3 éves gyerek hogy viselkedik ha jőn a kistesó?
Én nem hittem,hogy a testvér érkezésekor mennyire megváltozhat a kisfiam,kifordult magából,pedig mindent elkövettünk,hogy ne érezze magát mellőzöttnek.
Ellenkezett,dacos lett,dúrcás lett,vitette magát,cumisüveget akart,babakádban akart fürdeni,ringatni kellett.:-)
Szerintem az, h a nagyobb gyerek hogyan fogadja a testvérét csakis a szülő hozzáállásán múlik!
Ha szülő leül és szépen elmagyarázza neki, hogy mi történik, h amiért testvére lesz, őt még nem fogják a szülők elhanyagolni, sőt ugyanúgy fogják szeretni, mint eddig és bevonják a kisbaba gondozásának feladatába (pl, "elfelejted" odavinni a hintőport és megkéred, h hozza ide, ha odavitte, megdicséred, h milyen ügyes, h segített a kistesójának) akkor nem lesz féltékeny, sőt érezni fogja, h most már ő a nagyobb, neki is figyelni kell a kicsire, de anyu és apu még mindig nagyon szeretik!
oké megértem, de íjen hejessen irni...hhhhúúúú
:) xd (direkt )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!