Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes terhes vagyok, van...

7 hetes terhes vagyok, van még valaki az első trimeszterben?

Figyelt kérdés
Nagyon izgulok, lombikbaba, 4.re sikerült, cicimfáj, hányingerem van néha, de ugymond üresnek érzem magam. Nincs görcs, se has szurkálás, semmi.

nov. 20. 16:39
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/224 anonim ***** válasza:

Ja én még nem érzem a baba mozgását,a méhlepényem melső falon tapad (fedi a méhszájat),talán azért sem. Meg nekem első baba 🙂

Ezért nem is tudom mit kéne éreznem egyelőre.

jan. 10. 10:03
 142/224 A kérdező kommentje:

Szia Meli, nagyon repül az idő.

Majd írj mit mondtak az uh-n.

Elhiszem hogy nem jo folyton folyton feküdni, viszonylag én is sokat pihenek, max főzök mosok takaritok, meg havi 1x megyek pilláshoz 😅 ez a felüdülés a kedvenc napom.

Terhes párnát nem próbáltad ? Én nagyon szerettem, most még nem vettem elő, jelenleg egy plédet gyűrök a hasamhoz, de nemsokara már előveszem 🙈

Niki

jan. 11. 10:46
 143/224 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Sajna én még mindig mínuszba vagyok a súlyomat illetően, de már csak -2kg…. Ma is hánytam hiába a gyógyszer is… de legalább már vannak napok amikor nincs hányás és a hányinger is gyengébb.

Mi ma 14+4 vagyunk, és mikor pihentem egy pillanatra éreztem egy “buborék pukkadást”… párom szerint lehet már ő az, de még olyan korainak tartom + első baba…

Nekem amúgy védőnő mondta hogy EKG-t intézzem 20.hét előttig ha megoldható.

Mikor kórházba kerültünk akkor ott mondta a nőgyógyász, hogy ne várjuk meg a 18.hetet, menjek el 15/16 hetesen is, hogy megnézzék továbbra is minden oké maradt, remélem nem néznek majd rossz szemmel először megyek majd sztk-sba.

Viki voltam

jan. 11. 19:25
 144/224 anonim ***** válasza:

Sziasztok,Meli vagyok

Voltam ultrahangon,babával minden rendben és szerencsére a méhlepény is elhagyta a méhszájat igaz még csak 2cm-re,de már ez is nagyon jó,végre jobban kimozdulhatok.

Terhes párnát még nem vettem,nem nagyon tudom milyet kéne,vajon nekem melyik jönne be. Neked milyen van Niki?

Viki a hányás/hányinger nekem is nagyon lassan múlt. Bár már lényegesen jobb-azért még mindig néha öklendezek egyet valamitől.

jan. 11. 20:30
 145/224 A kérdező kommentje:

Nekem az a kifli /C alakú hosszú, jo amúgy aludni vele, csak ha megfordulsz , ide -oda pakolgatni nehéz a takaró alatt 😅

Képzeljétek, ma elmentunk egy használt kiságyért(nem akartam ennyire korán de szembe jött marketplacen) , asztalos készítette, annyira szép , beleszerettem nagyon, először aztírták foglalt , de végül nem mentek el érte, így írtak ha kell menjünk érte.

Erre kiszállok ott az autóbol es rácsuktam a hüvelykujjamra a kocsiajtót 😭 ez egy kínzás úgy érzem, reggel 9 óta szenvedek.

[link]

Nagyon félek bemenni a korházba mert akkor átfurják a körmöt, pedig ha holnapra nem javul muszáj lesz.

Niki

jan. 12. 16:10
 146/224 anonim ***** válasza:

Hú Niki az jó gyorsan belilult,nem is szokott ilyen hamar,sajnos leesik majd új köröm nő majd alatta.

Én még semmit sem vettem a babának🥺

Meli

jan. 12. 16:37
 147/224 anonim ***** válasza:
Ja és jobbulást az ujjadnak!
jan. 12. 16:37
 148/224 A kérdező kommentje:

Köszi, nagyon várom hogy ne fájjon ennyire.

[link]

Ez a kiságy, igazából nagyon olcsón adták (20 ezer),azért is vettük meg,nem kopott, alig használták,különben 24.hétig én sem nagyon vásárolok , addig csak írogatom a kis listámat, mi az ami van a kislányomról, mi az amit majd venni kell. Nézelődök itt ott, bár még azt se tudom fiu vagy lány lesz 😅🙈

Niki

jan. 12. 17:14
 149/224 anonim ***** válasza:

Én még gondolkodom,hogy kombi kiságy legyen vagy sima,nem tudom melyik a jobb.

Meli

jan. 12. 17:19
 150/224 A kérdező kommentje:

Nekem tetszenek a kombi ágyak, nézegettem én is, csak nálunk ha minden igaz babaöböl lesz (hugomtól kapom, ha addigra kinövi nála a pici) a mi hálószobánkban és a kiságy a saját szobájában.

Első hónapokban ugyis a hálónkban alszik az öbölben és akkor könnyebb nekünk ha van ott pelenkázó, nem kell éjszaka futkozni a szobák között🙈

Niki

jan. 12. 19:08
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.