Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes terhes vagyok, van...

7 hetes terhes vagyok, van még valaki az első trimeszterben?

Figyelt kérdés
Nagyon izgulok, lombikbaba, 4.re sikerült, cicimfáj, hányingerem van néha, de ugymond üresnek érzem magam. Nincs görcs, se has szurkálás, semmi.

nov. 20. 16:39
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/200 anonim ***** válasza:

Szia! Mi nem lombikkal 7+2 vagyunk, kereken hat hetesen voltunk dokinák, ahol 2mm-es emberió + pulzálás volt :)

Nekem nagyon sok tünetem van… nem várttól nagyon erős mellfájdalom + dagadás, mindentől ételundor, eddig 4 kilót fogytam sajnos… de nem csak ettől, hanem 6+2-n elkezdődtek a rosszullétek + hányások, rögtön az első nap 8-szor hánytam, utána is 6-7/nap volt, kórházba is bementünk, mert kellett infúzió, semmi nem maradt meg, aztán dokim felírta Vombee-t, így csak gyengébb hányinger és napi 1-2 hányas. Has szurkálás nekem is főleg reggel, meg mielőtt táppénzre mentem munkában sűrűn volt, aggódtam is. Majd december 4.-én megyünk legközelebb, remélem minden rendben lesz, mert akkor karácsonykor mondjuk el a családtagoknak is :)

nov. 21. 12:31
 12/200 anonim ***** válasza:

4 es vagyok. Nagyon sajnálom kedves kérdező,hogy ilyeneken át kellett menned,nagyon nehéz lehetett 😞

Kívánom neked,hogy most minden rendben legyen!

Nekem mindentől hányingerem van meg szagundorom éjjel nappal én már ezt is nehezen viselem. De én még így is híztam,mert csak azt bírom megenni, amit megkívánok esetleg,az meg nem túl egészségesRemélem 12. hét körülre elmúlik.

nov. 21. 13:20
 13/200 A kérdező kommentje:

34 -ből, 8 db embriónk lett az 5.napra, és 2 db-ot ültettek be, a többit lefagyasztották.

Az ultrahangon egy baba volt, aztan meglátjuk, mert anno is a 7.héten találták meg a másikat.

Mi a kislányom születésnapján tervezzük elmondani a családnak ha minden rendben, november 30-án.

Úgytűnik ahány ember annyi tünet tényleg, már számolom a napokat, hogy 4 egész napot kell túlélnem és már mehetek ultrahangra 7+6 leszek majd akkor

nov. 21. 15:11
 14/200 anonim ***** válasza:
Ha van kedved majd írd meg mit mondtak ultrahangon :) Biztosan minden rendben lesz! :)
nov. 22. 12:32
 15/200 anonim ***** válasza:
Sziasztok! 2-es vagyok - Kérdező, ma mész dokihoz ugye?! Írj majd :)
nov. 25. 06:19
 16/200 A kérdező kommentje:

Holnap megyek 2 -re magánban,

Aztan csütörtökön reggel 8 ra

Jajj nagyon izgulok már 🤞

nov. 25. 08:17
 17/200 A kérdező kommentje:
4-es te viszont elvileg ma mész , írj majd miújság, szurkolok 🤞
nov. 25. 08:18
 18/200 anonim ***** válasza:

2-es vagyok. De jó Kérdező, az már csak 1 nap, izgiii! Én 1 hét múlva megyek akkor már 9 hetesen :)

4-es Te is írj majd :)

nov. 25. 15:00
 19/200 anonim ***** válasza:

Sziasztok,aranyosak vagytok,hogy így emlékeztek :)

4 es vagyok.

Ma voltam ultrahangon 9+6 hetes vagyok. Mindent rendben talált a doki 😊 nagyon izgultam már

nov. 25. 17:36
 20/200 anonim ***** válasza:
Majd ti is írjatok,várom :)
nov. 25. 17:37
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!