Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes terhes vagyok, van...

7 hetes terhes vagyok, van még valaki az első trimeszterben?

Figyelt kérdés
Nagyon izgulok, lombikbaba, 4.re sikerült, cicimfáj, hányingerem van néha, de ugymond üresnek érzem magam. Nincs görcs, se has szurkálás, semmi.

nov. 20. 16:39
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/224 anonim válasza:

Szerencsére ezek jó értékek Viki. Utána olvastam, hogy várandóság alatt ezek az értékek változnak. Meg nyilván betegen mentem, így legközelebb csak jobb lehet.

Én már voltam fogorvosnál átnézetni, majd februárban kell visszamenjek tömésre.

Reni

jan. 14. 13:47
 162/224 anonim ***** válasza:

Szia Reni, nekem ezek lettek az eredmények:

Értékeim:

Karbamid:2.7 mmol/l -

Fehérvérsejt: 8,57 G/L

Neutrofil: 67,3%

Limfocita: 24,2% -

Neutrofil absz.szám: 5,77 G/l

Éretlen granulocyta: 0,4 %.

Éretlen gran.absz:0.03G/L

Réka

jan. 14. 14:33
 163/224 anonim ***** válasza:

Én is megyek majd fogorvoshoz csak nekem is sajnos hányingerem van néha a fogmosástól is... meg rettegek tőlük, de inkább most megyek mintha majd meglesz a picike.

Közben ma is húzósabb napot fogtam ki, 3 hányással eddig, de úgy néz ki mára már vége.

Viki

jan. 14. 15:42
 164/224 anonim válasza:

Szia Réka!

Kedves vagy, hogy leírtad köszönöm. Ezek nagyon szép eredmények nálad, alig volt eltérésed. Te hány hetes vagy?

Reni

jan. 14. 22:11
 165/224 anonim válasza:

Kitartást Viki! Én is reggelente émelygek, ha nem egy pohár hideg tejjel indítom a napot akkor nagyon nem érzem jól magam. Hiába kezdem egy pohár vízzel a napot, egyből kijön belőlem..bezzeg a tej, ölni tudnék érte reggel🙂

Reni

jan. 14. 22:14
 166/224 anonim ***** válasza:

Szia Reni, pénteken leszek 13 hetes :)

Réka

jan. 15. 08:49
 167/224 anonim ***** válasza:

Köszi a tippet Reni! :) Lehet kipróbálom, sajnos nekem éhgyomorra be kell vennem a pajzsmirigy gyógyszerem + a vombeet, utána általában elviszem kutyusokat sétálni, mert várnom kell fél órát, és amint hazaértünk már kabátba rohanok be a konyhába egy háztartási kekszért :D az olyan 50-50 segít :) de néha nekem a víztől is hányingerem van....:D

Ti már nézegetitek a "felszereléseket" babakocsi, bútorok stb.? Vannak elképzeléseitek? :)

Viki

jan. 15. 08:51
 168/224 A kérdező kommentje:

Én már nagyon nézegetek, úgy várom hogy vásárolhassak 😂 de még csak most kezdjük a felújítást, falat is kell bontani, gipszkartonozni, festeni, addig annyi mindent nem szeretnék venni mert nincs hova tenni, most a kiságyat amit vettünk, ide oda tologatjuk mert valakinek mindig útban van 😅 még a 3 éves kislányomnak is mert ő pont abba a szobában szokta a bobocar nevű járgányát használni, és nem fér el tőle.

Babakocsink van, kiságy, pelenkázó, légzésfigyelő, sterilizáló, a többi bútort már elkezdtem nézegetni, játéktárolo polcot meg gardróbszekrényt.

Sokmindent meg kapok hugomtól, babaöböl, bölcső, elektromos hinta, 2 féle mellszivó, és ha kisfiú lenne akkor sok babaruha.

Ha kislány akkor minden ruhát újat kell vennem mert eladtam ami a lányomé volt 😅

Babakádból pedig azt a kisebb összecsukhatósat néztem , mert ugyis fürdőkádunk van a fürdőszobában.

Meg sok apróságot néztem sheinen 😅😅

Niki

jan. 15. 09:24
 169/224 anonim ***** válasza:

Én is nézegetek már (főleg a babakocsikat, úgy tetszenek, már utcán is nézem ki mivel mászkál :D ), viszont mi márciustól nézünk majd házat... :D addig én se nagyon merek venni, max ha vmi nagyon jó és szembe jön velem, lehet megvesszük csak addig anyáéknál elrakjuk. Ruhákat én is fogok kapni innen-onnan szerencsére mindkét nemnek maradtak :) meg még felcsatolhatós hordozót is megtartotta egy ismerős. :) Sztem majd olyan 30-35. hét között mondom majd páromnak hogy akkorra szerezzük be a legfontosabbakat. :D

Viki

jan. 15. 09:39
 170/224 anonim válasza:

Én pont ma vagyok 13 hetes Réka. Most már nagyon várom a legközelebbi ultrahangot, pénteken megyek. A genetikaira meg 20.án. Akkor leszek 13+5. Te már túl vagy a genetikain Réka?

Mi még nagyon nem kezdtünk el vásárolgatni. Unokatesómtól kapok jópár dolgot, aztán majd rendszerezzük mi van mi nincs.

Reni

jan. 15. 10:22
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.