Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes terhes vagyok, van...

7 hetes terhes vagyok, van még valaki az első trimeszterben?

Figyelt kérdés
Nagyon izgulok, lombikbaba, 4.re sikerült, cicimfáj, hányingerem van néha, de ugymond üresnek érzem magam. Nincs görcs, se has szurkálás, semmi.

nov. 20. 16:39
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/199 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Ibi vagyok. Nekem Hanna már érti, főleg, hogy látta az iltrahang segítségével a babát :) Megküldték a Prena magzat eredményt is, kislány 💗💗💗💗💗💗 Nagyon boldogok vagyunk!

Mindenkinek kitartást és boldog Ünnepeket

dec. 23. 13:04
 82/199 A kérdező kommentje:

Meli jobbulást!

Ibi gratulálok a kislányhoz 🥰

Nekem most apuka se tud eljönni a genetikaira mert dolgozik, egyedül nem merem vinni magammal, mert ha valamit nem jól lát a doki, hüvelyi uh-t csinalnak, azt meg nem szeretném, hogy lássa😅

Majd a 20 hetesre lehet beviszem magammal, mert amugy jó kislány, szófogadó, nem elszaladós, de majd ha apuka is tud jönni szerintem akkor viszem magammal

dec. 23. 14:31
 83/199 A kérdező kommentje:
Niki voltam
dec. 23. 14:31
 84/199 anonim ***** válasza:

Gratulálok Ibi! 🥰

Meli jobbulást! ☺️

Mindenkinek boldog és rosszullét mentes karácsonyt csajok! Egyetek amennyi belétek fér🤣❤️🎄🥰

Réka ☺️

dec. 23. 17:16
 85/199 anonim válasza:

Sziasztok kismamák!

Ti hogy vagytok?

Én ma vagyok 9h+6n. A legutóbbi ultrahang vizsgálat 9h+1 naposan volt, akkor a CRL mérete 24 mm-es volt. Nektek mekkora a babátok így 9-10-11-12 hetesen?🙂

Tegnap kértem időpontot a 12.heti genetikai vizsgálatra plusz kombinált tesztre. Január 20-ra kaptam, akkor leszek 13h+5n, azt mondták nincs előbb időpont. Szerintetek az még belefér, nem késő? Mondták egyébként, hogy a kombinált teszthez meg kell lenni egy minimum CRL méretnek és akkor lehet a kombináltat megcsinálni.

Reni vagyok

dec. 24. 08:38
 86/199 anonim ***** válasza:
Szia Reni. Nekem 9+0 volt a baba 25 mm. Én majd december 30-án tudok csak időpontot kérni a genetikai vizsgálatra, mert a szonografus akkor dolgozik. Azt mondta a dokim, hogy 13+6-ig ajánlott a 12.hetes genetikai teszt, úgyhogy az alapján bőven megfelel a 13+5 neked. 🥰 Réka voltam
dec. 24. 10:56
 87/199 anonim válasza:
Nagyon köszönöm a válaszod Réka🙂 Akkor nem aggódom, türelmesen kivárom az időpontomat.
dec. 24. 17:30
 88/199 A kérdező kommentje:

Nekem 10+1 volt 30.3mm :)

Én január 3-án megyek a genetikaira 13+2 leszek akkor.

Niki voltam

dec. 25. 22:43
 89/199 anonim válasza:

Köszi Niki:)

Mai nappal már én is 10+1 vagyok, akkor kb most itt járhatok én is.

Igen, javasolják a 13 hét + időt genetikaira, előbb nem érdemes.

Ti egyébként a kombinált tesztet is igénybe veszitek, annak ellenére, hogy csak egy arány számot ad meg?

Reni voltam

dec. 26. 07:03
 90/199 A kérdező kommentje:

Amugy szerettem volna, de 1 valaki csinálja nálunk a városban és ő nem dolgozik az ünnepek alatt, mikor legközelebb dolgozik már 15 hetes leszek(14+5), és így nem fogadtak.

Védőnő kiakadt, és pestre akart küldeni, de megmondtam, én egy arányszám miatt nem fogok 400 km-t utazni az ünnepek alatt..

Így nekünk most sima genetikai ultrahang lesz magánban.

Az első kislányomnál amúgy megcsináltattuk a kombináltat.

Niki voltam

dec. 26. 08:21
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!