Terhesség utolsó heteiben rémálmok? Illetve ki hogyan élte meg az utolsó heteket/napokat?
Nekem iszonyú rémálmaim vannak, vagy a babával, vagy a szüléssel, vagy idegen emberekkel.
Folyamatosan rossz kedvem van, szomorú vagyok, de megmagyarázni nem tudom miért. Első baba, félek a szüléstől és az ismeretlentől. De eközben nagyon nagyon várom, hogy megszülessen. Tegnap este dühkitörésem volt, simán le ordítottam a férjem fejét egy banki papír miatt, amihez neki semmi köze sem volt. 😄 mostmár én is nevetek rajta. De tegnap sírtam miután ki nevetett, hogy most meg ő mit ártott nekem?! Jaa és egyfolytában azon kapom magam, hogy szorítom össze a fogaimat. Gondolom az idegtől. Másnak is voltak ilyen nem mindennapi érzései, tünetei szülés előtt? Semmi fájásom nincs, jósló sem. Baba is nagyon aktív minden nap, minden órában. Mondjuk ennek azért örülök, mert szeretem amikor mozog, de hogy azt akarom ezzel, hogy én sokakkal ellentétben nem érzek kevesebb mozgást még így itt a végén sem.
Huu nekem is már mikor sötétedik kint akkor jobban rám tör az aggodalom. 😄
Igen, az a baj utolsó, hogy eddig nem, de most pár napja el kezdtem attól is félni. (Mert álmodok olyat is, hogy nem tudom nevelni) nagyon pocsék érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!