15 eves lanyom szerelmes a neveloapjaba? Mit csinaljak vele?
Figyelt kérdés
5 eves kora ota a jelenlegi parommal vagyok,tehat igazabol O nevelte fel a lanyom. Most megis ferfikent tekint ra? Egyre durvabb a helyzet. Van erre megoldas?2011. jún. 7. 11:17
11/117 anonim válasza:
Szerintem önmagában az önkielégítés nem durva, nagyon sok tini lány önkielégít a tanáráról, a nevelőapjáról, sőt akár a vér szerinti apjáról vagy a bátyjáról fantáziálva.
Akkor már inkább a leskelődés durva.
12/117 anonim válasza:
Nem lehet hogy maga a nemi szerv látványa( ha látta a párod zuhanyozni) izgatja fel??Ha az apja nemi szerve izgatná fel az durvább lenne,(ez igen ritka,a gyerekek undorodnak a vérszerrinti szülők nemiszerveitől) Szerintem nincs nagy gáz. Beszélj vele,de ovatosan,ne támadj,kinövi!! Ebben a korban én a nővérem pasijába voltam "szerelmes".
13/117 A kérdező kommentje:
Beszeltem vele es ugy dontottem megy nevelointezetbe.nem normalis...
2011. jún. 7. 13:24
14/117 anonim válasza:
Mit mondott a lány? Lehet, hogy érdemes lenne felkeresni a helyi nevelési tanácsadót, ott van szakember (pszichológus).
15/117 anonim válasza:
Meg akarsz szabadulni a gyermekedtől?
16/117 anonim válasza:
Uhhhhhhhhhhh ez nagyon kemény helyzet. Mit mondott a lányod? Nem lehet, hogy egy pszichológus is elég lenne?
17/117 A kérdező kommentje:
Rakerdeztem a dologra es nem is tagadott semmit. Meglepodtem mennyire nyiltan beszel errol az egeszrol,az is megfordult a fejemben,hogy szorakozik velem. Erre kozli,hogy addig nem nyugszik,amig oralisan legalabb ki nem elegitette a neveloapjat. Erre lekevertem neki egy anyai pofont es nem eleg,hogy visszautott meg le is kopott!!!!! Egyebkent meg felvilagositott,hogy jobb,ha belenyugszom,mert ez nem egy kis fellangolas.
2011. jún. 7. 14:25
18/117 anonim válasza:
Jó, add csak intézetbe. Három év múlva visszajön, kicsit durvább lélekkel, elcsábítja a nevelőapját, mint nagykorú, te meg hoppon maradsz.
19/117 anonim válasza:
Uhhhh... az kemény... :((( Nagyon sajnálom. Az egyetlen ötletem, hogy kérd ki egy pszichológus véleményét a nevelési tanácsadóban, hogy hogyan kezeld a helyzetet, mit csinálj vele. /Kétlem, hogy őt el tudnád vinni, de az is segíthet, ha szakértő ad neked tanácsot, hogy hogy viselkedj vele a továbbiakban.)
Kitartást kívánok neked/nektek és nagyon sok erőt!
20/117 A kérdező kommentje:
Kedves 14:30-as.. az elcsabitas nem a nagykorusagon mulik,egyebkent meg nagyon okos vagy! Kivancsi lennek,mit csinalnal,ha a lanyod a parod nemiszerven cuppogna! Netan,hagynad es beszallnal 3.-nak gondolom.
2011. jún. 7. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!