Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » 15 eves lanyom szerelmes a...

15 eves lanyom szerelmes a neveloapjaba? Mit csinaljak vele?

Figyelt kérdés
5 eves kora ota a jelenlegi parommal vagyok,tehat igazabol O nevelte fel a lanyom. Most megis ferfikent tekint ra? Egyre durvabb a helyzet. Van erre megoldas?
2011. jún. 7. 11:17
 81/117 anonim ***** válasza:
87%
A kérdező nálunk szerintem ott írta le magát, hogy a probléma megoldása helyett inkább nevelőintézetbe küldené a lányát, illetve ott vesztette el az emberi mivoltát, amikor kirakta a lányát. Szerintem jogosan hordja le mindenki (ha nem kamu a kérdés, mert az is gyanús), én sem írhatnék mást. Mit segíthetnénk, amikor a (köszönöm ezt a tökéletes kifejezést erre a "nőstényre", valamelyik válaszoló) szukáról már messziről lerí, hogy nem akarja megoldani a problémát?
2011. jún. 8. 19:57
 82/117 anonim ***** válasza:
89%

Gondolod, aki ilyennek neveli fel a lányát, hogy leköpi az anyját, megpofozza és a képébe vágja, hogy orálisan elégítem ki a férjed/pasid, fetreng az önmarcangolástól és a lelkiismeretfurdalástól? Egyáltalán hibáztatja magát bármiben is?

Jó, ismeretlenül ugyan, név nélkül, de kiírta ide a kérdést, felhívta az apját, hogy micsoda mocsok a lánya, hogy az ő férjére vetett szemet. Tudod, kit szoktak így lejáratni és így beszélni róla? A férj szeretőjét, elborult aggyal (lazán elfelejtve a tényt, hogy mindenhez két ember kell.

És a szeretőt akarja az ember ennyire mániákusan tönkretenni, hiszen oké, kidobta otthonról, de ez nem volt elég, felhívta az apját is, hogy elintézze ne vegye oda, most a nagyszülőket is fel akarja- mint aki a földszínéről is le akarja söpörni és tönkretenni. Tudod anyák ennél sokkal nagyobb bűnért is ölre mennek a gyerekükért és nem utcára hajítják, igaza van annak aki azt írta normális ember egy kutyát nem dob az utcára.

2011. jún. 8. 20:17
 83/117 A kérdező kommentje:
Rendben,csak hogy oruljetek..johetnek az en megmondtam dumak. Igazatok volt. A g*cije magatol bevallotta,hogy valoban molesztalta a lanyomat,miutan ramaszott. a lelkiismerete nem hagyta,hogy ez miatt kitegyem. Ennyi legyen is eleg... elegem van mar az egesz rohadt eletbol!!! most talalhatom ki mit csinalok egyedul,2 gyerekkel,raadasul a lanyom szivta meg emiatt.
2011. jún. 8. 20:51
 84/117 anonim ***** válasza:
88%
Gratulálok..és te a lányodat küldted volna el!!!De jobb, hogy ki derült, de mondjuk ha a lányod lennék én már tuti lépnék...
2011. jún. 8. 20:54
 85/117 anonim ***** válasza:
90%
A 2 gyerekes vagyok.Nem,nem örülök!Annak viszont igen,hogy korrektül megírtad!Ne csüggedj,van 2 gyereked,és egészséges vagy!Fel a fejjel!
2011. jún. 8. 20:56
 86/117 anonim ***** válasza:
86%

Én sem örülök egy cseppet sem, mert ez igazi tragédia és más bajának nem örül az ember.

De annak igen, ha tényleg így történt, hogy volt benned annyi, hogy megírtad az igazságot.

És ehhez, hogy kiderüljön, talán a téged szidó hozzászólásoknak is van köze.

2011. jún. 8. 21:02
 87/117 anonim ***** válasza:
92%
Ti tényleg beveszitek ezt a kamu kérdést? Egy unatkozó tini fantáziája. Nem tűnt fel, hogy tanítási időben nem tud kommenteket írni?
2011. jún. 8. 21:15
 88/117 anonim ***** válasza:
70%

Én sem örülök, de annak örülj, hogy mindez kiderült. Ki tudja, hová fajultak volna a dolgok, ha nem derül ki. Az a lényeg, hogy békülj ki a lányoddal és kezdjetek új életet a másik gyermekeddel együtt, tiszta lappal, ellenségeskedés és titkok nélkül. A pasit meg vágd ki a bajba...

25/N

2011. jún. 8. 21:19
 89/117 anonim ***** válasza:
69%

10:28 vagyok.

Örülünk szerintem mindannyian, hogy megjött az eszed és rákérdeztél a párodnál, mennyire valós az infó.

De számomra akkor is felfoghatatlan, hogy Te először a pasit választottad volna a saját gyermeked, a saját véred helyett! És még Te k*rváztad le a lányodat...no comment.

A párod meg egy undorító patkány féreg, aki azt sem érdemli meg, hogy a cipődet beletöröld. Tudom, nehéz felfogni, hogy a párod molesztálta a lányodat, illetve azt, hogy egy 15 éves lányban tombolnak a hormonok és imponált neki a nevelőapja szexuális közeledése. De Neked egyetlenegy dolog legyen a fontos: hogy ANYA vagy és fel kell nevelned a gyerekeidet! Nagyon remélem, hogy soha többet nem fogod eldobni a lányodat egy pasi miatt. Elvégre Őt Te szülted és Hozzád tartozik! Jobban, mint bárki máshoz a világon! A pasit dobd ki. Egy szar alak.

26/L

2011. jún. 8. 21:32
 90/117 anonim ***** válasza:
7%

ma 15:37 vagyok.

Annak örülök hogy kiderült az igazság. De viszont szomorú is vagyok, hogy vannak ilyen gusztustalan emberek mint a párod. Inkább úgy írom hogy volt párod. Nagyon remélem hogy kiteszed a szűrét. Én a helyedben még fel is jelenteném és az is biztos hogy a 3 éves közös gyermeketeket sem engedném hogy lássa. És hogy fajult idáig a dolog? Valami ok csak van hogy a lányod is "rákívánkozott". Azóta mit mond a lányod? És a pasi mit mondott valójában?

2011. jún. 8. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!