Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » 15 eves lanyom szerelmes a...

15 eves lanyom szerelmes a neveloapjaba? Mit csinaljak vele?

Figyelt kérdés
5 eves kora ota a jelenlegi parommal vagyok,tehat igazabol O nevelte fel a lanyom. Most megis ferfikent tekint ra? Egyre durvabb a helyzet. Van erre megoldas?
2011. jún. 7. 11:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/117 anonim ***** válasza:
92%
Kedves kérdező..Mond miért nem írsz?Örülsz, hogy sikerült ki rakni a fölösleges személyt az életedből?Anya, apa, kisgyerek együtt..az előző életed csökevénye meg már le kopott!!!Ha tudnám ki vagy, én köpnélek le!!!!
2011. jún. 8. 08:19
 42/117 anonim ***** válasza:
87%
Az esetleg eszedbe sem jut hogy amikor te nem vagy otthona drágalátóds párod miket csinált a lányoddal??Nem lehet hogy erre ő is rásegitett hogy ilyen valami kialakuljona lányodban???Pszichologust javaslok mind hármatoknak!!!
2011. jún. 8. 09:42
 43/117 anonim ***** válasza:
89%
Mellesleg ha tényleg igaz a kérdés,nagyon sajnálomk szegény lányt,többek között azért is,mert amint látom az apja is sz@rik rá:-( senkire sem számithat,nem csoda ha ilyen hajmeresztő dolgokkal próbálja felhivni magára a figyelmet.
2011. jún. 8. 09:52
 44/117 anonim ***** válasza:
95%

Amennyiben valós a sztori (bár nekem kicsit fake-gyanús), akkor remélem, hogy Te is megkapod a méltó büntetésedet (most lehet lepontozni...). Egy 15 éves lány még gyerek, akármilyen hülye dolgokat is csinál! És nem b*szhatjátok csak úgy ki a lakásból. Gratulálok, igazán jó anya vagy!!! Inkább segíteni kellene a lányodnak!!! Gusztustalan nő vagy! Bár az ilyet inkább boszorkánynak nevezném...

Rengeteg tinilány (akár már 12-13 évesek is) fantáziál a nevelőapjáról, férfi tanárairól, sőt, adott esetben a saját apjáról is. Pubertáskori őrület, ami egyszer úgyis elmúlik!!! Te nem vagy eszednél, már ne is haragudj!!!

Ez az egyik. A másik, hogy ha el akarja csábítani a nevelőapját, úgyis el fogja...

26/L

2011. jún. 8. 10:28
 45/117 anonim ***** válasza:
93%

10:28 vagyok, még annyit tennék hozzá, hogy amilyen undorító stílusod van, nem csodálkozom, hogy a lányod szájal veled és le is köpött. Megérdemelted.

26/L

2011. jún. 8. 10:32
 46/117 anonim ***** válasza:
84%

tegnap 22:39-es válaszoló stílusával és a komment tartalmával értek egyet.

Bízom benne, hogy ez a kiborulás részedről csak az első sokk megnyilvánulása. Szerintem el fog múlni a lányodnál ez az időszak. Rengeteg türelem kell hozzá, az biztos, de megéri. Ne mondj le róla!

25/N

2011. jún. 8. 10:58
 47/117 anonim ***** válasza:
88%

Ez kamu... Ilyen nincs.

A kérdező meg nyilván most iskolában van még azért nem ír :)

2011. jún. 8. 12:24
 48/117 A kérdező kommentje:
Hajnalban beengedtem,aztan megbeszeltuk,hogy elkoltozik az apai nagyszuleihez. Megsem nevelointezet,de itthon sincs legalabb... van nekem egy masik gyerekem,akit normalisan fel kell neveljek!!!!!!!!
2011. jún. 8. 13:57
 49/117 anonim ***** válasza:
75%
Hajnalban nem lehetett vele normálisan beszélni? Lehet, hogy nem gondolta komolyan a tegnapiakat, csak hergelni akart. (Remélem.) Meg tudtátok beszélni, hogy nem normális, ahogy érez a párod iránt, és hogy tudnia kell, hogy ő számára tabu?
2011. jún. 8. 14:01
 50/117 anonim válasza:
72%
Szeressed a lányodat, te szülted meg, te adtál életet neki, most sem engedheted el a kezét!!!!!!!!!!!!!!
2011. jún. 8. 14:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!