Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes terhes vagyok, van...

7 hetes terhes vagyok, van még valaki az első trimeszterben?

Figyelt kérdés
Nagyon izgulok, lombikbaba, 4.re sikerült, cicimfáj, hányingerem van néha, de ugymond üresnek érzem magam. Nincs görcs, se has szurkálás, semmi.

nov. 20. 16:39
 151/200 anonim ***** válasza:

Én még nem döntöttem, de nekem jobban bejön a kiságy és komod pelenkazoval mert akkor több a pakolási lehetőség, de majd meglátom mit talalok használtan jó áron, szép állapotban 🤗

Nálunk egyből külön szobában lesz a pici és én fogok nála aludni 😃 nem akarom hogy megszokja az apja horkolását🤣 brutálisan horkol a férjem 😅 vagy hogy pont azért ne aludjon. Illetve extrém izzados is a férjem és neki kell a klima/nyitott ablak nyáron, mert árvíz lesz az ágyban. Nekünk ugye pont nyár közepén fog születni a pici, úgyhogy jobb lesz külön, fő a békesség 😁🤣

Réka

jan. 12. 19:32
 152/200 A kérdező kommentje:

Én is felvetettem az ötletet a férjemnek mi lenne ha én nekem lenne egy matrac a babaszobában ott aludni, és közölte kizárt😂

Kislányom is velünk volt 1 szobában, fél éves korig, ő nagyon jó alvó volt és nem sírt éjjel, akkor sem ha felébredt, csak nagyon sokat gügyögött,hangokat adott ki, sose tudtam jót aludni, meguntam , áttoltam az ágyát a szobájába és azóta is ott alszik ,nem hajlandó velünk aludni, és azt sem engedi, hogy ott aludjunk a szobájában.

Niki

jan. 12. 21:59
 153/200 anonim válasza:

Sziasztok!

Én ma voltam az első trimeszteri laboron, sajnos betegen mentem(köhögés,taknyos vagyok,torokfájás)is volt. Persze ez meg is látszódott a laboromon.

Értékeim:

Karbamid:2.7 mmol/l. 2.8-8.1mmol/l

Fehérvérsejt: 13.1 g/l. 4.0-9.0 G/l

Neutrofil: 72.9 %. 46.0-66.0 %

Limfocita: 19.8 %. 20.0-40.0 %

Neutrofil absz.szám: 9.59 G/l 1.80-7.70 G/L

Éretlen granulocyta: 1.10 %. <0.60%

Éretlen gran.absz:0.15 G/L <0.06G/L

Tudom terhességnél nincs tökéletes, de nektek volt hasonló eltérés?

Reni

jan. 13. 18:02
 154/200 anonim ***** válasza:
Szia, én holnap megyek, ha meg lesz az eredmény majd megírom :) Réka
jan. 13. 18:55
 155/200 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Jobbulást az ujjadnak Niki! Remélem megúsztad a kiszúrást, én kb egy éve csuktam rá... szerencsére megúsztam a dokit sok jegeléssel.

Reni nekem is nagyon rosszak lettek az értékek pedig érzésre makk egészségesen mentem, így is 6 értéknél volt eltérés. Nekem a védőnő eddig semmit nem mondott rá, szerintem ha nem olyan nagyon durván eltérő talán nem jelent nagy bajt.

Viki

jan. 14. 08:48
 156/200 anonim ***** válasza:

Ja! Azt a kettőt elfelejtettem írni, hogy nem tudom ti hogy vagytok pocakkal én ma 15 hetes vagyok, és mikor úgy ülök, hogy felhúzom a lábaim (eddig szinte mindig úgy ültem :D ), már kényelmetlen a pocakomnak. :D

Amúgy én is vettem használtam (amit elvileg nem is használ :) ) kismama párnát, mert hason alvós vagyok, és én nagyon oda vagyok érte! Enyémnek a márkája Lindalime, kényelmes, csak hatalmas :D férjem alig fér el tőle :D

Viki

jan. 14. 08:52
 157/200 anonim ***** válasza:

Sziasztok,ti elmentek fogorvoshoz? Elvileg kéne.De én aggódok,hogy valamit csinálni kell vele és nem sok “kedvem” van így kismamaként csináltatni 😬

Meli

jan. 14. 09:00
 158/200 anonim ***** válasza:

Szia Meli, én megyek majd :D de megmondom majd csak nézze még, max fogkő leszedés. Érzéstelenítőt nem szeretnék kapni, anélkül meg nem vállalom a tömést, húzást.

Réka

jan. 14. 09:46
 159/200 anonim ***** válasza:

Igen én is az érzéstelenítőtől tartok+én még mindig öklendezek ha egy vitamint nyelek le pl. akkor hogy bírnám ki ha turkál a számban

Meli

jan. 14. 09:51
 160/200 A kérdező kommentje:

Még én sem voltam fogorvosnál, majd elmegyek, de én sem szeretnék semmit csináltatni most a fogaimmal.

Viki nem mentem be a korházba, de kegyetlenül fáj, már telibe lila az egész körmöm es nagyon bedagadt az ujjam, várom mikor lesz jobb, nagyon sokat jegelem .

Niki

jan. 14. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!