7 hetes terhes vagyok, van még valaki az első trimeszterben?
Lányok ti mennyit híztatok?
Engem kezd idegesíteni. Januárban 2 kg-t híztam. Ma vagyok 19 hetes es majdnem 5 kg nál tartok :(
60 ról indultam most majdnem 65
58,5 voltam 12 hetesen a védőnőnél
62-63 vagyok most 17+3 hetesen 😵💫
Hasam nekem is egyre nagyobb, melleim mint a szilikonmellek 😂
Bízom benne lelassul ez a hízás
Niki
Sziasztok. Hala isten én nem hizok, mert alapból elhízott vagyok, bár hala istennek magas is 177cm🤣 95 kg voltam nem várt napján, ma reggel 95,5. Pénteken leszünk 15 hetesek.
Réka :)
Én ha megyek nőgyógyászhoz akkor ultrahang vizsgálat nélkül haza se megyek😅 egyenlőre szó nélkül mindig megcsinálták. Irigyellek Viki meg bárki mást aki meg találta a baba szívhangját a készülékkel..én hiába keresem nem találom. Hallok dobbanást, de én szerintem a sajátomét hallom. Meg is számolom egy perc alatt mennyit ver és normális max 70-et, a babáé meg 150 körül kell lennie. Úgy hogy én már nem tudom.
Reni
Én 58 kg-ról indultam, most vagyok 59-60 kg. Csütörtökön leszek 15 hetes. Viszont nekem a mellem nem nagyon akar megindulni, ugyanolyan mint volt.
Reni
Sziasztok!
Reni én elég furcsa helyen találtam meg, eddig kétszer is ott volt, fentről nézve egészen bal oldalt, nem középen, vagy lent van, inkább tényleg úgy bal oldalt, ahol a méhem van + ahol nő a poci :D először kb 10-15 perc volt míg meglett, te is próbálj esetleg alternatívabb helyeken keresni, meg javaslom, hogy először hallgasd meg a tiedét, úgy biztosan megtudod majd különböztetni :)
Én első trimeszterben a rengeteg hányás+rosszullét miatt fogytam 6 kilót kb, 60-ról, tegnap előtt mértem magam, akkor megint 60 voltam, egyenlőre stagnálok, de próbálok a cukorra odafigyelni, hogy ne túl sokat egyek belőle, mert ha lehetne egész nap csak cukrot ennék, annyira édes szájú lettem.... :D
Viki (17+1)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!