Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes terhes vagyok, van...

7 hetes terhes vagyok, van még valaki az első trimeszterben?

Figyelt kérdés
Nagyon izgulok, lombikbaba, 4.re sikerült, cicimfáj, hányingerem van néha, de ugymond üresnek érzem magam. Nincs görcs, se has szurkálás, semmi.

nov. 20. 16:39
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/199 anonim ***** válasza:

Viki, Vele állandóan farkaséhes voltam, de annyira, hogy ha nem ettem szédültem remegett a kezem, de utana minden kiraly. Energiabomba voltam az utolsó napig. Kívánni sem kivantam kulonosebben, de a nem terhesen chips maniam full eltunt- ishler jott a kepbe 😂😂😂

most eddig szinte semmit sem kivanok, foetkezeskkor eszek es utana jon a hanyinger. Hanyni ugyan nem hanytam, de emelygek egesz nap, es ami a legfurabb elso tunetem volt es azota is tart az a szomjusag, de csak vizet kivanok.

nekem 2 hét és kiderul a neme, izgiiii

dec. 5. 20:43
 52/199 A kérdező kommentje:

Niki vagyok kérdező

Nekem van már egy 3 éves kislányom, de vele sem voltak semmi extra tüneteim ez a néhai hányinger és ennyi, viszont én alapból nagyon pattanásos vagyok hormonbetegség miatt és mikor terhes voltam a kislányommal minden pattanásom és miteszerem eltűnt, plusz nem szőrösödtem egyáltalán😅 9 hónap alatt egyersem kellett gyantáznom.

Most jelenleg szőrös is vagyok , pattanásos is 😅 hányingerem ugyanugy csak ritkán van

dec. 5. 20:46
 53/199 anonim ***** válasza:

Sziasztok 1-es vagyok (Réka). Kedden voltam UH-n. 6+5re mondták a babót, 7mm volt, és láttuk már szépen vert a pici szíve, meghallgatni nem engedték. Legközelebb december 17-én kell mennem.

Amúgy kepzeljétek nekem az emelygest a kismama vitamin okozza, mondta az orvosom, hogy heti 2-3x bőven elegendő bevenni, nem kell mindennap szednem. Mondván hogy régen anyáink, nagyanyáink se szedték.

Továbbra is meg akarok fagyni, a testhőm 35,9-36,2 között mozog 🥲 utána jártam és valószínű a pajzsmirigy alulmukodesem miatt alacsony a testhőm🥺 régen se volt a legjobb.

dec. 5. 22:08
 54/199 A kérdező kommentje:

Niki vagyok (kérdező)

Nagyon örülök hogy mindenkinél minden rendben 🥰

Nekem ma nagyon fáj a fejem, félek megint megfáztam mert levert is vagyok.

9+2 vagyok ma, gondoltam előveszem a szívhangfigyelőt, és képzeljétek kb 15 másodpercre pont eltudtan kapni , nagyon lennt középen, és biztosan ő volt mert nagyon gyors volt a szívverése 😍

dec. 6. 08:35
 55/199 anonim ***** válasza:

Én azt hallottam, hogy nem mindegyik vitamin okoz émelygést, baba előtt is szedtem, és úgy érzem nem amiatt van, nem tudom melyiket szeded Réka, én a JutaVitet, és attól nincs baj :)

Voltál vérvételen a pajzsmirigyeddel? Hashimotos vagyok, nekem négy hetente kell nézni az értékeket.

Mi ma 9+3 :D Gondoltam szívhangfigyelőt beszerezni, de félek, ha nem találnám meg csak aggódnék :"D

Viki

dec. 6. 08:48
 56/199 A kérdező kommentje:

Én amugy nem aggódtam, már a hét elején is kerestem, bár kb biztos voltam benne hogy akkor még nem lesz meg, és nem is lett😅 most még kb szerintem szerencse kell hozzá hogy meglehessen hallani, mert utána par másodperc és el is tűnt onnan 😅

Én is Jutavitet szedem es nincsen amúgy durva hányingerem, inkabb ha szagokat érzek ami erősebb, cigi szag, jégoldóspray szaga stb

Niki (kérdező)

dec. 6. 10:48
 57/199 anonim ***** válasza:
Niki, de jooooo! Múlt héten én is próbáltam de esélytelen a hátra hajló méhem miatt, hétfőn szegény doki azt hitte majd hasi uh-val lát valamit, gyorsan váltott is 😂😂😂😂
dec. 6. 11:29
 58/199 anonim válasza:

Sziasztok! Én is csatlakozom az első trimeszteres csapathoz:)

November 18.án voltam először ultrahang vizsgálaton ahol megállapították, hogy kisbabát várok és méhen belül helyezkedik el petezsák szikhólyaggal volt látható. Azóta mai napra volt időpontom és ma megállapították, hogy 13mm-es nagyságú élő embrió látható. a mai nappal 7 hét 3 napnak felelek meg.

Ti milyen vitamint szedtek?

Üdv sorstársak, Rencsi

dec. 6. 13:57
 59/199 anonim ***** válasza:

Sziasztok, én elevitet szedek. Amúgy most én is lebetegedtem, hala isten lázam nincs, de levegőt nem kapok, tiszta natha vagyok, fajnak a lábaim 🙁 pedig 2 hete voltam ugyanígy beteg😭 doki irt antibiotikumot, de nem akarom szedni, hogyha nem lesz lázam. Sajnos nekem az antibiotikum hüvelygyulladást okoz és félek baja lesz a babának😣 sajnos kiskorom óta szenvedek az antibiotikummal, és mióta felnőtt vagyok azóta annyival orvosolható, hogy hüvelykupot kell vennem a gyógyszertárban.

Réka

dec. 6. 14:22
 60/199 anonim ***** válasza:

Réka,Niki jobbulást nektek!

Én Gravida optimát szedek jelenleg,előtte Elevitet szedtem.

Meli.

dec. 6. 18:01
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!