15 eves lanyom szerelmes a neveloapjaba? Mit csinaljak vele?
draga kerdezo,lehet hogy z kamu,de lehet hogy megsem..minden esetre az en szuleim is elvaltak,apam a mindenem,anyamat tisztelem,mert ot lehet miert tisztelni,egyedul ugy eltart,hogy 3kutyam van,koztuk egy enemt dog,ps3,Iphone4,hatalmas szoba,sajat furdo,egy nyuszi,sony vaio leptop,gitar,enektanarhoz jarok..soroljam..nagyon jo eletet biztosit nekem az anyukam es imadom!tovabba az uj baratjatol(4evesek)van egy mostohatesom is,2eves es ot is szeretem..a neveloapammal soha nem volt gondom,nagyon rendes,neki meg van 2 lanya..mellesleg rendor akinek van maganvallalkozasa..de egy percre elkepzeltem ezt a helyzetet..ez beteges, es gusztustalan!!! EN MONDOM NEKTEK,HOGY EGY LANY ILYET SOHA NEM TENNE A NEVELOAPJAVAL!mellesleg ha velem akarna ilyet tenni anyam pasija szolnak,anyam leszurna, de ha nem tudna akkor apam kivereztetne..errol ennyit...utoirat:a lanyod 15eve van meg,+ az a 9 honap amig a koszived alatt hordtad!!a pasid meg csak 10 eve..
16/L
Komolyan mondom, ekkora szánalmat...Meddig lehet még süllyedni??
Gratulálok az életedhez, kedves kérdező, örülj hogy megúsztad ennyivel, és a lányodat nem találta meg valami késelő szatír, mikor te ügyesen kidobtad az utcára. Nyilván a lányod se komplett, de hogy nem magától lett ilyen, az is biztos. Csakis magadnak köszönhetsz mindent, hogy lehet valamit így elcseszni??
Nem érdekel, hogy kamu-e a kérdés, vagy sem, nekem ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!