Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes terhes vagyok, van...

7 hetes terhes vagyok, van még valaki az első trimeszterben?

Figyelt kérdés
Nagyon izgulok, lombikbaba, 4.re sikerült, cicimfáj, hányingerem van néha, de ugymond üresnek érzem magam. Nincs görcs, se has szurkálás, semmi.

nov. 20. 16:39
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/199 anonim ***** válasza:

Szia Reni, nekem már az első ultrahangon megállapították a születési dátumot, holnap leszek 11 hetes 2025.07.25. Ha jól tudom a 12. heti genetikain korrigálják a mért adatok szerint.

Réka

jan. 2. 12:34
 102/199 anonim válasza:

Köszönöm válaszod Réka.

Nekem nem mondtak ezzel kapcsolatban semmit, így én sem kérdeztem rá. Állami terhesgondozásra járok, de eddig elégedett vagyok figyelmesek. 2-szer voltam ultrahangon és mindkétszer más orvos vizsgált, de egyébként engem ez nem zavar. Több szem többet lát:)

Ti magánban kezdtétek az ultrahangokat vagy állami úton?

Reni voltam

jan. 2. 13:18
 103/199 anonim válasza:

És kaptál időpontot azóta genetikaira Réka?

Reni voltam

jan. 2. 13:20
 104/199 anonim ***** válasza:

Én magánúton járok, mert egy kis városban élek és a 3 legrosszabb nőgyógyász maradt a kórházban, akikre nem bíznám magam, így inkább fizetek és egy másik kórház főorvosához járok.

Holnap reggelre kaptam időpontot előjegyzésre, lesz egy hasi uh ami alapján megállapítják a terhesség tényleges korát és aszerint visszahívnak majd a genetikai uh elvégzéséhez + holnap lesz ennek a kombinált tesztnek a vérvétele.

Réka :)

jan. 2. 16:02
 105/199 A kérdező kommentje:

En is holnap megyek ultrahangra, nekem már a genetikai lesz, annyira várom.

Nekem amugy mar az elejétől mindig írtak egy várható szülés datumot a leletre, a meddőségiben július 8, a magánorvosnál július 9.

Én magánba járok, havi 10 ezer ft, és mindem gondozáson csinálnak ultrahangot,szóval 4 hetente, a korházban viszont sose, csak 12-20 -30 hetesen, plusz nálunk a korházban egy gondozásta akar 2-3 órát is várni kell, ugyhogy egy egész délelöttös program , és csak aláírják a kiskönyvet.(kislányomnál a korházba jartam)

jan. 2. 18:49
 106/199 A kérdező kommentje:
Niki voltam
jan. 2. 18:49
 107/199 anonim ***** válasza:

Sziasztok. Meli vagyok.

Én magánba járok csak mindenhova ,kivéve vérvétel.

A meglepényem még elmozdulhat igen ahogy nő a méh. Remelem el is fog.

jan. 2. 18:55
 108/199 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Mi is magánba jártunk eddig ultrahangra egy nagyon aranyos doktornőhöz, nekem is már a 9.héttől július 8.-át mondtak szülés várható időpontjára. Viszont elköltöztünk, itt több a kórház is, így lehet államiba fogok innentől kezdve járni gondozásra.

Vigyázzatok magatokra, mi összeszedtünk hányós-hasmenéses vírust+lett egy hüvelyi fertőzésem is, és most van 3.napja, hogy kórházba vagyunk, viszont ma már mehetünk haza. Babát is megvizsgálták ma is, minden rendben vele, Hála Istennek. Vérszegény lettem, erre kaptam gyógyszert, szóval jó sok gyógyszert kell sajna megint szedni, de reméljük már minden jó lesz, hányinger továbbra is van. :/ ma vagyunk 13+3

Meséljetek majd csajok nálatok mi volt ma a dokinál! :)

Viki voltam

jan. 3. 10:23
 109/199 A kérdező kommentje:

Basszus Viki jobbulást 🥰

Nálunk is van msot baráti körben akik hányos hasmenéses vírust kaptak el , rettegek tőle

Na én hirtelen 13+1/2 helyett 13+6 lettem az ultrahang szerint

És július 5 lett a szülés dátuma

😅

Réka nálad mi volt ma?

Niki voltam

jan. 3. 12:49
 110/199 anonim ***** válasza:

Jobbulást Viki! ☺️

Délelőtt megvolt az előjegyzéses UH, 41mm a kis puffancsom, azaz pont 11+0. Mondta a szonográfus hölgy, hogy az első baba a mai napon aki végre megfelel a korának és igen, puffancs lett a beceneve, mert azt mondták rá, hogy jó pufi🤣❤️ végre már úgy láthattam, hogy mozgott, így alig tudtak képet készíteni róla. Hátra bukfenctől a karatéig volt minden 😍😂

október 17-én kell majd visszamennem 13hetesen a genetikai ultrahangra és remélhetőleg akkor megtudjuk, hogy kisfiú vagy kislány🥰

Réka voltam

jan. 3. 18:23
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!