Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes terhes vagyok, van...

7 hetes terhes vagyok, van még valaki az első trimeszterben?

Figyelt kérdés
Nagyon izgulok, lombikbaba, 4.re sikerült, cicimfáj, hányingerem van néha, de ugymond üresnek érzem magam. Nincs görcs, se has szurkálás, semmi.

nov. 20. 16:39
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/199 A kérdező kommentje:
Sziasztok, na megvolt az ultrahang, szívhang van es tökéletes a mérete, el se hiszem 😍következő ultrahang magánban az ünnepek alatt lesz majd valamikor
nov. 26. 16:26
 22/199 anonim ***** válasza:

Örülök :)

4 es vagyok.

Neked amugy milyen tüneteid vannak most?

nov. 26. 16:43
 23/199 A kérdező kommentje:
Hányinger, nagyon ritkán hányok is, és lényegében ennyi, semmi hasszurka, görcs vagy ilyesmi ami megnyugtatna hogy ott van és minden rendben 😅 bár most azért kezdek megnyugodni, 1-2 hét es szerintem az itthoni szívhanghallgatóval is hallom majd, anno 10 hetesen vettem és akkor simán megtaláltam vele
nov. 26. 16:50
 24/199 anonim ***** válasza:

Ú akkor én már lehet hallanám,mert 10 hetes vagyok mostmár.

Nekem is hányinger én még nem hánytam csak majdnem ,de így is nagyon rossz. Hasszurka meg ilyenek nekem sincs. Mellem fáj meg hányinger.

De ott ficánkolt a pici az ultranhangon :)

nov. 26. 18:07
 25/199 A kérdező kommentje:

Deszuper

Tényleg a cicim nekem is fáj nagyon.

Igen elképzelhető, van aki már korán hallja mint én, (50 kg vagyok) , de barátnőm (80kg) pl még 15 hetesen sem találta meg, és neki 20 hetes korig hüvelyi uh volt mert hasival sose látták jól a babát 🤷‍♀️

Nekem most 7+6-on hasi ultrahanggal is tökéletesen látszott

nov. 26. 18:33
 26/199 anonim ***** válasza:
4 es vagyok. Nekem hüvelyi volt még csak,remélem a 12 hetes hasi lesz és látják majd úgy.Én 168 cm vagyok 62 kg kb
nov. 26. 20:23
 27/199 anonim ***** válasza:

Sziasztok, 2-esvagyok! Gratulálok Nektek, olyan jó érzés látni a pici szívét 🥹 Nekem csak émelygés van 2-3 napig aztán szünet, mint aki nem is terhes. A mellfájdalom az állandó.

Én hétfőn megyek alig várom :) Nekem is van szívhangfigyelőm, lassan előkeresem 😂

nov. 27. 05:52
 28/199 A kérdező kommentje:
Hát amugy nekem is van olyan reggel felkelek, eltellik pár óra és már kétségbeesek hogy jajj ma miert nincs émelygés ? Miert nincs hányingerem, aztan persze mindig megérkezik idővel 😅
nov. 27. 07:06
 29/199 anonim ***** válasza:
Sziasztok! 11-es vagyok, mi szerdán megyünk tegnap először volt (aznap lettem 8 hetes is), hogy nem volt hányinger délutánra + mára is “elmúlt” már, előtte pedig ma 3 hányás is volt. Remélem minden rendben, tegnap volt egy pánikrohamom, hogy mi van ha nem lesz minden rendben jövő héten, mert férjem másik városban is lesz. :( Eddig nem aggódtam már, viszont most megint nagyon aggódok…. Nem jó ez.
nov. 27. 14:56
 30/199 anonim ***** válasza:

4 es vagyok. Én tegnap hánytam elsőnek-remélem nem is lesz több. Eddig sikerült valahogy visszafordítanom,na tegnap nem.

Én is aggódok a 12 hetes ultrahang miatt,mi majd Genaplanet tesztet fogunk csináltatni. Ti fogtok ilyet valamelyiket?

nov. 27. 16:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!