Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes terhes vagyok, van...

7 hetes terhes vagyok, van még valaki az első trimeszterben?

Figyelt kérdés
Nagyon izgulok, lombikbaba, 4.re sikerült, cicimfáj, hányingerem van néha, de ugymond üresnek érzem magam. Nincs görcs, se has szurkálás, semmi.

nov. 20. 16:39
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/200 anonim ***** válasza:

11-es ne izgolj, minden rendben lesz! Írj majd mit láttatok 🥰

4-es, mi csinaltatunk Prena plus-t, jövő héten (akkor leszek már 9 hetes)

2-es voltam :)

nov. 28. 06:58
 32/200 anonim ***** válasza:
Sziasztok! 2-es vagyok, megjöttem az UH-ról :) 26mm-es a kis gombócunk, 9+3 hetes 😇😍 Hihetetlen mennyit nőtt 3 hét alatt! Ti hogx vagytok?! Nekem csak az émelygés ami kitartóan meg van!
dec. 2. 09:29
 33/200 A kérdező kommentje:

Szia de szuper😍

Én ma vagyok 8+5

Es nekem szinte nincs is már hányingerem aggódom is rendesen de, cserébe lett egy pici pocakom, a cicim nagyon fáj továbbra is, ha sokat jövök megyek feszül a hasam.

Egyébként én nem dolgozom es már maradok is táppénzen, mert 45 km -re van a munkahelyem , 12 órát dolgoztam kozmetikusként, és nem akartam napi 90km-t vezetni, sem 12 órát végigülni

En legközelebb jövő héten csütörtökön megyek a meddőségi központba, hosszú ez a várakozás 😅

dec. 2. 10:12
 34/200 anonim ***** válasza:
Sziasztok, én #1 vagyok, holnap megyek az első uh-ra. Reggelente van egy icipici hányingerem, meg a melleim fájnak + állandóan fázok és álmos vagyok🤣 ma vagyok 6+3 ☺️ remelem minden rendben lesz holnap 🙏🏻
dec. 2. 11:44
 35/200 anonim ***** válasza:

33-as én is rengeteget idegeskedtem a tunetek miatt, de mostanra tényleg állandósult, hogy 2-3 nap rossz utàna semmi, csak a mellfeszülés állandó! Úgyhogy ne aggódj, minden oké!

34-es! Nagyon megmosolyogtam az írásod, mert magamon kívül még senkitől sem hallottam a fázást! Nekem ez a fő tünetekem kb a beágyazódás óta! 😂 Te voltál már dokinàl?

2-es voltam 9+3 khm

dec. 2. 16:08
 36/200 anonim ***** válasza:
Ismét 2-es vagyok. Sajnos lebetegedtem, fáj a torkom lázas vagyok, remélem a Picimnek nem lesz baja! Nektek van praktikátok erre? (Panadolt be kellett vennem, hogy levigye a lázam el kellett mennem a lányomért az oviba)
dec. 2. 16:15
 37/200 anonim ***** válasza:

4 es vagyok. Én holnap leszek 11 hetes,védőnőnél voltam ma meg házi orvosnál,holnap vérvétel.

Sajnos én az elmúlt egy hétben esténként hánytam :( nagyon várom már,hogy vége legyen ennek az időszaknak.

2 es neked jobbulást,én is voltam beteg mióta kismama vagyok,1 panadolt vettem be,sok c vitamin,d vitamin,tea,szerencsére hamar jobban lettem akkor

dec. 2. 17:48
 38/200 anonim ***** válasza:
Ismét 4 es vagyok, Ja amúgy én is fázok folyton mivel magasabb a hőm, a forró fürdő segítene,de azt meg nem lehet most :/
dec. 2. 17:50
 39/200 A kérdező kommentje:

En is voltam beteg, 1 héttel ezelőtt, nyelni alig bírtam, mostanra kezdek jobban lenni, én amugy algopirin ampullát ittam ( azért mertem meginni mert az előző terhességemnél 8-10 hetes korig napi 3 -at megkellett innom olyan fájdalmaim voltak a trombózis miatt), de nyilván probálok kerülni most minden gyógyszert , de első 2 nap nagyon ramatyul voltam.

(Kérdező)

dec. 2. 18:07
 40/200 anonim ***** válasza:
2-es vagyok, hálásan köszönöm a tippeket! Próbálom én is megoldani gyógyszer nélkül, de olvastam, hogy a láz nagyon nem jó a babának így nem kockáztattam. Kérdező, Ti nem ma voltatok magánban?
dec. 2. 20:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!