7 hetes terhes vagyok, van még valaki az első trimeszterben?
Sziasztok
Én most vagyok 18 hetes es ma voltam genetikai ultrahangon meg genetikai tanácsadáson (az életkorom miatt muszáj) tb s rendelésen klinikán.
En eddig csak magánban voltam,ott részletesen megnéztek mindent vagy 20 percig.
Na itt 2-3 percig ultrahangoztak,alig mondott valamit.
De egyébként rendben van minden,mostmár jó helyen van a méhlepényem is.
Meli
Szuper Meli hogy a méhlepény már jó helyen van 😊
Viki én packetával már sose rendelek, Fox vagy Gls
Szeptemberben rendeltem egy sportcipőt kislányomnak, novemberbe kaptam meg mert elveszett útközben, persze addigra már csizma kellett , tavaszra meg kicsi lesz neki, ugyhogy soha többet packeta 😅rengetegen panaszkodnak a packetára amúgy.
Én érzek mozgást 1-2 pillanatig , de még olyan kis gyengécske, viszont nagyon élienkedik es nagyon eldeformálja a pocim és kinyomkodja magát 🙈
Én most nagyon megfáztam, vasárnap arra keltem leszakad a fél arcom, arcüreggyulladásom lett. Szétmegy a fejem, orrom el van dugulva 😵💫
Niki 16+5
Niki jobbulást!
Engem eléggé idegesít,hogy mindig van valami bajom. Nekem most herpeszem lett a számon pedig szinte sosem volt életemben. Meg az ínyem is be van dagadva vérzik pedig ilyen sem volt.
A hasam meg nagyon feszül,puffadok folyton nagyon 😒
Jobbulást Niki!
Meli nekem a cukor csökkentése segített rengeteget a puffadáson! A vérvételnél picit magasabb lett a cukrom, és most levittem napi 30-40grammra, mindennel együtt. Nehéz mert mindenbe van... tejbe is, gyümölcsökbe is... nem egyszerű, de nekem segített ez a csökkentés :) Amúgy folyton az édességekre vágyunk :D mondjuk most délután óta a burger kingben kapható pikáns sajtgolyókról álmodozom.... nálatok van kívánósság? :)
Viki 16+3
Én nem eszek olyan sok cukrot,nem is kívánom annyira,meg nem is vagyok kívánós se,sőt most nincs étvágyam sem annyira. Ráadásul tegnap megint hánytam pedig már elmúlt ez az időszakom.
Ne nem baj úgyis már 4-5 kg t híztam kb.
Meli
En mindigis imádtam az édességet, de sose híztam tőle, mindig irigykedtek.
Na most babásan sincs ez másképp azt leszámítva hogy biztos emiatt is hízok gyorsan 🙄 probálom visszafogni de nem mindig sikerül, pedig odakéne figyelnem, nem szeretném ,hogy a cukorterhelés rossz legyen majd
Képzeljétek én a mekit nemmtudom megenni, tisztitószer izűnek érzem a mekis zsemlét 😂 burgerkinget eszek , pedig azt nem szerettem , de most az finom
Most elkezdtem nagyon köhögni, úgy féltem a babát, remélem nem lesz tőle baja..
Egyre erősebben érzem a mozgást, tegnap már 3x éreztem a kezemmel a pici rúgásokat ha a hasamra tettem.
Már számolom vissza a napokat mennyi van az ultrahangig, örökkévalóságnak tűnik ,még 9 nap
Ti amugy neveken gondolkodtatok már?
Niki 17+0
Tegnap már meg is jött a tb finanszírozott kombinált teszt eredménye. Alacsony kockázat, jó értékek én szerintem. Down-szindróma: 1:13179, Edwards: 1:20000, Patau: 1:20000 úgy hogy további ilyen drága teszt felesleges. Teljesen megnyugtatott még ha sokakat ez a fajta vizsgálat nem.
A 2.genetikai ultrahangra 20.hétre kaptam időpontot, de olvasom sokaknak a 18.hétre adnak. Előtte még február 14.én megyek nőgyógyászhoz, remélhetőleg addigra már tudni fogjuk a nemét, akkor leszek 17 hetes.
Most 14+1 vagyok, jaj de messze még..
Reni
Elvileg 18-22 hét között csinálják a genetikait.
Én 18+2 leszek mikor legközelebb megyek, de fogalmam sincs, hogy csak sima uh-t csinal, vagy megcsinálja a genetikait.
En is nagyon várom már, hogy tudjam a nemét 🙈
Niki
Sziasztok! Mi 19+1 leszünk mikor megyünk 2. Genetikaira.
Reni én is voltam nőgyógyásznál múlt héten, viszont ő nem nézett meg ultrahanggal, csak kérdezgetett hogy vagyok stb…. Hátha neked megnézik.
Jó mert megjött a szívhang figyelő így 3-4 naponta meghallgatjuk, jó hallani. :)
Meli én is hánytam, 2 napja, mondjuk én próbálok a vombeeról is leszokni szép lassan, nagyon drága gyógyszer….
Niki, én a tojástól és a hústól vagyok rosszul…. Alig bírok enni is olyanokat amikben érezni az ízét… a tejtermékeket kívánom nagyon, napi 1-2 natúr joghurtot megeszek egy kis müzlivel, meg kefirt reggelire :) hétvégén lángost sütöttünk na azon is volt tejföl bőven. :D . Meg ahogy te az édességeket is szívesen enném…. Csak próbálok kevesebbet :D
Viki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!