Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes terhes vagyok, van...

7 hetes terhes vagyok, van még valaki az első trimeszterben?

Figyelt kérdés
Nagyon izgulok, lombikbaba, 4.re sikerült, cicimfáj, hányingerem van néha, de ugymond üresnek érzem magam. Nincs görcs, se has szurkálás, semmi.

nov. 20. 16:39
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/200 anonim ***** válasza:

Sziasztok! 11-es vagyok, csatlakozom a “beteg bagázshoz” mert én is beteg lettem… szerencsére láz nincs viszont + egy adag nagy fáradtság, este 14 órát aludtam egy huzamban.

Kérdező nekem is a 8.héten kezdtek enyhülni a tüneteim, a hányinger kimaradt egy nap (másnap ismét előjött) meg pár napja megvolt az első éjjeli hányásom :D 3-szor is arra ébredtem hogy hányok…. Amúgy ha gondoljátok használhatunk keresztneveket, attól még anonímak maradhatunk, csak így könnyebb követni ki-kicsoda :) Viki voltam és ma vagyok kereken a 9.héten, holnap megyek dokihoz!

Vigyázzatok magatokra addig is! :)

Viki

dec. 3. 10:40
 42/200 A kérdező kommentje:

Kérdező = Niki 8+6

Én majd csak jövő héten megyek a meddőségibe, és az ünnepek alatt valamikor magánba genetikaira, de majd az orvos hív hányra és melyik nap, mert amugy nem rendel.

Múlt héten voltunk magánba, akkor minden rendben volt ☺️

Már kicsit kezdtem én is elveszni itt a számokban ki kicsoda hányas, jó ötlet a keresztnév.

dec. 3. 21:59
 43/200 anonim ***** válasza:

Sziasztok! :)

Voltunk ma dokinál, annyira izgultam, nehogy legyen valami baj, sírtam is a buszon és a váróban is…

9 hét 1 napos a picikém, mozogni is láttam az ultrahangon :) 2,5cm-es és a várható születési időpontunk július 8. :)

Remélem ti is jól vagytok!

Viki

dec. 4. 10:05
 44/200 A kérdező kommentje:

Jajj de szuper

Nekem július 9 eddig a várható szülés.

Ma kezd visszajönni a hányingerem , tényleg jönnek mennek a tünetek 😅

Niki

dec. 4. 13:18
 45/200 anonim ***** válasza:

Én a 4. es vagyok: Meli

Örülök,hogy minden rendben veletek Viki.

Én 11+1 hetes vagyok es június 24.re vagyok írva.

Várjátok már,hogy kiderüljön kisfiú vagy kislány? :)

dec. 4. 13:26
 46/200 anonim ***** válasza:

Kíváncsi vagyok a nemére, remélem egészséges is marad! :)

Eddig fiús megérzésem volt, de most már nem tudom, a "népi tünetek" inkább lányra "hajaznak" így bizonytalan vagyok. :D

Ti mit tippeltek? :)

Ma foglaltunk időpontot is a 12. heti kromoszóma rendellenességi kiszűrési vizsgálatokra is. :) Hétfőn kell menni vérvételre, kedden meg mehetek a védőnőhöz.

Viki

dec. 4. 13:47
 47/200 anonim ***** válasza:

Meli vagyok

Milyen tüneteid vannak,amik miatt lány lehet?

Én nem tudok tippelni,valahogy nincs megérzésem ezzel kapcsolatosan.

Én 11. én megyek ultrahangra meg vérvételre (kromoszóma rendellenessegek)

dec. 4. 15:25
 48/200 anonim ***** válasza:

Karacsony előtt meglesz az eredmenye

Meli

dec. 4. 15:26
 49/200 anonim ***** válasza:

2-es vagyok Ibi :)

Viki, 2 nap van köztünk, én júli 4-re vagyok kiírva! 😂 Én kérdeztem betegen mit lehet mit nem, hétfőn világmat se tudtam annyira fajt a torkom lazam volt, Ma már kutya bajom!

Én holnap megyek levetetni a Prenat, genetikaira dec 19-re van időpontom. Én fiút érzek, de csak azért, mert teljesen mások a tüneteim mint a lányomnál 😂

dec. 4. 20:21
 50/200 anonim ***** válasza:

Meli, a tüneteim, ami inkább a lányokra igaz elvileg: főként reggeli hányinger, igen pattis bőr, de emellett ami meg “fiús tünetet”, hogy sósat ennék…. Szóval fogalmam sincs :D tényleg csak egészséges legyen. :)

Ibi neked milyen tünetek voltak az első terhességednél? :)

Viki

dec. 5. 15:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!