7 hetes terhes vagyok, van még valaki az első trimeszterben?
Én még nem döntöttem, de nekem jobban bejön a kiságy és komod pelenkazoval mert akkor több a pakolási lehetőség, de majd meglátom mit talalok használtan jó áron, szép állapotban 🤗
Nálunk egyből külön szobában lesz a pici és én fogok nála aludni 😃 nem akarom hogy megszokja az apja horkolását🤣 brutálisan horkol a férjem 😅 vagy hogy pont azért ne aludjon. Illetve extrém izzados is a férjem és neki kell a klima/nyitott ablak nyáron, mert árvíz lesz az ágyban. Nekünk ugye pont nyár közepén fog születni a pici, úgyhogy jobb lesz külön, fő a békesség 😁🤣
Réka
Én is felvetettem az ötletet a férjemnek mi lenne ha én nekem lenne egy matrac a babaszobában ott aludni, és közölte kizárt😂
Kislányom is velünk volt 1 szobában, fél éves korig, ő nagyon jó alvó volt és nem sírt éjjel, akkor sem ha felébredt, csak nagyon sokat gügyögött,hangokat adott ki, sose tudtam jót aludni, meguntam , áttoltam az ágyát a szobájába és azóta is ott alszik ,nem hajlandó velünk aludni, és azt sem engedi, hogy ott aludjunk a szobájában.
Niki
Sziasztok!
Én ma voltam az első trimeszteri laboron, sajnos betegen mentem(köhögés,taknyos vagyok,torokfájás)is volt. Persze ez meg is látszódott a laboromon.
Értékeim:
Karbamid:2.7 mmol/l. 2.8-8.1mmol/l
Fehérvérsejt: 13.1 g/l. 4.0-9.0 G/l
Neutrofil: 72.9 %. 46.0-66.0 %
Limfocita: 19.8 %. 20.0-40.0 %
Neutrofil absz.szám: 9.59 G/l 1.80-7.70 G/L
Éretlen granulocyta: 1.10 %. <0.60%
Éretlen gran.absz:0.15 G/L <0.06G/L
Tudom terhességnél nincs tökéletes, de nektek volt hasonló eltérés?
Reni
Sziasztok!
Jobbulást az ujjadnak Niki! Remélem megúsztad a kiszúrást, én kb egy éve csuktam rá... szerencsére megúsztam a dokit sok jegeléssel.
Reni nekem is nagyon rosszak lettek az értékek pedig érzésre makk egészségesen mentem, így is 6 értéknél volt eltérés. Nekem a védőnő eddig semmit nem mondott rá, szerintem ha nem olyan nagyon durván eltérő talán nem jelent nagy bajt.
Viki
Ja! Azt a kettőt elfelejtettem írni, hogy nem tudom ti hogy vagytok pocakkal én ma 15 hetes vagyok, és mikor úgy ülök, hogy felhúzom a lábaim (eddig szinte mindig úgy ültem :D ), már kényelmetlen a pocakomnak. :D
Amúgy én is vettem használtam (amit elvileg nem is használ :) ) kismama párnát, mert hason alvós vagyok, és én nagyon oda vagyok érte! Enyémnek a márkája Lindalime, kényelmes, csak hatalmas :D férjem alig fér el tőle :D
Viki
Sziasztok,ti elmentek fogorvoshoz? Elvileg kéne.De én aggódok,hogy valamit csinálni kell vele és nem sok “kedvem” van így kismamaként csináltatni 😬
Meli
Szia Meli, én megyek majd :D de megmondom majd csak nézze még, max fogkő leszedés. Érzéstelenítőt nem szeretnék kapni, anélkül meg nem vállalom a tömést, húzást.
Réka
Igen én is az érzéstelenítőtől tartok+én még mindig öklendezek ha egy vitamint nyelek le pl. akkor hogy bírnám ki ha turkál a számban
Meli
Még én sem voltam fogorvosnál, majd elmegyek, de én sem szeretnék semmit csináltatni most a fogaimmal.
Viki nem mentem be a korházba, de kegyetlenül fáj, már telibe lila az egész körmöm es nagyon bedagadt az ujjam, várom mikor lesz jobb, nagyon sokat jegelem .
Niki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!