15 eves lanyom szerelmes a neveloapjaba? Mit csinaljak vele?
Figyelt kérdés
5 eves kora ota a jelenlegi parommal vagyok,tehat igazabol O nevelte fel a lanyom. Most megis ferfikent tekint ra? Egyre durvabb a helyzet. Van erre megoldas?2011. jún. 7. 11:17
51/117 A kérdező kommentje:
Az allaspontjan nem valtoztatott,azt mondta ertsem meg,hogy O szerelmes a neveloapjaba es nem tud mit csinalni. Megemlitettem neki a nevelointezetet,aztan megint egy sor siras es mondta,hogy inkabb a nagyszuleihez menne. Egyebkent negyszemkozt probalkozott beadni nekem,hogy egyszer-ketszer a neveloapja is "fogdosta",de ezt ketlem!
2011. jún. 8. 14:22
52/117 anonim válasza:
Undoritó köcsög nő vagy teee...és te nevezed magad anyának???Hogy beszélhetsz úgy a saját gyerekedről,hogy majd talál magának másik faszt!!Idióta vagy,és megérdemled hogy leköpött a lányod,én le is hánytalak volna a helyében!!
53/117 anonim válasza:
Hát, reméljük, hogy távolság jót tesz a dolgoknak... Ezúttal talán ez a legjobb megoldás. Ez a "halálos" tinikori szerelem úgy jön-megy, mint a nyári zivatar, bízzunk benne, hogy most is így lesz, és lehettek még újra egy család!
54/117 anonim válasza:
Te jó Ég! Sok a nem normális! Gondolkozzon már el mindenki! Van egy lányom előző házasságból van egy pici a mostani kapcsolatomból és egy szerető párom. A nagylányomnak egy szerető édesapja és ez a gyerek (bocs kedves kérdező!!!) a nevelőapja fa..szára akar ülni... Ha nem fogja fel az gyerek hogy az a férfi a nevelőapja és nem a haverja barátja jövőbeni szerelme akkor ott tényleg nem maradhat meg. Az anyja ellen fog fordulni! Ő már félig meddig nő, két nő nem tud normálisan egymás mellett élni akik egy férfiba szerelmesek! Barátnők is vesztek össze örökre mert egy csávóra indultak be.... Nem elüldözi a lányát szerintem, esélyt ad rá hogy a kapcsolat ne legyen rosszabb köztük! Ha az én lányom csókolná meg a nevelőapját biztos nagyon megruháznám mert tudja jól egy ennyi idős lány hogy mit csinál, és nem véletlen teszi. Ha az apjával el van irány oda vagy a nagyszülőkhöz, észhez tér lemegy róla a kamaszhiszti és minden rendbe jön.
55/117 anonim válasza:
14:26 os vagyok! Nekem nem normális dolog hogy sok lány fantáziál az apjáról bátyáról nevelőapjáról mint ahogy azt írják sokan nekem ez a BETEG, tanár doki stb oké az sok mindenkinél van sok szar romantikus filmből kiindulva. Ennyien önkielégítenek a saját apjukra gondolva vagy a tesójukra? Erre élveznek el? NA EZ A BETEG, ÉS AZ AKI AZT MONDJA HOGY EZ NORMÁLIS
56/117 A kérdező kommentje:
!4:26-os es 14:30-as valaszolo,koszonom,legalabb Ti atlatjatok a helyzetet..
2011. jún. 8. 14:33
57/117 A kérdező kommentje:
Jajj,most nezem mind a 2 hozzaszolas ugyan attol a szemeytol van. Szoval koszi.
2011. jún. 8. 14:33
58/117 anonim válasza:
SZIA IGEN MIND A KETTŐT ÉN ÍRTAM, nyugi lemegy róla és elmúlik a hülyeség nem vagy te rossz anya.. akkor hogy ugatna mindenki ha nem is foglalkoznál vele és ne adj' isten akármi történne köztük! Akkor nem győznék mondani hogy a Te segítségeddel erőszakolták meg a lányod mert nem foglalkoztál vele hogy szerlmes és kihasználta párod a testét... Nem vagy kö.csög se f@sz csak van egy pici lány is akinek normális családban kell felnőnie! Ez a melyik ujjamat harapjam helyzet, (ez is fáj és rossz hogy így alakult meg az is fájna ha a másik lányod se nőhetne fel az édesapjával...) Te tudod milyenek a körülményeitek, hozzd meg a legjobb döntést... Én szerintem bíztatlak kinővi a kamaszhülyeséget 1-2 év és rendbe jön minden!
59/117 anonim válasza:
"van nekem egy masik gyerekem,akit normalisan fel kell neveljek!!!!!!"
Hát... Próbáld meg ne úgy nevelni mint a lányodat! Nem normális ha egy lány beleszeret nevelőapjába, de ha megfelelő neveltetést kapott, akkor ilyen elő sem fordulhat. Szóval talán magadba is szétnézhetnél, hogy mit csesztél el, hogy idáig jutottatok.
Bár elég sok mindent elárul, hogy inkább egy f*szt (te használtad ezt a kifejezést a párodra) választasz, mint a saját gyerekedet.
60/117 A kérdező kommentje:
Hat a lanyom hulyesege miatt nem fogom otthagyni a 10 eves kapcsolatomat!!!!!
2011. jún. 8. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!