15 eves lanyom szerelmes a neveloapjaba? Mit csinaljak vele?
Figyelt kérdés
5 eves kora ota a jelenlegi parommal vagyok,tehat igazabol O nevelte fel a lanyom. Most megis ferfikent tekint ra? Egyre durvabb a helyzet. Van erre megoldas?2011. jún. 7. 11:17
61/117 anonim válasza:
és ha a párod tényleg fogdosta a lányodat?????????? megkérdezted a párod? tényleg f*szkalap vagy,ha utána se jársz ennek.
62/117 A kérdező kommentje:
Te olyan okos vagy!!!!!!! es megis mit kene utanajarni? megbizom a paromban,amugy meg hiaba kerdeznek ra,megha igazat mondott volna a lanyom,akkor sem hiszem,hogy bevallana! Ne legyel ekkora IQ bajnok!
2011. jún. 8. 14:50
63/117 anonim válasza:
Ugyan már miért járna utána???
Most írta le, hogy neki fontosabb egy 10 éves kapcsolat, mint az első szülött gyermeke, a saját vére...
64/117 anonim válasza:
A nagyszülőknél van már? Ők mit szólnak ehhez?
65/117 A kérdező kommentje:
Hetvegen megy a nagyszulokhoz remelhetoleg... ma meg felhivom oket,mert a volt parom nem hajlando beszelni errol a szuleivel,annyira csalodott. nem tudom elmondjam-e az igazsagot a nagyszuloknek.. mint leirtam,megha akarnek sem tudnek utanajarni a dolognak,de akarmi is tortent,vagy nem tortent,igy mar nyugi lesz. Ha tenyleg fogdosta volna a parom,akkor sem tudnek mast csinalni,csak ezt.
2011. jún. 8. 15:02
66/117 anonim válasza:
Hát ha a te helyedben lennék, és a nevelőapuka fogdosná a lányomat, szerintem én a nagy késsel leszúrnám.
Azért egy kicsit tényleg utánajárhatnál a dolognak. Legalább te is megnyugodnál!
67/117 A kérdező kommentje:
Jo,csak hogy nyugodt legyen a lelketek,de ugyis igazam lesz.. Van otletetek,hogy tudnek utanajarni?????????
2011. jún. 8. 15:08
68/117 anonim válasza:
Egyre inkább úgy érzem, hogy ez a kérdés kamu. Mondtam már, hogy sok hülyeséget láttam, de ez toplistás, az biztos, viszont ez olyan szinten felháborító, és megbotránkoztató, hogy kamunak kell lennie. A szomorú az, hogy előfordulhat, hogy nem is kamu, pusztán én szeretném azt, hogy ne kelljen egy gyereknek se ilyen "anya" mellett élnie.
69/117 anonim válasza:
Tehát ha tudnád, hogy a párod szexuálisan molesztálta a kiskorú gyermekedet, te akkor is a gyereket küldenéd nevelő intézetbe?
Ne haragudj, de ezt már nem tudom elhinni. Kamu az egész úgy ahogy van.
Ha meg mégis igaz, akkor az őszinte véleményem szerint egy gusztustalan féreg vagy, aki egyáltalán nem anyának való! A másik gyereked milyen nemű? Őt ki fogja molesztálni? Undorító vagy!!!!!!!
70/117 A kérdező kommentje:
elegem van mar a gusztustalan kommentekbol! Nem nevelointezetbe kuldenem,hanem akkor sem tudnek mast csinalni,mivel nincs bizonyitekom! nem hiszem el,hogy ilyen ertetlenek vagytok! segitseget vartam,nem ugatast! mindenki azt hisz,amit akar,ha kamu,akkor kamu,de akkor meg ne fecsereljetek itt az idotoket!!!!!!!
2011. jún. 8. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!