Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem szabad terhesség...

Miért nem szabad terhesség első heteiben nehezet emelni?Mi az oka?

Figyelt kérdés

jún. 15. 11:21
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
Miért? Nem szabad?
jún. 15. 11:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ilyen. Vannak anyukák 2. 3. gyerekkel, akiknek ugyanúgy kell emelnie a 3 éves, 10 kilós gyereket.
jún. 15. 11:30
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Egészséges terhességnél lehet, azért nem megszakadásig meg 50 kilókat (nyilván túloztam). Ha meg valaki veszélyeztetett, akkor óvatosságból jobb, ha nem erőlteti meg magát, nehogy azon múljon.
jún. 15. 13:35
 4/7 anonim ***** válasza:
81%

Terhesség "első heteiben" még nem is tudod, hogy terhes vagy, ezen kívül akinek 2-3. gyerek, ott nem teheti meg anyuka, hogy akkor a kicsit hagyja sírni vagy nem viszi magával.

Hogyne. Felveszi és mennek, ha 7 kiló a gyerek, ha 12.

jún. 15. 13:39
 5/7 anonim válasza:
50%
Akár olyan terhességről beszélünk, ahol minden rendben, akár olyanról, ahol voltak problémák, mindkét esetnél ugyanaz a helyzet. Azért jó, ha figyelembe vesszük, hogy egy fejlődő kis magzatról beszélünk, ami gyenge, kevés a teherbírása. Tehát nagyon sok olyan tényező lehet, ami árt neki, és ezekhez tartozik, az emelés is. Egy rossz mozdulat, és vége. Főleg az első hetekben, de igazából az egész terhesség alatt figyelni kell erre. Sok olyan dolog van, amiről nem is gondolnád, hogy árthatsz a babának.
jún. 15. 14:31
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

A gyerekem 10 kiló, a negyediken lakunk, még nem tud lépcsőzni. Nem mondhattam neki, hogy "Bocsi, most néhány hétig nem megyünk sétálni, mert koraterhes vagyok."

Amikor babakocsiban van, akkor azzal együtt kell beemelnem a villamosra, együtt vagy 15 kilók, plusz a babakocsi aljában a sok vicik meg a vacak.

Hiába rendelem házhoz a nehéz dolgokat (karton víz, karton tej, mosószerek) az ajtóig hozza a futár, nem pakolja el helyettem.

Szóval, ha szabad, ha nem szabad, nekem emelnem kell :)

Az első gyerek előtt is gyerekeket emelgettem koraterhesen. Kisgyermeknevelő vagyok, naponta 3 vagy 4 alkalommal tuti, hogy emeltem fel és le a pelenkázóra minimum 10 gyereket.

jún. 15. 16:15
 7/7 anonim ***** válasza:
26%
Hiába írjatok hogy így úgy muszáj emelnetek, attól még kockázatos és nem ajánlott.
jún. 15. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!