7 hetes terhes vagyok, van még valaki az első trimeszterben?
Örülök :)
4 es vagyok.
Neked amugy milyen tüneteid vannak most?
Ú akkor én már lehet hallanám,mert 10 hetes vagyok mostmár.
Nekem is hányinger én még nem hánytam csak majdnem ,de így is nagyon rossz. Hasszurka meg ilyenek nekem sincs. Mellem fáj meg hányinger.
De ott ficánkolt a pici az ultranhangon :)
Deszuper
Tényleg a cicim nekem is fáj nagyon.
Igen elképzelhető, van aki már korán hallja mint én, (50 kg vagyok) , de barátnőm (80kg) pl még 15 hetesen sem találta meg, és neki 20 hetes korig hüvelyi uh volt mert hasival sose látták jól a babát 🤷♀️
Nekem most 7+6-on hasi ultrahanggal is tökéletesen látszott
Sziasztok, 2-esvagyok! Gratulálok Nektek, olyan jó érzés látni a pici szívét 🥹 Nekem csak émelygés van 2-3 napig aztán szünet, mint aki nem is terhes. A mellfájdalom az állandó.
Én hétfőn megyek alig várom :) Nekem is van szívhangfigyelőm, lassan előkeresem 😂
4 es vagyok. Én tegnap hánytam elsőnek-remélem nem is lesz több. Eddig sikerült valahogy visszafordítanom,na tegnap nem.
Én is aggódok a 12 hetes ultrahang miatt,mi majd Genaplanet tesztet fogunk csináltatni. Ti fogtok ilyet valamelyiket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!