Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » 15 eves lanyom szerelmes a...

15 eves lanyom szerelmes a neveloapjaba? Mit csinaljak vele?

Figyelt kérdés
5 eves kora ota a jelenlegi parommal vagyok,tehat igazabol O nevelte fel a lanyom. Most megis ferfikent tekint ra? Egyre durvabb a helyzet. Van erre megoldas?
2011. jún. 7. 11:17
 71/117 anonim ***** válasza:
81%

Ezt talán én írtam???

"Beszeltem vele es ugy dontottem megy nevelointezetbe.nem normalis..."

Az más tészta, hogy azóta megállapodtatok, hogy megy a nagyszülőkhöz, de te simán kiraktad az utcára a saját gyerekedet. Ahelyett, hogy próbáltad volna megoldani a problémát...

De igazad van, nem fecsérelem tovább az időmet a baromságaidra. Javaslom, hogy próbálj meg könyvet írni, a polgár pukkasztó sztorik általában nagy sikerrel bírnak, és még talán kereshetsz is egy kicsit a fantáziáddal!

2011. jún. 8. 15:33
 72/117 anonim ***** válasza:
93%
Én mondjuk a helyedbe nem avattam volna be egyből párodat. Ha ezt észrevettem volna lányomon, akkor csináltam volna pl meglepi hazajöveteleket, mikor tudom hogy csak ketten vannak otthon. Hogy egyáltalán mit csinálnak ők kettesben. Először meg kell győződnöd a lányod igazáról, még ha ez a 10 éves kapcsolatodra rá is megy. A gyerek legyen az első. Ha elhanyagolod könnyen lelkisérült lehet. Vagy már az is. Az ilyenekből lesz a legnagyobb k.rva, kábítószeres stb. Bocsi hogy ezt írtam, nem akarlak megbántani. 15 évesen még gyerek, törődni kell vele, mert nem minden gyerek hazudik. Ha esetleg beigazolódik, hogy tényleg hazudott, tehát párod egy ujjal sem nyúlt hozzá, akkor biztos én is elküldeném a nagyszülőkhöz egy pár hónapra. Valami megoldást biztos lehet találni.
2011. jún. 8. 15:37
 73/117 anonim ***** válasza:
80%
Utolsóval egyetértek. Mindkét nézőpontot meg kellene vizsgálni.
2011. jún. 8. 15:43
 74/117 anonim ***** válasza:
81%

Gyerünk kedves kérdező, folytasd a sztorit:) Kiváncsian várom milyen fordulatot szül még a háborodott elméd:) Van kutyátok? Esetleg még azt is beleveheted a kis pikáns történetedbe:))

Ha meg nem kamu, amit nagyon bizonygatsz, akkor te egy tényleg leköpnivaló, undorító szuka (az anya szó eléggé méltatlan hozzád) vagy!

2011. jún. 8. 15:47
 75/117 anonim ***** válasza:
82%

Tudod, az azért fura, kirakod a lányod,mert fel kell nevelj egy másik gyereket normálisan.- ez kimondottan röhejesen hangzik, az általad elmondottak tükrében. Aztán ha abba a korba él a második és a férjed nála is rákezdi, őt is kidobod, mint egy megunt cipőt?

Ja és egyébként, a megunt kutyát sem teheted ki az utcára, sőt a szemetedet sem, mert komoly büntetést von maga után a dolog. Miből gondolod, hogy a lányodtól így megszabadulhatsz, meguntad és kiteszed az utcára? Ennek komoly következményei vannak és lesznek.

Egyébként te is pontosan tudod, hogy a párod és a lányod összeszűrte a levet. És most féltékenységtől örjöngve próbálod eltávolítani a lányod. Csak tudod, most kidobod a lányod, a párodat választod, nem te vagy az első ilyen nő, de a párod meg fog csalni továbbra is,még az is lehet, hogy a lányoddal. És gondold át, érdemes e látszat kapcsolatban élni, lányod nélkül, nem e férjedet kéne kidobnod egy időre, rendbe hozni a dolgot a gyerekeddel és próbálni felnevelni őket. Semmi anyai ösztönöd nincs?

2011. jún. 8. 15:59
 76/117 anonim ***** válasza:
77%
Tudod,az én szemben NEM vagy alkalmas egy gyerek felnevelésére sem!A lányodat eldobod egy 10 éves kapcsolatért...annak utána sem nézel,hogy a párod mennyire hibás.Igen egyszerű a képlet:szabadulni akarsz a gyerekedtől,hogy a kicsivel és a pároddal nyugodtan élhess.Holott TE cseszted el valamit a nagylány nevelésében!Én is 2 gyerekes anyuka vagyok(tegnap már leírtam,hogy szintén van egy saját,és egy közös gyerekünk)de eszembe se jutna a gyerekemet eldobni egy f*szért!Ennyi!Örülj annak,hogy ez az oldal anonim,mert biztos,hogy a gyermek védelmiseket már rád szabadították volna(teljes joggal!)
2011. jún. 8. 16:11
 77/117 anonim ***** válasza:
90%
Valahogy probald meg lebuktatni! Nehogy mar ezen muljon a szegeny kislany elete! A tobbieknek sem ocsarolni kene,hanem segiteni! Mondjuk szerintem beszeld meg a lanyoddal,hogy masszon ra a parodra,amig a parod azt hiszi nem vagy otthon(kozben bujj el valahova,ha tudsz,a kicsit meg dobd at a nagyszulokhoz) VAGY EZ NAGY HULYESEG SZERINTETEK?
2011. jún. 8. 16:20
 78/117 anonim ***** válasza:
81%
A 16:20-as se ír hülyeséget.:) Egy próbát megérne ez is..
2011. jún. 8. 16:25
 79/117 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem teljesen mindegy ki mit ír, az a lényeg, hogy ez a szuka, aki te vagy te K. kérdező, a lánya helyett a párját választotta!!!!!A lányod mondta, hogy próbálkozott a pasid...hát miért nem hiszel neki?Egy "kislányban" nem lesznek csak úgy ilyen érzelmek.Csak gratulálni tudok, én személy szerint a vonat után kötnélek, egy ilyen ember nem anyának való, és még is van 2 gyereked.Az egyiket már tönkre tetted, csak remélni tudom, hogy a másiknak nem ilyen sorsa lesz!!!
2011. jún. 8. 18:56
 80/117 anonim ***** válasza:
31%

Nagyon kevesen válaszolnak a kérdésre. Nem ítélkezni kell, hanem belegondolni a helyzetébe és normális hangnemben válaszolni. Itt a fele bagázsnak mocskos a szája! Elméletileg itt nagyszámban anyák vagyunk, nem? Hogy beszélhettek így???

Bocs az offért, én nem tudom mit csinálnék, lehet bőgve fetrengenék az ágyamon, önmarcangolva, hogy mit ronthattam ennyire el???...:(

2011. jún. 8. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!