13 hetes terhes vagyok. 2 hete rettenetes álmatlanságtól szenvedek?van ra valakinek valamilyen bevált praktikája?
Gondolom a hormonoktól van de felvilágosított egyik barátnőm hogy a cukrom miatt is lehet.
Előtte éjjel nappal bármennyi alvástól hulla voltam. Megjegyzem 2 kicsim van szóval az nem túl sok óraszámban:) Most 2 hete viszont nem tudok aludni. Érzem,hogy hulla fáradt vagyok ezáltal ingerültebb és kedvtelenebb is. Egyszerűen nem tudok elaludni. Éjfélkor még forgolódok majd nagynehezen elalszom.és jön az a hajnali 2-3óra amikor felkelek és van hogy reggel 5 ig nrm alszom. A kicsim pedig fél 6 vagy 6 kor kel reggelente.
Valaki valami bármi??
Orvosnak szóljak vagy ki mit tanácsol?
Már teljesen készen vagyok.
Én ugyan így vagyok.ha nem alszom végig az egész éjjelt sem vagyok álmos utánna nap.
A napok 99%-ban hajnalban 4fele alszok el és max 9 kor már fent vagyok.
Az orvosom azt mondta normális ez terhesség alatt.jelenleg 27hetes vagyok és az első hetektől már ez van.Mindenki azzal "nyugtat" hogy ha meglesz a baba,nem lesznek ilyen jellegű problémáim.
Átcuccoltam egy másik szobába,így párom kitudja pihenni magát.szóval mi így vagyunk 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!