7 hetes terhes vagyok, van még valaki az első trimeszterben?
De jó neked Reni, nekem ekkora a pocakom: [link]
Igaz én előtte se voltam vékony alkatú 🙂+2kg jött fel, igyekszem figyelni a kajára, de van amikor csak a nasi esik jól mintsem egy főétel 🥲 gyümölcsökkel nincs bajom, 2 naponta eszegetek, de leginkább a tészták esnek jól. Hús az 3 hete tabu😅😂
Nekem +3 kg eddig
Első terhességnél 25 kg-t híztam 🙄55 ről indultam és 80-al mentem szülni.
67-tel jöttem haza, és pár nap után még lement 63 -ra.
Aztan 2 év kellett hogy újra 55 legyek, odafigyeltem az étkezésre és újra rúdfitneszre jártam 😅 aztan most újra várandós vagyok, gondolom most is nagyon hízni fogok. Bár én anno nagyon vizesedtem is.
Niki
Nagyon szép a pocakod neked is.
Én 58 kg indultam, most vagyok 59 kg, így közel az első trimeszter végére. Igen átérzem, ma én sem ettem főt ételt. Ma éppen a sparban vettem vacsira fetás spenótos burekot alma lével, az nagyon ízlett.
Most a húsok nálam sem mennek.
Ti, hogy tudjátok feltölteni a képeket??
Reni
Nem vészes az a 3 kg Niki, persze még messze a vége.
Ugye én is 58 kg indultam, hát max a 65,66 kg lenne az ideális aztán meglátjuk. Igyekszem azért nem kettő helyett enni hiszen tudjuk, hogy annyi kalória többletre nincs szükség a szervezetnek, de viszont jókat eszem. Igyekszem mindent bevinni. Hihetetlen szülés után milyen gyorsan leolvadtak rólad a kilók. De jóooo, te is jártál rúdfitneszre, én is jártam egy ideig aztán sajnos abba hagytam és itthonra vettem egy rudat. Iszonyatosan szerettem eljárni, akkor éreztem a legjobban magam a bőrömben, jó kis erőt, izomzatot adott.
Reni
Reni,
Igen én is imádtam a rúdfitneszt, de két gyerek mellett már annyira nem tudok majd eljárni sajnos főleg, hogy 40 km-re van, én is gondolkodtam már itthoni rúdban, majd meglátjuk, ez egy álomsport számomra, annyira szeretem.
Imgbb.com , be is lehet állítani meddig legyen látható a kép.
Niki
Sziasztok!
Szerintetek lehet olyat, hogy ugye én államiban kezdtem a terhes gondozást és továbbra is ott szeretném folytatni, de most egy kis türelmetlenség uralkodott el rajtam és jött egy gondolat, hogy ma lehet elmennék magán ultrahangra, mert annyira érdekel, mi zajlik odabent. Még messze a 17.e, akkora van időpontom. Nem szeretném ha felkerülne a felhőbe, mert akkor látnák, hogy én másfelé is voltam és tudom, hogy azt nem szeretik. Valószínű kérdőre vonnának, hogy akkor döntsem el hová szeretnék járni.
Reni
Szia Reni, a magánultrahang pedig felkerül a felhőbe. Nem hiszem, hogy lehet olyat, hogy nem töltik fel, hiszen még a háziorvosi vizsgálat is felkerül.
Szerintem ez a másfél hét ami hátra van 17-éig “kibirhato”, de természetesen ezt neked kell tudnod :) esetleg telefonon kérdezd meg a magánorvosnál, hogy lehet e ilyet.
Réka
Én is ilyen türelmetlen vagyok ám Reni, első terhességnél államiba jártam, ott csak 12-20-30 hetesen volt uh
Hát a 20-30.hetig elég nehéz volt kibírni, ezért 23 és 27 hetesen is mentem babamozira😅
Én jelenleg szívhangfigyelővel tudom nyugtatni magam , mindennap 1x ráhallgatok kb 9 hetesen kezdtem, ha eszméletlen aggodás jön rám akkor 2x is.
De amúgy minden lelet felkerül már a felhőbe, én is így tudom.
Max ha elmész, a korházban pedig hisztiznek miatta, mond meg hogy görcsöltél vagy ilyesmi.
Niki
Cukik vagytok köszönöm. Megpróbálok megülni a fenekemen és kibírni jövő hétig.
Ma úgyis el vagyok foglalva, most megyek EKG-ra. Igen, igazából majd baba mozira lehet menni, mert az nem tb támogatott. Mikortól érdemes? Most leszek a napokban 12 hetes. Én is próbáltam egyszer a 9.hétnél a szivhangfigyelőt, de én nem jártam sikerrel.
Reni
Nekem sógornőm 18 hetesen ment először babamozira, de igazán szépen ki fejlődve a 25-30. hét között látni.
Szívhangfigyelőt én még nem próbáltam, sőt nem is hallottam még egy vizsgalaton se a baba szívét. Gondoltam rá, hogy veszek és megpróbálom itthon, de még az ultrahangon is azt mondták pénteken, hogy eléggé mélyen van a baba 🫣
Niki milyen szivhangfigyelőd van? Kell hozzá venni ilyen zselét? Ha igen, olyat hol lehet beszerezni?
Réka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!