Nem szánalmas ez a gyerektartás dolog?

Vagy most nem értelek kérdező!
Ha a férfi felesége folyamatosan megcsalja a pasit,majd szakít,akkor az a normális,hogy nem fizetek gyerektartást,mert megcsaltál,neveld fel a gyereket,ahogy akarod!
Ha meg annyira kételkedik,hogy az övé e,dns teszt!
Nem olcsó mulatság,de ha tényleg gerinces,csak megcsináltatja valahogy,mint hogy pár év múlva magába nézzen,és szembeköpje saját magát,amiért semmi segítséget nem nyújtott a saját kölkének!

"De sok férfi a volt felesége "milyensége" miatt nem akar fizetni gyerektartást"
Magára költené!
Igen,ezen tényleg szintén csak nevetni tudok!
Elmegyek,megnézem hogy mire van szüksége a gyereknek,megveszem neki.....vagy folyamatosan látogatom,így csak kiderül,hogy a pénzem tényleg a gyerekre megy el.
Mindenre van megoldás!
Nincs lehetetlen,csak tehetetlen!!!

"csak ott van a büszkeség...:)"
Ja :)
Büszkeség majd eteti,meg ruházza a gyereket,(és hangsúlyozom,ez jár!!)
Nem vagyok korlátolt gondolkodású,én csak a gyerek érdekeit szoktam figyelembe venni,de nem vagyunk egyformák,te sajnáld a szegény apát,aki keveset keres,és ráerőltetik hogy gyerektartást fizessen! :)

Jaaj nem kell következtetni semmire sem,ez gusztustalan dolog!
Szerencsére boldog családban nőttem fel kérdező,megnyugodhatsz! :)
Én csak úgy gondolom,h egy gyerek semmiről sem tehet,és nem is ő kéreckedett a világra,szerintem ő a legártatlanabb a helyzetben!
Ennyi,nem kell többet belegondolni a dologba!

Hát kedves kérdező te vagy fiatal vagy , vagy pasi vagy valami nagyon életképtelen egyed. Erre én már nem tudok mit írni.Ennyire szerencsétlen nem lehet vki mint te.
Mi az ,lehet hogy nem a gyerekre költi? Ha ad neki enni és ruhát vesz neki akkor már a gyerekre költi, ha nem így tenné akkor elvennék az anyától a gyereket!
Megcsalás: nem olyan sűrű a nőknél ,főleg ahol gyerek van ,mint a férfiaknál. Egész napos munka,gyerek ,háztartás. Sok nőnek a férjéhez sincs energiája,ideje nemhogy még egy másik pasira is.
Azért nézi mindenki a gyerek igényeit ,mert erről tettél fel kérdést! És ha nem tünt volna fel a gyermekvállalás kategóriába írtál. Azaz ha valaki itt olvasgat akkor érdekli a gyerekek és fontosak számára!

ma 18:42
Tejes mértékben igazad van!
Vagy pasi,vagy egy fiatal lány,mert ha anya lenne,tuti nem így gondolkodna.
Nagyon unintelligens,és tudatlan a kérdező :)
21 vagyok és lány. :)
Azért tettem ebbe a kategóriába, mert a közoktatás, tanfolyamok közé nem lehetett volna.:D
Gyerekem tényleg nincs, nem is tervezem mostanában. Kb. ugyanannyi nő csalja meg a párját, mint férfi. Erről olvastam egy statisztikát is. Az otthoni munkát inkább fel se hozzuk, mert abban nagyon feminista vagyok. Utálom, hogy a társadalom azt várja el, hogy a nő csinálja meg az otthoni teendőket, például a főzést. Én például főzni utálok, időpocsékolás, inkább rendelek valamit. De ez egy másik téma.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!