyok, van még valaki az első trimeszterben?

Figyelt kérdés
Nagyon izgulok, lombikbaba, 4.re sikerült, cicimfáj, hányingerem van néha, de ugymond üresnek érzem magam. Nincs görcs, se has szurkálás, semmi.

nov. 20. 16:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/199 anonim ***** válasza:
Én pénteken leszek 5 hetes :) igaz nekünk nem lombik. Mellem eléggé tömör/duzzadtnak érzem, érzékeny a mellbimbóm. Szurkálás a nem várt mensim környékén volt, azóta nincs hála isten. Kicsit én is izgulok mert vasárnapra pont beteg lettem, bár hála isten lázam nem volt. Első babám lesz :) voltál már ultrahangon?
nov. 20. 17:45
 2/199 anonim ***** válasza:
Hello :) 7+3 jelen 😍😍 Nekem nagyjából ugyanaz mint Neked :) 6+1-nél már volt szívdobogásunk 🥳
nov. 20. 18:39
 3/199 A kérdező kommentje:

Én is voltam már ultrahangon, én is 6+1, 3.1mm -s embrió volt szívhanggal, nem is tudom miert izgulok ilyen nagyon nagyon, hisz eddig minden rendben ment :)

Jövő hétten kedden és csütörtökön kell mennem orvoshoz.

Ti mikor mentek?

nov. 21. 06:58
 4/199 anonim ***** válasza:

Szia. Én 9 hetes vagyok. Nekem is hányingerem van 2 hete minimum folyamatosan,meg a mellem feszül. Én már másodjára megyek 25. én orvoshoz.

Én is parázok folyton,hogy vajon tendben van e minden.

nov. 21. 09:22
 5/199 A kérdező kommentje:

Akkor lényegében a hasadban te sem érzel, szurkálást görcsöt amiket olyan sokan mondanak? 😅

Olyan elképzelhetetlen, pedig már van egy lombik babám, csak vele annyi gond volt az első 10 hétben, folyton korházban voltam és heti 2-3 ultrahangom volt, el se tudom hinni, hogy létezhet ilyen, hogy ennyire problémamentes lehet 🙈

nov. 21. 11:20
 6/199 anonim ***** válasza:
4 es vagyok. mensi körül meg még utána szerintem egy hétig éreztem menstruációs görcsöget,de az már elmúlt,de akkor meg azért féltem,hogy miért fáj? Mégis meg fog jönni?
nov. 21. 11:32
 7/199 anonim ***** válasza:
Mik voltak a gondok az előzőnél neked?
nov. 21. 11:34
 8/199 A kérdező kommentje:

Hiperstimulalt lettem, kerek 4 hetesen,6 liter víz volt a hasüregben, korházban voltam 10 napot, kiengedtek, másnap már ott ültem mert véreztem, azon a héten mégegyszer elöntött a vér, utána héten mégegyszer, de nagyon, akkor találtak még egy petezsákot, de egy hematóma volt körülötte, így az később el is tűnt, 8 hetesen mikor végre elmúlt mindem bajom úgy mentem kontrollra hogy nem tudtam mozgatni a fejem es felemelni a jobb kezem, trombózist kaptam..újabb 12 nap korház volt míg fel nem szívodott a vállamból a vérrög.

Tapolcan a lombikközpontban hagyatták velem abba a vérhigítót mert hogy amiatt vérzek, ezért lett a trombózis, mert hiperstimuláltan nem szabadott volna abbahagyni.

Most is reggel tablettában, este injekcióban kapok vérhigítot.

Nagyon megkellett megint szenvednem a sikerért. 34 petesejtet szívtak le, a petefészkem akkora volt kidomborodott a hasamon, levegőt alig kaptam tőle, de bevállaltam, saját felelősségre megcsinálták a beültetést, és nagyon izgulok hogy minden rendben menjen 🥺🥹

nov. 21. 11:59
 9/199 A kérdező kommentje:
Most ugye minden rendben, nincs heti 2-3 ultrhang így olyan nehéz elhinni hogy tényleg ott van.
nov. 21. 12:02
 10/199 anonim ***** válasza:
Sziasztok :( 2-es vagyok. Az első gyerkőcömnél sokkal többet fájdogált a hasam mint most, de mondta is a doki, hogy másodiknál már "lazábbak" a szalagok, ezért nem érezhető. Én dec 2-án megyek újra, illetve utána el is végeztetem a Prena tesztet. Kérdező, 34 petesejt te jó ég... És ebből mennyit termékenyítettek még illetve mennyit "kértél" beültetni?
nov. 21. 12:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!