Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes terhes vagyok, van...

7 hetes terhes vagyok, van még valaki az első trimeszterben?

Figyelt kérdés
Nagyon izgulok, lombikbaba, 4.re sikerült, cicimfáj, hányingerem van néha, de ugymond üresnek érzem magam. Nincs görcs, se has szurkálás, semmi.

nov. 20. 16:39
 211/227 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Ibi vagyok, én is eltűntem, melózok és költözünk is így semmi idő… Gratulálok a fiúkhoz! Niki gyors gyógyulást Neked! Én már kb 14. héttől érzem a babát, hétről hétre erősebben. Nekem nagyon nagy viszerek jelentek meg a combomon sajnos. Jövő héten megyeu k a 2. genetikai Uh-ra, már nagyon várom, hogy lássuk őt! :)

Kitartást mindenkinek!

febr. 11. 21:15
 212/227 A kérdező kommentje:

Viki majd írj mi volt ultrahangon.

Reni én ugye nem dolgozom, bár ennek ellenére úgyérzem így sincs időm pihenni, mindig van valami.

Most az arcüreggyulladas ráment a fogaimra.

Be van gyulladva a fogínyem vagy én nem tudom mi, de enni is alig tudok, iszonyat fáj, holnap estére kaptam időpontot fogorovoshoz.

Niki

febr. 12. 15:13
 213/227 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Most jöttem a dokitól, úgy féltem, hogy meg sem vizsgálnak, mert kimaradt egy busz és 30 percet késtem... férjem már ott volt (ő munkából ment), ő szólt nekik, hogy kések sajnos.

Baba egész nap olyan aktív volt, hogy csak na, azt hittem ébren se lesz a vizsgálatkor, de ébren volt, ott is rugdosott :)

Minden rendben vele, 298 grammos :D és úgy néz ki 90% kislány lesz :) Nagyon fiúnak éreztem :D Férjem érezte lánynak meg pár barát, de többen mondták fiúnak :D A lényeg, hogy egészséges. :)

Reni én már mióta 6 hetes volt babó azóta nem dolgoztam, mert egészségügyis vagyok és magas a fertőzés veszélye emiatt a munkahelyemen.

Meli amúgy ezt a sok cuccot még nem vettük meg, csak maaajd meg kell venni :D Szerintem áprilisban fogjuk elkezdeni.

Niki jobbulást (továbbra is :( )! Nekem nem amiatt mint neked, viszont gyakran begyullad az ínyem, a szájvizes öblögetés szokott segíteni, bár így, hogy holnap mész biztos megoldódik hamar!

Ajánlom nektek, lehet igényelni kismama csomagot (nagyon hasznos termékekkel), ha nem tudjátok átvenni Budapesten, kiviszik máshova is limitált számban hetente :) [link]

Viki

febr. 12. 19:55
 214/227 A kérdező kommentje:

Gratulálok a kislányhoz 🥰 Kislányomnal amit tudtam igénybe vettem en is babacsomagokat.

Mi nem Budapesten lakunk, Sopron környéke.

En rossmann, mulleres csomagokat fogom igényelni, anno többminden volt , vagy 4-5 helyről volt ilyen ingyenes csomagom.

En is áprilisban tervezek vásárolni a babának nagyobb dolgokat, márciusban még zajlik a felújítás. Addig max aprobb dolgok, mint textilpelenka,vékony takaró, vagy szoptatáshoz veszek ilyen kendőt ami takar, kislányomnal mindig stresszbe voltam hogy senki előtt nem akartam szoptatni.

Májusban wellnesezni akarunk menni

Júniusra meg szeretném ha minden kész lenne, hátha ő is korábban érkezik picivel mint a kislányom. Mindent bevetek majd, amit annó azon a napon amikor beindult a szülés 🙈

Most már amugy rengeteget mozog, rugdos, boxol a baba. Már úgy várom hogy a nevén hívjam , ne csak baba 😅 de még megvárok 1 ultrahangot, hogy biztosan kisfiú lesz -e. Jövő hét kedden megyek

Veletek miújság?

Niki 20+2

febr. 17. 16:47
 215/227 anonim ***** válasza:

Sziasztok csajok! 😃

Remelem mindenki jól van. Én multheten voltam beteg, van most valami járvány, aztán mindenki lázas, köhög, náthás, úgyhogy sikeresen elkaptam én is, de már hala isten kigyógyultam.

Tegnap óta mintha érezném a babát, ilyen fura bélmozgás szerűt érzek, mintha csavarodnának a beleim 😃 nagyon furi. Most vagyok 17+3.

Multheten voltunk uh-n úgy néz ki kisfiam lesz🥰 Már vettünk egy hatalmas gardrób szekrényt, kiságyat, pelenkázót. Aztán majd szépen sorjában a többi dolgot is megvesszük, de jelenleg még szét vannak szerelve a bútorok úgyhogy el se férünk tőlük.

Március 11-én megyünk a második genetikaira.

Réka voltam ☺️

febr. 17. 18:41
 216/227 anonim ***** válasza:

Reni én már nem dolgozok január óta,mert akkor a méhlepényem miatt veszélyeztetett lettem. Bár már nem vagyok veszélyeztetett.

Egyébkent en jól vagyok. Ti nem szoktatok néha félni az egésztől? Főleg akinek első baba. Én nagyon félek sokmindentől meg,hogy minden megváltozik.

Meli

febr. 17. 22:00
 217/227 A kérdező kommentje:

Fú bennem nem is tudom elmondani milyen félelem van, nekem ugye 2.baba. Az első viszonylag jó baba volt, de 2 hónapos korától nem volt hajlandó enni, és ezzel nem túlzok, hiaba szoptattam hiaba probalkoztunk tápszerrel semmi. Mint aki elfelejtette hogyan kell szopni és ha megakartam etetni üvöltött. 6 hós korában feladtam mert csak kikészültem idegileg, de nagyon. Azt se tudtam van ilyen.

Cserébe jó alvó volt amúgy, egy fogzást sem érzett meg.

Igazából félek, nem akarok mosott..💩 lenni egész nap. Csak egyen szépen és aludjon jól 😅

A másik a szülés. Már most rettegek attól a fájdalomtól , állandóan szembejönnek vajudos, szülős videók.

Remélem 2.szülés tényleg gyors lesz. (Bár az első is csak 3.5 óra volt,de nekem örökkévalóságnak tűnt)

Niki

febr. 17. 22:33
 218/227 anonim ***** válasza:

Nálunk amint doki kimondta, 90% kislány férjem mindenkinek elmondta.... mondtam is neki, és ha fiú? :D mondjuk mi már nevén szólítjuk, ha valóban kislány, Boróka lesz :) meg elkezdtem egy kislány babatakarót horgolni...majd megmutatom ha kész, dokinak úgy tűnt, hogy nagyon biztos benne, hogy kislány, alulról láttuk a lábacskáit kis terpeszben, azt mondta, ha fiú lenne már látnánk ott a heréket. :D

Tegnaptól amúgy bennem is bujkál valami, iszok sok teát, hogy amennyire lehet kijöjjön mielőtt lecsap ránk :D

Amúgy én attól félek a legjobban, hogy császározni kell... első babám, és annyira szeretnék természetes úton szülni, meg félek, hogy ok nélkül császároznak... jelenleg ez a legnagyobb félelmem. A másik kettő erősebb, hogy két kutyusunk van + jelenleg lakásban (albérlet) vagyunk és ha ide születik nehéz lesz az újszülöttel + két nagytestű kutyussal... ingatlanokat is nézegetünk, eltudunk-e költözni majd baba előtt... nem egyszerű :D

Viki 20+0 :)

febr. 18. 09:14
 219/227 anonim ***** válasza:

Úgy látom mindenki más dolgoktól fél. Én pl. a császártól nem. Inkább attól,hogy nem lehet tudni melyik lesz,hogy mire készüljek. Én félek a kórháztól,a nem alvástól,a szoptatástól…meg nagyon sok mindentől még.

Na meg attól is,hogy hány kg t fogok még hízni. Már 7 kg t híztam 😕

És úgy érzem már jó nagy hasam van…mekkora lesz még…

22+1 hetes vagyok.

Meli

febr. 19. 22:22
 220/227 A kérdező kommentje:

Meli en is sokat híztam

Kezdetekkor 53-54 kg voltam

Mire 12 hetesen első alkalommal mentem a vedőnőhöz 58,5 voltam.

Most 63.5. (Bar ruha nélkül, szoval a védőnőnél lesz az 64 is )

Szóval valójaban 9-10 kg-nál tartok, csak a védőnő úgyhiszi 5-6 kg 😅

Én is kivagyok miatta. Màr azt tervezgetem szülés után veszek egy szobabiciklit, muszáj lesz valami mozgás.

En is ugyérzem nagyon nagy a hasam, van hogy olyan mintha a gyomromba lenne minden, van amikor nehezen kapok levegőt.

Aztán hol van még a vége.

Bar ettől függetlenül nagyon élvezem es imádom mikor mocorog.

De mar várom nagyon a juniúst /júliust

Niki 20+5

febr. 20. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!