Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » 15 eves lanyom szerelmes a...

15 eves lanyom szerelmes a neveloapjaba? Mit csinaljak vele?

Figyelt kérdés
5 eves kora ota a jelenlegi parommal vagyok,tehat igazabol O nevelte fel a lanyom. Most megis ferfikent tekint ra? Egyre durvabb a helyzet. Van erre megoldas?
2011. jún. 7. 11:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/117 anonim ***** válasza:
56%
Bocs, a visszaütést nem fogom helyteleníteni, mert én 95%-ban szemet szemért elv alapján intézem a problémáimat. Viszont azzal már túllőtt a célon, hogy le is köpött, az már olyan lenne, hogy szemet és fogat szemért. Most az, hogy ilyeneket mondott, az azt súgja neked, hogy vidd el pszichológushoz, ne a nevelőintézet legyen az első megoldás. Majd a pszichológus tud segíteni. Nem mondom, hogy normális dolog, de képes lennél egy valószínű, hogy a kamaszkor által okozott probléma miatt intézetbe adni a lányodat? Nagyon kitartó lehetsz, és a végére egy csúnya szó: f*szfej.
2011. jún. 7. 14:35
 22/117 A kérdező kommentje:
Draga utolso,ertelmi fogyatekos valaszolo.. f*szfej az,aki a vilagra ellett teged,egyebkent meg nem volt olyan kerdes,hogy nevelo intezetbe adjam-e,szoval k*rvara nem erdekel az allaspontod!
2011. jún. 7. 14:46
 23/117 anonim ***** válasza:
95%
Akárhogy is nézzük, a gyermek a te nevelésed eredménye és nem eldobható akkor, ha problémás. Legalábbis egy igazi szülő esetén.
2011. jún. 7. 14:51
 24/117 anonim ***** válasza:
100%
És ha a párod mondaná a lánynak, hogy felejtse el????Mert azt nem írtad, hogy párod hogyan viselkedik a lányoddal!!Mert ez így úgy néz ki az ő fejében, hogy te vagy az aki el akarja szakítani a szerelmétől..hát ha ki józanítja, ha a párod helyre rakja..
2011. jún. 7. 15:52
 25/117 A kérdező kommentje:
Persze,a parom is mondta neki,de a lanyom allitja,hogy csak elottem "jatsza" meg magat a neveloapja.
2011. jún. 7. 15:58
 26/117 anonim ***** válasza:
90%
Az utolsó kommentedre válaszolva(eddig maximálisan melletted álltam,mint 2 gyerekes anyuka):nem lehet,hogy a lányodnak IGAZA van?!Sok esetben derült már ki,hogy a nevelőapuka nem is én olyan ártatlan...ne haragudj,eszem ágában sincs meggyanúsítani a párodat(nálunk is ez a helyzet,van egy saját,és egy közös gyerek),de én biztos,hogy utánajárnék a dolgoknak.Igaz,annyiból másabb a helyzet,hogy az én nagyobbik gyerekem fiú,amikor összejöttünk a párommal 15 éves volt,és közöttünk-a nagy fiammal-nem voltak,és most sincsenek tabuk,hiszen mindig én voltam Neki a mentsvár(tudja,hogy rám mindig,mindenben számíthat).Különben nagyobb dolgokban soha nem hazudott még,talán ezért is hinnék Neki!
2011. jún. 7. 17:11
 27/117 anonim ***** válasza:
92%

Mondjuk ahogy visszaírtál az egyik válaszolónak, nem kétség mocskos szád lehet, így nem is csodálkozom, hogy a lányod olyan amilyen 15 évesen és le is köpött téged.

Egyébként pedig, elképzelhetőnek tartom, hogy a párod is rágerjedt a lányodra, hiszen fiatal, valószínűleg rád hasonlít, a te fiatalkori másod, akibe esetleg a párod is beleszeretett. Meg véletlen szájon csókolta és pont orálisan akarja kielégíteni? Ez is érdekes.

Nyugodj bele, ez veszett fejsze nyele. Biztos ez lehet a rémálma minden anyának, aki nevelőapát visz a házhoz, de megtörtént ami számos családban megtörtént már.

Nem véletlen, hogy, akár lányod akár nem, el akarod távolítani, de az intézetben sem maradhat örökké, 3 év év és kijön onnan.

2011. jún. 7. 18:14
 28/117 A kérdező kommentje:
Na megvolt megegy nagy beszelgetes... A parom is jol osszeveszett vele... Ocsmany dolgokat hordott ossze,szoval ossze pakoltuk neki a fontosabb cuccokat,elvettuk a lakaskulcsat,aztan kitettuk kapun kivulre.. gondolom hivja majd az apjat,aztan ott lesz nala,de en levettem a kezem rola.
2011. jún. 7. 18:41
 29/117 anonim ***** válasza:
95%
Hűha,IGAZI anya vagy,a párod pedig IGAZI nevelőapuka!Ám lelketek rajta.És ez megoldás?!Ha az apja nem megy az utcán éjszakázik a lány?!
2011. jún. 7. 19:48
 30/117 anonim ***** válasza:
94%
Te meg remélem börtönbe illetve a kicsi meg nevelőszülőkhöz, mert ti teljeséggel alkalmatlanok vagytok, nem rakhatsz utcára egy 15 évest, mert te vagy a gyámja és te felelsz érte.
2011. jún. 7. 19:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!