Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes terhes vagyok, van...

7 hetes terhes vagyok, van még valaki az első trimeszterben?

Figyelt kérdés
Nagyon izgulok, lombikbaba, 4.re sikerült, cicimfáj, hányingerem van néha, de ugymond üresnek érzem magam. Nincs görcs, se has szurkálás, semmi.

nov. 20. 16:39
 201/227 anonim ***** válasza:

Mindenki nagyon eltűnt 😞

Niki gratulálok a kisfiúhoz. Nekem is kisfiú.

En 2 nap múlva 21 hetes leszek.

Aránylag jól vagyok.

Egyre nagyobb a hasam,kezdek kinőni minden cuccomat🙈

Végre érzek valami mozgás szerűt a pocakomban 🙂

Veletek mi újság?

Meli

febr. 9. 18:40
 202/227 A kérdező kommentje:

De szupi☺️

Én ismét megfáztam, de most nagyon, csütörtökön már nagyon kohogtem es tusszogtem, és elkezdtem picit vérezni..ilyen rozsaszinesnek mondanám , még pár vérpötty. Bementünk a korházban de mindent rendben találtak szerencsére. Pihenést javasoltak és progeszteront.

Erre ma meg az ügyeletre mehettem, mert ugy keltem fel, nagyon fáj az arcom tele takonnyal, alig tudtam kinyitni a szám, allkapcsom es a foginyem is begyulladt 😵‍💫 most kaptam antibiotikumot. Nagyon köhögök is es nagyon féltem a babót miatta.

Nekem nagyon sokat mocorog a baba, főleg ha felhúzom a lábam, mintha nem tetszene neki és nekiáll boxolni😅

En sheinrol rendeltem hosszított pólót, trikót, kismama nadrágot 😅

19+1

Niki

febr. 9. 22:08
 203/227 anonim ***** válasza:

Óh sajnálom Niki,hogy beteg lettél,ez a sok vírus nagyon aggasztó most. Mielőbbi jobbulást kívánok!

Én is rendeltem már Sheinről kismama nadrágot,meg vettem is egyet,de nekem azok kényelmetlenek,csúsznak lefele.

Lassan a kabátom is kinövöm.

Átmeneti ruhákat fogalmam sincs miket fogok hordani. Annyira nem szeretnék túl sok dolgot venni 😕

febr. 10. 08:55
 204/227 anonim ***** válasza:
Meli
febr. 10. 08:55
 205/227 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Jobbulást Niki! Nekem is kellett antibiotikum mikor kórházba kerültem, szerencsére nem lett baj babónak. Látni nem láttuk ultrahangon… viszont már kb 3-4 napja minden nap érzem is, hogy mocorog, így szívhang figyelőt se hasznàltam mostanság :) kis aranyos.

Szerdán megyünk 2.genetikai ultrahangra, remélem a neme is kiderül :D nincs megérzésünk. Ruhákat én csak vintedről veszek. Eddig költöttem kismama ruhákra 11ezer Ft, amiből 2 db vadi új (volt leárazás a h&m-be és vettem egy utcai lenge fekete gatyót + egy kismama/szoptatós nagyon szép kis világos rózsaszín vékony hosszú ujjút ezek összesen 5500Ft voltak) Vintedről vettem 2 kismama csomagot, amikor összesen voltak 5500Ft, volt bennük 1 hosszú farmer, 2 rövid farmer (ebből egy kicsi lett), 2 kismama/szoptatós póló, 3 rövid ujjú kismama póló, 1 3/4-es kismama póló, 2 rövid leggings és kicsit sok, de 7 hosszú leggings :D ebből 5 fekete, egy sötét kék és egy szürke…. Én ha nem busszal megyek vagy több ember közé, mindig ezekbe vagyok, nagyon kényelmesek, mind Esmara, a többi dolog közül amik a csomagban voltak pedig Esmara mellett, H&M és Mamalicious :) szóval ezek mind nagyon jó àron voltak, nektek is ajánlom Vintedet. Átmeneti ruhának is ezeket fogom hordani egy farmer dzsekivel, a melegre pedig még veszek minél olcsóbban 3-4 hosszú ruhát amit csak fel kell kapni. De nem szeretnék sokat költeni, az összes babacuccot (bútorok-ruhák-kiegészítők-pelenkázós cuccok) ma összeszámoltam és minden kb 650ezerre jött ki…. Ebben csak babakocsi nincs benne…. Pedig abból úgy szerettem volna újat, de így valószínüleg használt lesz az is. Sajnos senkitől nem kapunk semmit, mert mi vagyunk az első babások a baráti körben…. De majd mi tovább adjuk amik majd nem kellenek 2.babó után se. :)

Viki 18+6

febr. 10. 16:34
 206/227 anonim ***** válasza:

Hú Viki ti már jó sok mindent vettetek.

Mi babakocsit (használtan),kiságy,pelenkázó komód (ezek is használtan). Kaptunk egy kevés ruhát,meg egy két kisebb dolgot vettünk. Még csak ennyit. Szépen lassan mindent.

febr. 10. 19:03
 207/227 anonim ***** válasza:
Már megint lehagytam. Meli voltam
febr. 10. 19:04
 208/227 A kérdező kommentje:

Én szoktam vintedezni amugy, kislányomnak szinte csak ott vásárolok. Magamnak még nem találtam ami tetszene most, csak leggingseket hordok, farmert nem. (Varandósan)

Hát mar jó lenne meggyógyulni, végén még fogorvoshoz is mennem kell, mert a fél foginyem is begyulladt az arcomtol... 🤐

Ó én még mindig csak a kiságyat vettem.

Decemberbe tönkre ment az autóm..januar vege fel elvihettem szerelohoz, motorfelujitas stb amit még talál. Hát ma megtudtam már 640.000 -nél jár és még 2.5 hét míg elkészül addig semmit nem veszek 😏 de talán így évekig autó lesz és nem kell folyton szerelohoz futni, amugy sose volt semmi baja, ez az első, és így motorhibásan is simán elvitt bárhova😅

Családnak még nem mondtuk el, hogy kisfiú lesz, megvárok még egy ultrahangot, biztos ami biztos (mivel ugye kislányom is sokaig fiú volt 🤣)

Aztán egy szűk "genderparty". Párom én és kislányom , hugom lesz a videós, begyujtunk egy füstbombát , levideóz fotóz stb és megkapja a család a videot/fotót.

Én se hallgatok már szívhnagot, nagyon ritka , annyit mocorog, ha meg nem , elég ha leülok es felhuzom a lábam és már kezdi is a boxolást😅

Niki

febr. 10. 21:38
 209/227 anonim válasza:

Sziasztok! Én is eltűntem mostanság.most rendeltem egy szívhangfigyelőt amivel nagyon meg vagyok elégedve és elsőre megtalálom a szívecskéjét.Látom, hogy mennyit ver egy perc alatt.Így sokkal könnyebb kivárni a köztes időket.Valóban egészen lent van még.Én kilóban stagnálok, eddig 2 kg szaladt fel, megkezdve a 2.trimesztert.Pénteken megyek ultrahangra, már alig várjuk és kíváncsian várjuk a nemét mert én aztán semmit nem érzek. A mozgását meg pláne nem érzem, valószínű attól mert a mellső falon tapad a méhlepény.

16+5 a mai napon

Reni

febr. 11. 09:46
 210/227 anonim válasza:

És a munkával ki hogy áll, hogy bírjátok, esetleg mikor hagytátok abba?

Reni

febr. 11. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!