Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes terhes vagyok, van...

7 hetes terhes vagyok, van még valaki az első trimeszterben?

Figyelt kérdés
Nagyon izgulok, lombikbaba, 4.re sikerült, cicimfáj, hányingerem van néha, de ugymond üresnek érzem magam. Nincs görcs, se has szurkálás, semmi.

nov. 20. 16:39
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/199 anonim ***** válasza:

Réka, Niki jobbulást! Én is beteg voltam borzasztóan éreztem magam képzeljétek 2 nap alatt túl voltam rajta! 1 napot full végig feküdtem rengeteget ittam és megdupláztam a C-vitamint! Nekem lázam is volt és ennek ellenére gyorsan túl lettem rajta. Illetve a torkom fájt nagyon, a gyogyszertarban ajánlottak olyan szopogatóst ami pikk pakk elmulasztotta Hetbalmed Medical Antivirus a neve.

Üdv Rencsi köztünk :)

Én femibiont szedek most is és az első Gyerkőccel is azt szedtem + magnerot.

dec. 7. 07:11
 62/199 A kérdező kommentje:

Niki

Köszi ☺️

Hát amúgy nem a legjobb télen várandosnak lenni, mert tuti betegek leszünk és én nehezebben viselem, hogy nem szedhetem amiket amugy szoktam, neocitran, nurofen cold and flu stb .

Előző terhessegem április-decemberig tartott és egyszersem voltam beteg 😅

Én amugy a jutavitet szedem, már nem emlékszem miért , talán mert jódmentes , meg D vitaminból sokat 8000, mio inozitolt foláttal és szelén , meg ezen kívul a pm gyógyszer, 250mg meckformin , aspirin protect és Clexan injekció minden este 😅

dec. 8. 05:44
 63/199 anonim ***** válasza:

Sziasztok, Ibi vagyok :) Ma megkaptam a Prena teszt eredményét, hála Istennek negatív :) A nemét magzati jogok védelme miatt 12 hét előtt sajnos nem közölhetik, de sebaj, már csak 1 hét!

Ti hogy vagytok?

dec. 12. 13:09
 64/199 anonim ***** válasza:

Sziasztok,Meli vagyok. Én tegnap voltam 12 hetes ultrahangon +levették a Genaplanethez a vért.

A nemére annyit mondott,hogy ha mindenképp mondani kéne valamit akkor kisfiú,de ez még nem biztos egyáltalán. Amúgy már 61 mm es. Izgett mozgott az ultrahangon.

Egyébként nekem még mindig hányingerem van

dec. 12. 20:42
 65/199 A kérdező kommentje:

Sziasztok

Niki (kérdező)

Én ma voltam utoljára a meddőségiben Tapolcán 10+1 , és minden a legnagyobb rendben, 30.3mm crl, doki egyszercsak közölte, lehet kisfiú lesz, nem tudom miből gondolta, de most en is nagyon izgatott vagyok 🙈 következő vizsgálat majd január 3-án lesz nekem 13+2 napon . Hosszú 3 hét lesz 😅

dec. 12. 20:49
 66/199 anonim ***** válasza:

Sziasztok, én holnap leszek 8 hetes. Iszonyú hányingerem van naponta többször, viszont a kaja sem megy. Semmit se kívánok. Ma is csak egy joghurtot meg egy tál levest tudtam enni. December 20-án megyek majd UH-ra.

Niki akkor te Veszprém megyei vagy? :) pápai vagyok .

Réka voltam 😄

dec. 12. 22:29
 67/199 A kérdező kommentje:

Niki vagyok

Nekem hálisten elmúlt a hányinger nagyon ritkán jön elő.

Amugy győr-moson-sopron megyében lakunk, soprontól 40 km-re , csak Tapolcára jártunk a meddőségibe, kicsit messze volt, de Győr sem lett volna közelebb.

Sárvárra, Szombathelyre és Sopronba járok magánba orvoshoz , épp ahol hely van a dokimhoz

dec. 13. 08:11
 68/199 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

10+6-al én tovább szenvedek a hányingerrel-hányással, ma is eddig 2 hányás volt, hogy 9 óra :D na mindegy, már kúpot és kaptam a 2 gyógyszer mellé ami segít kicsit, de így sem szűnik meg a rosszullét, szinte már hozzá is szoktam, legjobb mikor boltba jön a hányás...mindig van zacskóm. Remélem 2. trimeszterre javul.

Mi dec 30.-án megyünk genetikai ultrahangra, akkor leszünk 12+6 naposak, nagyon izgatott vagyok, meg karácsonykor mondjuk el családnak is a hírt. :)

Viki voltam

dec. 16. 09:02
 69/199 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Meli vagyok

Hogy vagytok?

Én most kaptam meg a genaplanet eredményét,minden negatív szerencsére és kisfiúnk lesz.

Egyébkén sajnos még mindig hányingerem van pedig elmúltam 13 hetes.

dec. 18. 20:58
 70/199 A kérdező kommentje:

Szia

De szuper, nekem is azt mondták Tapolcán meddőségiben hogy lehet kisfiú lesz, de majd a genetikain többet tudok januar 3-án.

Hogy megy az idő , én is már 11+0 vagyok, nekem hanyinger tovabbra sincs már rég elmúlt, cicim fáj nagyon továbbra is

Amugy barátnőm meg 35 hetes es még mindig hányik😅

Niki (kérdező)

dec. 18. 22:51
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!