Mások is voltak így? A terhesség utolsó heteiben mások is küzdöttek almatlansággal?
Figyelt kérdés
2022. jún. 24. 12:56
1/8 anonim válasza:
Igen :) Mind3 terhességemnél ez volt, hajnalig fent voltam az utolsó hetekben.
2/8 anonim válasza:
34. hétben vagyok, igen. A vérnyomásom is alacsony, szerintem emiatt lehet, de állva is eltudnék aludni:D
3/8 anonim válasza:
2.es vagyok, basszus, rosszul olvastam a kérdést :D Szóval pont az ellentéte. *Nem, én állva is eltudnék aludni.. Bocsánat:D
4/8 anonim válasza:
34 hetes vagyok, eddig még nincs gond különösebben az alvással, se a mozgással. néha van, hogy nehezebben alszom el (éjfél-1 körül), meg többször megyek pisilni is éjjel, de pikkpakk visszaalszok, reggel is akár, felkelek eszek egy vajas kenyeret ha éhesnek érzem magam, aztán alszok tovább ha lehet 😁
5/8 anonim válasza:
Én pont fordítva, az elején vagyok, és hiába van rajtam a brutális fáradtság, hajnal 4-nél tovább nem tudok aludni… nem is értem.
7/8 anonim válasza:
37 hetes vagyok, nagyjából 2 hónapja nem alszom normálisan. És kelek fel pisilni 2-3 óránként.
8/8 anonim válasza:
33 hetes vagyok, és én már kb a 28.héttől rossz alvó vagyok. Nyugtalan láb szindróma is ekkor kezdődött, zsibbad a csípőm, combom, pisilni kell folyton, és még csak az álom se akar a szememre jönni. Pedig egésznap fáradt vagyok, álmos, de se délután se este nem tudok aludni, már hetek óta max 4-5 órát de azt is felszinesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!