7 hetes terhes vagyok, van még valaki az első trimeszterben?

Sziasztok,Meli vagyok.
Végre jobban vagyok és a hányinger hányás is alább hagyott azt hiszem.
Mi a Gena Planet pro t csináltattuk .12+1 hetesen. Meg akkor csinálták a genetikai ultrahangot is és 61 mm volt akkor.
9+6 hetesen 27,4 mm volt.
Én most vagyok 14+2 hetes.
Boldog Karácsonyt Mindenkinek🎄☺️

Sziasztok!
Nekünk ma volt genetikai uh minden rendben, még a 10 ujjacskáját is megszámolta doki :D 64,5 mm babóca, olyan kis baba alakja van már :)
Karácsonykor családnak is elmondtuk, örült mindenki.
Hányinger-hányások nekem még van, doki szerint kezdjek savlekötőt is szedni majd.
Viki

Hupsz azt elfelejtettem, hogy ma vagyunk 12+6 :)
/Viki/

Sziasztok, akkor én mondhatni szerencsés vagyok!😁 10+3 vagyok ma, egyszer hánytam azóta se. B6 vitamin hálaisten a megmentőm, mert mióta szedem hányingerem sincs.
Héten remélem én is kapok időpontot a genetikai vizsgalátra, mert ma nem vették fel a telefont, pedig azt mondták ma kérjek.
Réka
Sziasztok.
Én is nagyon várom már a genetikait, pénteken lesz.
En ma vagyok 12+5
Nekem nem kimondottan hányingerem van hanem, fáj a gyomrom ha főtt ételt eszek, főleg ha lefekszem utana a aludni (délben) , akkor mindig gyomorfájással ébredek és ez másnap reggelre múlik el.
Ti egyébként dolgoztok?

Nekem sajnos most abba kellett hagynom a munkát,veszélyeztetett terhes lettem,mert a méhlepényem teljesen a méhszájon van.
Meli

Januárban folytatom a munkát, ha minden probléma mentes akkor május végéig szeretnék dolgozni, irodán vagyok, úgyhogy inkább lelkileg/szellemileg megterhelő. 07.25 a kiírt dátum 🥰 igaz nincs sok kedvem visszamenni, olyan jó itthon pihengetni, de nem akarok ellustulni, mert ismerem magam😃
Réka
Meli, akkor vigyázz magadra.
Időbel feljebb mehet nem?
Réka, az én szülinapom is pont juli 25 🙈
Én sem dolgozok, messze lenne, annyit nincs kedvem vezetni télen nyáron hóba fagyba 😅 biztonságosabbnak érzem magam itthon
Niki voltam
Sziasztok,
Én ma töltöttem a 11.hetet. Igazából én is nagyon szerencsés vagyok, mert mai napig tudok dolgozni fodrászként napi 11 órát húzok le havi 16 napban. Azért voltak kisebb öklendezések, egyszer-egyszer hányás de ennyi. Enni tudok, étvágyam is jó. Egyedül a gyümölcs zöldségekkel van bajom, olyan nehezen csúszik.
Január 17.én megyek terhesgondozásra, olyan messze van még, remélem sokat nőtt a picikém.
A születés dátumát a 12.heti genetikai ultrahangon állapítják meg?
Reni voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!