15 eves lanyom szerelmes a neveloapjaba? Mit csinaljak vele?
Figyelt kérdés
5 eves kora ota a jelenlegi parommal vagyok,tehat igazabol O nevelte fel a lanyom. Most megis ferfikent tekint ra? Egyre durvabb a helyzet. Van erre megoldas?2011. jún. 7. 11:17
91/117 anonim válasza:
Hát ez szép sztori.Még csak most olvastam végig,de szerintem ez kamu.Ha velem történne ilyen tragédia nem hiszem hogy lenne lelki erőm több napon át egy anoním oldalon megírni az épp aktuális történéseket.Azt gondolom valós esetben ilyen szörnyűségekkel teli napokat olyan lelki állapotban él át az ember hogy legotoljára sem jutna eszembe gép elé ülni.
92/117 anonim válasza:
No igen, az utolsónak igaza van. De ha mégsem kamu, akkor legalább kiderült!
93/117 anonim válasza:
Egyszer már elkezdtem írni neked, de pont felébredt a kisfiam, így nem küldtem el. Azt akartam írni, hogy elképzelhető hogy a lányod igazat mond, és most olvasom, hogy sajnos így is lett :((( Én megmondom őszintén, most nagyon sajnállak :( De egy ilyen ember nem ér egy fabatkát sem, őt ne sajnáld egy percig sem, ha ezt meg tudta tenni, viszont a lányoddal valahogy próbáld meg rendbe hozni a kapcsolatotokat, ő most nagyon nehéz időszakon megy keresztül (persze te is) muszáj mellette lenned, hidd el hogy óriási szüksége van rád, még akkor is ha ezt nem mutatja ki! Én őszintén remélem, hogy előbb utóbb helyrerázódtok!!!
94/117 anonim válasza:
Ugyan, ne húzzátok fel magatokat, EZ KAMU! Egy háborodott tini szórakozik, suli után írogat, nem veszitek észre???:)
Jó móka:)
95/117 anonim válasza:
Egy 10 éves kapcsolat fontosabb lett volna mint a 15 éves lányod??hát fura...kicsit elhamarkodottan cselekedtél....ördögi kör,a tyuk avgy a tojás volt elöbb??:))maradjunk annyiban h párod se volt egy szent,na de akkor a lányod se...
96/117 A kérdező kommentje:
Csak egy zaromondat! Aki ezt nem elte at,annak halvany lila goze sincs,hogy milyen erzes,de az ellensegemnek sem kivannek ilyet,ami most velunk tortent! A "kedves" hozzaszolok nelkul is lesz egy par almatlan ejszakam!
2011. jún. 9. 09:45
97/117 anonim válasza:
Ha ez a sztori igaz akkor k*rva sz@r ügy ... a lányod meg jó pár honapig talán évig nem fog a szemedbe nézni..ha igaz akkor sajnállak titeket
98/117 anonim válasza:
Ha véletlenül mégis igaz a párod egy görény kukába vele.A lányodról is megvan a véleményem mert azért mindent nem lehet a "zavarodott tini" kategóriába sorolni.De párt találhatsz 100-at is de elsőszülött csak Ő lehet.Nyeld le ezt a békát és rendezd a kapcsit a lányoddal,csak adj magatoknak időt.
99/117 anonim válasza:
A lányod helyében még vagy 100szor leköpnélek...
100/117 anonim válasza:
Emberek! Ez akkora nagy fake, hogy nagyobb nem is lehetne. Irigyelem a fantáziádat kedves kérdező! xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!