Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes terhes vagyok, van...

7 hetes terhes vagyok, van még valaki az első trimeszterben?

Figyelt kérdés
Nagyon izgulok, lombikbaba, 4.re sikerült, cicimfáj, hányingerem van néha, de ugymond üresnek érzem magam. Nincs görcs, se has szurkálás, semmi.

nov. 20. 16:39
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/237 anonim ***** válasza:

Sziasztok,Meli vagyok.

Végre jobban vagyok és a hányinger hányás is alább hagyott azt hiszem.

Mi a Gena Planet pro t csináltattuk .12+1 hetesen. Meg akkor csinálták a genetikai ultrahangot is és 61 mm volt akkor.

9+6 hetesen 27,4 mm volt.

Én most vagyok 14+2 hetes.

Boldog Karácsonyt Mindenkinek🎄☺️

dec. 26. 11:13
 92/237 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Ibi vagyok! nekem 9+3-nal 25mm volt a csajszim :) Ahogy betöltöttem a 12 hetet elmúlt minden tünetem, majd vissza is jött 3-4 nap múlva. 13 +2 vagyok most. Remélem ez nem lesz így végig azért! :)
dec. 30. 13:58
 93/237 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekünk ma volt genetikai uh minden rendben, még a 10 ujjacskáját is megszámolta doki :D 64,5 mm babóca, olyan kis baba alakja van már :)

Karácsonykor családnak is elmondtuk, örült mindenki.

Hányinger-hányások nekem még van, doki szerint kezdjek savlekötőt is szedni majd.

Viki

dec. 30. 16:57
 94/237 anonim ***** válasza:

Hupsz azt elfelejtettem, hogy ma vagyunk 12+6 :)

/Viki/

dec. 30. 16:57
 95/237 anonim ***** válasza:

Sziasztok, akkor én mondhatni szerencsés vagyok!😁 10+3 vagyok ma, egyszer hánytam azóta se. B6 vitamin hálaisten a megmentőm, mert mióta szedem hányingerem sincs.

Héten remélem én is kapok időpontot a genetikai vizsgalátra, mert ma nem vették fel a telefont, pedig azt mondták ma kérjek.

Réka

dec. 30. 19:42
 96/237 A kérdező kommentje:

Sziasztok.

Én is nagyon várom már a genetikait, pénteken lesz.

En ma vagyok 12+5

Nekem nem kimondottan hányingerem van hanem, fáj a gyomrom ha főtt ételt eszek, főleg ha lefekszem utana a aludni (délben) , akkor mindig gyomorfájással ébredek és ez másnap reggelre múlik el.

Ti egyébként dolgoztok?

dec. 30. 20:55
 97/237 anonim ***** válasza:

Nekem sajnos most abba kellett hagynom a munkát,veszélyeztetett terhes lettem,mert a méhlepényem teljesen a méhszájon van.

Meli

dec. 30. 21:23
 98/237 anonim ***** válasza:

Januárban folytatom a munkát, ha minden probléma mentes akkor május végéig szeretnék dolgozni, irodán vagyok, úgyhogy inkább lelkileg/szellemileg megterhelő. 07.25 a kiírt dátum 🥰 igaz nincs sok kedvem visszamenni, olyan jó itthon pihengetni, de nem akarok ellustulni, mert ismerem magam😃

Réka

dec. 30. 22:07
 99/237 A kérdező kommentje:

Meli, akkor vigyázz magadra.

Időbel feljebb mehet nem?

Réka, az én szülinapom is pont juli 25 🙈

Én sem dolgozok, messze lenne, annyit nincs kedvem vezetni télen nyáron hóba fagyba 😅 biztonságosabbnak érzem magam itthon

Niki voltam

dec. 30. 22:28
 100/237 anonim válasza:

Sziasztok,

Én ma töltöttem a 11.hetet. Igazából én is nagyon szerencsés vagyok, mert mai napig tudok dolgozni fodrászként napi 11 órát húzok le havi 16 napban. Azért voltak kisebb öklendezések, egyszer-egyszer hányás de ennyi. Enni tudok, étvágyam is jó. Egyedül a gyümölcs zöldségekkel van bajom, olyan nehezen csúszik.

Január 17.én megyek terhesgondozásra, olyan messze van még, remélem sokat nőtt a picikém.

A születés dátumát a 12.heti genetikai ultrahangon állapítják meg?

Reni voltam

jan. 1. 22:11
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!