Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes terhes vagyok, van...

7 hetes terhes vagyok, van még valaki az első trimeszterben?

Figyelt kérdés
Nagyon izgulok, lombikbaba, 4.re sikerült, cicimfáj, hányingerem van néha, de ugymond üresnek érzem magam. Nincs görcs, se has szurkálás, semmi.

nov. 20. 16:39
 191/199 anonim ***** válasza:

Lányok ti mennyit híztatok?

Engem kezd idegesíteni. Januárban 2 kg-t híztam. Ma vagyok 19 hetes es majdnem 5 kg nál tartok :(

60 ról indultam most majdnem 65

jan. 28. 10:17
 192/199 anonim ***** válasza:
Megint lemaradt: Meli
jan. 28. 10:17
 193/199 anonim ***** válasza:
Mondjuk egyre nagyobb a hasam a mellem meg óriási ahhoz képest mekkora volt
jan. 28. 10:18
 194/199 A kérdező kommentje:

58,5 voltam 12 hetesen a védőnőnél

62-63 vagyok most 17+3 hetesen 😵‍💫

Hasam nekem is egyre nagyobb, melleim mint a szilikonmellek 😂

Bízom benne lelassul ez a hízás

Niki

jan. 28. 12:30
 195/199 anonim ***** válasza:

Sziasztok. Hala isten én nem hizok, mert alapból elhízott vagyok, bár hala istennek magas is 177cm🤣 95 kg voltam nem várt napján, ma reggel 95,5. Pénteken leszünk 15 hetesek.

Réka :)

jan. 28. 13:29
 196/199 anonim válasza:

Én ha megyek nőgyógyászhoz akkor ultrahang vizsgálat nélkül haza se megyek😅 egyenlőre szó nélkül mindig megcsinálták. Irigyellek Viki meg bárki mást aki meg találta a baba szívhangját a készülékkel..én hiába keresem nem találom. Hallok dobbanást, de én szerintem a sajátomét hallom. Meg is számolom egy perc alatt mennyit ver és normális max 70-et, a babáé meg 150 körül kell lennie. Úgy hogy én már nem tudom.

Reni

jan. 28. 20:51
 197/199 anonim válasza:

Én 58 kg-ról indultam, most vagyok 59-60 kg. Csütörtökön leszek 15 hetes. Viszont nekem a mellem nem nagyon akar megindulni, ugyanolyan mint volt.

Reni

jan. 28. 21:00
 198/199 A kérdező kommentje:
Milyen szívhangfigyelőd van Reni? Nem mindegyik képes rá ,hogy koran lehessen hallani vele.
jan. 28. 21:48
 199/199 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Reni én elég furcsa helyen találtam meg, eddig kétszer is ott volt, fentről nézve egészen bal oldalt, nem középen, vagy lent van, inkább tényleg úgy bal oldalt, ahol a méhem van + ahol nő a poci :D először kb 10-15 perc volt míg meglett, te is próbálj esetleg alternatívabb helyeken keresni, meg javaslom, hogy először hallgasd meg a tiedét, úgy biztosan megtudod majd különböztetni :)

Én első trimeszterben a rengeteg hányás+rosszullét miatt fogytam 6 kilót kb, 60-ról, tegnap előtt mértem magam, akkor megint 60 voltam, egyenlőre stagnálok, de próbálok a cukorra odafigyelni, hogy ne túl sokat egyek belőle, mert ha lehetne egész nap csak cukrot ennék, annyira édes szájú lettem.... :D

Viki (17+1)

tegnapelőtt 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!