Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » 15 eves lanyom szerelmes a...

15 eves lanyom szerelmes a neveloapjaba? Mit csinaljak vele?

Figyelt kérdés
5 eves kora ota a jelenlegi parommal vagyok,tehat igazabol O nevelte fel a lanyom. Most megis ferfikent tekint ra? Egyre durvabb a helyzet. Van erre megoldas?
2011. jún. 7. 11:17
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/117 anonim ***** válasza:
76%

Egyetértek azokkal, akik szerint ez KAMU. Minden esetre jót röhögtem a fantáziádon.

Gondolom te vagy az a 15 éves lány...aki unalmában a nevelőapjáról fantáziálva elégíti ki magát...és tovább fantáziálva írogat ide... hát ez a mai fiatalság...és majd ilyen emberek fognak minket eltartani? Komolyan, anyád egy szégyen, hogy megszült egyáltalán.

2011. jún. 11. 17:21
 102/117 anonim ***** válasza:
100%

Nevelési tanácsadóba menjetek el ott a dokik ingyen foglalkoznak az egész családdal.

Családterápiát kapnátok amire komoly szükségetek van és ha a párod bántalmazta valamelyik gyereket gyorsan kiderülne. Mindenképp keres orvost ha elköltözik akkor is.

[link]

2011. jún. 12. 00:01
 103/117 anonim ***** válasza:
25%
Emberedet is kidobtad, mint egy szemetet? Vagy csak a lányodat "szereted" ennyire?
2011. jún. 12. 15:37
 104/117 anonim ***** válasza:
57%

Segítenétek? Hasonló a bajom nekem is. 25 évesek vagyunk a férjemmel, van egy tizenéves mostohaunokatestvére (nem tudom van-e ilyen megfogalmazás). A lány belezúgott a férjembe. Össze-vissza hazudozik a férjemről, és egész biztosan hazugság. Mit tudnánk tenni?

A lány engem vetélytársnak tekint és gyűlöl, a közös babánkkal együtt: hogy idézzem egy írását:

"Remélem egyszer az a r.banc (ez lennék én) rám bízza azt a kölyköt (8 hós kisbabánk), de akkor belefolytom a kádba. Vagy csak lecsavarom a hypo kupakját és a földre rakom. Talán cumisüvegnek nézi és ráhúz. Ha megdöglik, akkoris azt a c-fkát csukják le. Két legyet egy csapásra!"

Egyszerűen rettegek! Az anyja se hisz a lányzónak. Mit lehetne tenni? El lehet rángatni valahogy pszihiáterhez?

Nem akartam most kérdést kitenni, mivel ez a kérdés annyira borzolta a kedélyeket, hogy valószínűleg rögtön fake-eznék.

2011. jún. 12. 23:23
 105/117 anonim ***** válasza:
61%
Nah azért a két eset különböző. Szerintem írj ki nyugodtan kérdést, mert ha csak idebiggyeszted be , senki nem fog tudni a kérdésedre figyelni az előző anyuka lányához való viszonyulásán jogosan megrökönyödve.
2011. jún. 13. 03:33
 106/117 anonim válasza:
33%
Kamu!
2011. jún. 13. 09:18
 107/117 anonim ***** válasza:
61%

Öhm, most melyik KAMU?

Utolsó előtti előtti.

2011. jún. 13. 12:33
 108/117 anonim ***** válasza:
61%

Ezt szerintem sem ide kellene kiírnod, mert más ügy. Ez a lány nem él veletek, gondolom nem kell vele közvetlen napi kapcsolatot tartanotok. Amit idéztél, kinek, vagy hol, hogyan írta, vagy mondta?

A tiéd egyszerűbben megoldható eset. A lány szüleinek írj egy levelet, amibe bemásolod azt amit itt idéztél. Aztán írd meg, hogy erre való tekintettel, az elkövetkező 100 évben nem nagyon akarnátok a távoli rokonságot ápolni a kislányukkal. Éppenséggel fel is jelenthetnétek, de vagytok annyira jófejek, hogy kap egy utolsó esélyt arra, hogy végérvényesen eltűnjön az életetekből Ennyi.

2011. jún. 13. 21:42
 109/117 anonim ***** válasza:

"Rakerdeztem a dologra es nem is tagadott semmit. Meglepodtem mennyire nyiltan beszel errol az egeszrol,az is megfordult a fejemben,hogy szorakozik velem. Erre kozli,hogy addig nem nyugszik,amig oralisan legalabb ki nem elegitette a neveloapjat. Erre lekevertem neki egy anyai pofont es nem eleg,hogy visszautott meg le is kopott!!!!! Egyebkent meg felvilagositott,hogy jobb,ha belenyugszom,mert ez nem egy kis fellangolas."

Jó,de ha a nevelőapja molesztálta,akkor a lány miért akarta le*****ni????A lány szólhatott volna,ha nem is neked akkor az iskolában az ifjúságvédelmisnek......

Vagy ha élvezte ,h a nevelőapja molesztálja,akkor a lány is elég degenerált.........

Örült neki,hogy molesztálják vagy mi?

2011. jún. 20. 13:47
 110/117 anonim ***** válasza:
13%

komolyan mondom,egyik sztorinál sem reméltem még ennyire,hogy fake.

ha meg nem az,akkor mindannyiótoknak a diliházban lenne a helyetek^^

2011. jún. 20. 23:10
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!