Miért nem szabad terhesség első heteiben nehezet emelni?Mi az oka?
Terhesség "első heteiben" még nem is tudod, hogy terhes vagy, ezen kívül akinek 2-3. gyerek, ott nem teheti meg anyuka, hogy akkor a kicsit hagyja sírni vagy nem viszi magával.
Hogyne. Felveszi és mennek, ha 7 kiló a gyerek, ha 12.
A gyerekem 10 kiló, a negyediken lakunk, még nem tud lépcsőzni. Nem mondhattam neki, hogy "Bocsi, most néhány hétig nem megyünk sétálni, mert koraterhes vagyok."
Amikor babakocsiban van, akkor azzal együtt kell beemelnem a villamosra, együtt vagy 15 kilók, plusz a babakocsi aljában a sok vicik meg a vacak.
Hiába rendelem házhoz a nehéz dolgokat (karton víz, karton tej, mosószerek) az ajtóig hozza a futár, nem pakolja el helyettem.
Szóval, ha szabad, ha nem szabad, nekem emelnem kell :)
Az első gyerek előtt is gyerekeket emelgettem koraterhesen. Kisgyermeknevelő vagyok, naponta 3 vagy 4 alkalommal tuti, hogy emeltem fel és le a pelenkázóra minimum 10 gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!