Nem szánalmas ez a gyerektartás dolog?
Kérdező, az első, amiben ebben a kérdésben nem értünk egyet, a főzés, az kérlek művészet, a kreatív tevékenység csúcsa - szemben az összes többi házimunkával:) - mondom mindezt férfiként... a párom az elmúlt napokban ódákat zeng a szilveszteri lencsefőzelékemről:)
Persze nem úgy kell főzni, hogy magad elé teszed a leírást, hogy végy ennyit ebből, annyit meg abból... úgy tényleg csak megutálni lehet. Hanem szabadjára engedni a fantáziát, és megkomponálni a kaját, mint egy festményt:)))
Mellesleg az itteni vita mostani állása választ ad arra a naponta kb 5 példányban feltett kérdésre, hogy az elvált férfiak miért általában jóval fiatalabb nőkkel jönnek össze, miért nem a saját korosztályukban keresgélnek... hát mert társat, NŐT keresnek és nem anyatigrist... akik hihetetlenül nem veszik észre magukat, még ilyen oximoront is írásba adnak önként, hogy "Nem vagyok korlátolt gondolkodású,én csak a gyerek érdekeit szoktam figyelembe venni," - csókolom, aki mindenki érdekeire figyelemmel van, az a nem korlátolt gondolkodású, aki "CSAK" ezét vagy azét, pont az a beszűkült gondolkodású.
Igen, a beleszólogatást én is utálom, a főzés legelső mozzanata a zasszony:) kitessékelése a konyhából... több éve nem veszekedtünk komolyan semmin, de amikor a múltkor bele merészelt nyúlni a rántásomba, no azon irgalmatlanul összekaptunk...
Egyébként meg köszi:)
21 évessel vitatkozni egy ilyen komoly dologban még nem is lenne annyira gáz, de ahogy gondolkodsz az az! 18 évesen normálisabban gondolkoztam ,mint most te! Bár az után tanultam meg én is igazából főzni,mert elköltöztem otthonról. Ha még a szüleiddel élsz akkor nem sok belátásod van ilyen dolgokba.
Nem tudod milyen az amikor elveszíti valaki a munkahelyét, azt ,hogy hónapokig nem talál semmit.
Nem tudod milyen az amikor jönnek a csekkek és be kell fizetni ha van rá való ha nincs!
Hogyha megfőzöl magadnak negyed annyiból jön ki ,mintha megrendelnéd.
A gyereknek rendelhetsz ételt, de akkor ha nagyobb ! Vagy kockáztatnál vele ,hogy olyan valami kerül bele ami neki nem tesz jót?
Gondolom még nem is éltél együtt senkivel! Édesem ez nem együtt járás. Együtt élni sokkal komolyabb néha szebb és néha csúnyább.
A férfiakat se ismered még eléggé,max a fiúkat. Mennyi 30-35 év feletti ismerősöd van? Mert az az alattiak megcsalási százalékát ne hasonlítsd már össze egy "komolyabb" korosztályéval.
Mondom én ezeket és vitáztam veled ezekről de felesleges volt,mert mindenki a saját bőrén tapasztal ,tanul a legjobban.Hidd el pár év és a te gondolkozásod is megfordul, sőt majd jönnek más érzések stb.
71%-os válaszadó voltam, aki le lett pontozva.Bár...ez a legkevésbé sem érdekel.
24 éves feleség/társ/anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!