15 eves lanyom szerelmes a neveloapjaba? Mit csinaljak vele?
Ezt talán én írtam???
"Beszeltem vele es ugy dontottem megy nevelointezetbe.nem normalis..."
Az más tészta, hogy azóta megállapodtatok, hogy megy a nagyszülőkhöz, de te simán kiraktad az utcára a saját gyerekedet. Ahelyett, hogy próbáltad volna megoldani a problémát...
De igazad van, nem fecsérelem tovább az időmet a baromságaidra. Javaslom, hogy próbálj meg könyvet írni, a polgár pukkasztó sztorik általában nagy sikerrel bírnak, és még talán kereshetsz is egy kicsit a fantáziáddal!
Gyerünk kedves kérdező, folytasd a sztorit:) Kiváncsian várom milyen fordulatot szül még a háborodott elméd:) Van kutyátok? Esetleg még azt is beleveheted a kis pikáns történetedbe:))
Ha meg nem kamu, amit nagyon bizonygatsz, akkor te egy tényleg leköpnivaló, undorító szuka (az anya szó eléggé méltatlan hozzád) vagy!
Tudod, az azért fura, kirakod a lányod,mert fel kell nevelj egy másik gyereket normálisan.- ez kimondottan röhejesen hangzik, az általad elmondottak tükrében. Aztán ha abba a korba él a második és a férjed nála is rákezdi, őt is kidobod, mint egy megunt cipőt?
Ja és egyébként, a megunt kutyát sem teheted ki az utcára, sőt a szemetedet sem, mert komoly büntetést von maga után a dolog. Miből gondolod, hogy a lányodtól így megszabadulhatsz, meguntad és kiteszed az utcára? Ennek komoly következményei vannak és lesznek.
Egyébként te is pontosan tudod, hogy a párod és a lányod összeszűrte a levet. És most féltékenységtől örjöngve próbálod eltávolítani a lányod. Csak tudod, most kidobod a lányod, a párodat választod, nem te vagy az első ilyen nő, de a párod meg fog csalni továbbra is,még az is lehet, hogy a lányoddal. És gondold át, érdemes e látszat kapcsolatban élni, lányod nélkül, nem e férjedet kéne kidobnod egy időre, rendbe hozni a dolgot a gyerekeddel és próbálni felnevelni őket. Semmi anyai ösztönöd nincs?
Nagyon kevesen válaszolnak a kérdésre. Nem ítélkezni kell, hanem belegondolni a helyzetébe és normális hangnemben válaszolni. Itt a fele bagázsnak mocskos a szája! Elméletileg itt nagyszámban anyák vagyunk, nem? Hogy beszélhettek így???
Bocs az offért, én nem tudom mit csinálnék, lehet bőgve fetrengenék az ágyamon, önmarcangolva, hogy mit ronthattam ennyire el???...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!