7 hetes terhes vagyok, van még valaki az első trimeszterben?
Sziasztok! Ibi vagyok. Nekem Hanna már érti, főleg, hogy látta az iltrahang segítségével a babát :) Megküldték a Prena magzat eredményt is, kislány 💗💗💗💗💗💗 Nagyon boldogok vagyunk!
Mindenkinek kitartást és boldog Ünnepeket
Meli jobbulást!
Ibi gratulálok a kislányhoz 🥰
Nekem most apuka se tud eljönni a genetikaira mert dolgozik, egyedül nem merem vinni magammal, mert ha valamit nem jól lát a doki, hüvelyi uh-t csinalnak, azt meg nem szeretném, hogy lássa😅
Majd a 20 hetesre lehet beviszem magammal, mert amugy jó kislány, szófogadó, nem elszaladós, de majd ha apuka is tud jönni szerintem akkor viszem magammal
Gratulálok Ibi! 🥰
Meli jobbulást! ☺️
Mindenkinek boldog és rosszullét mentes karácsonyt csajok! Egyetek amennyi belétek fér🤣❤️🎄🥰
Réka ☺️
Sziasztok kismamák!
Ti hogy vagytok?
Én ma vagyok 9h+6n. A legutóbbi ultrahang vizsgálat 9h+1 naposan volt, akkor a CRL mérete 24 mm-es volt. Nektek mekkora a babátok így 9-10-11-12 hetesen?🙂
Tegnap kértem időpontot a 12.heti genetikai vizsgálatra plusz kombinált tesztre. Január 20-ra kaptam, akkor leszek 13h+5n, azt mondták nincs előbb időpont. Szerintetek az még belefér, nem késő? Mondták egyébként, hogy a kombinált teszthez meg kell lenni egy minimum CRL méretnek és akkor lehet a kombináltat megcsinálni.
Reni vagyok
Nekem 10+1 volt 30.3mm :)
Én január 3-án megyek a genetikaira 13+2 leszek akkor.
Niki voltam
Köszi Niki:)
Mai nappal már én is 10+1 vagyok, akkor kb most itt járhatok én is.
Igen, javasolják a 13 hét + időt genetikaira, előbb nem érdemes.
Ti egyébként a kombinált tesztet is igénybe veszitek, annak ellenére, hogy csak egy arány számot ad meg?
Reni voltam
Amugy szerettem volna, de 1 valaki csinálja nálunk a városban és ő nem dolgozik az ünnepek alatt, mikor legközelebb dolgozik már 15 hetes leszek(14+5), és így nem fogadtak.
Védőnő kiakadt, és pestre akart küldeni, de megmondtam, én egy arányszám miatt nem fogok 400 km-t utazni az ünnepek alatt..
Így nekünk most sima genetikai ultrahang lesz magánban.
Az első kislányomnál amúgy megcsináltattuk a kombináltat.
Niki voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!