Nem szánalmas ez a gyerektartás dolog?
Huh, előszöris rettentően felhúzott ez a kérdés, és az abból fakadó jó pár válaszadó is.
Aztán rájöttem, hogy nem érdemes idegeskednem egy ostoba gondolkodású, tapasztalatlan liba miatt, mint te. :)
Majd akkor dumálj anyukám, hogy nem alacsonyodnál le arra a szintre, amikor egyedül maradsz a kölyköddel és hó végén ne adj isten beteg lesz, nincs pénzed az ötezer forintos gyógyszerre. ÉS ne gyere azzal, hogy nem vállnál gyereket amíg nincs rá pénzed te szerencsétlen, tudod hány embert rúgnak ki egyik pillanatról a másikra,stabilnak tűnő munkahelyről? Ne okoskodjál a felnőttek világában, öcsisajt. :)
Előszőr írok ebbe a témába.
Az, hogy pl egy férfi belekeveredik egy egyéjszakás kalanba és gyereket csinál kérdem én,miért nem használt gumit? Mert akár hogy is mondja a nő hogy ő gyógyszert szed,már csak a fertőzés veszélyei miatt is gumit húzok. Az elszakadt gumi szövegét meg számtalan alkalommal hallottuk, de mindenki tudja hogy egy gumi nem szakad egykönnyen. Na mind1.
Na és akkor kérdem én, miért ne vállalná a felelősséget ha a lány meg akarja tartani? Utólag kár siránkozni hogy jajj de én nem akartam gyereket csinálni... Hát igen, fel kelett volna húzni a gumit. Felnőtt emberek ne viselkedjenek már úgy mint a gyerekek, ha valamit csinálnak vállalják a felelősséget!!! Nem állatok vagyunk hanem emberek. A hím állatokra jellemző hogy megcsinálják az utódot és tovább állnak.
Ezt úgy írom hogy féri vagyok, elvált, gyerekes. Azóta van új kapcsolatom, fizetem a gyerektartást és sose fordult meg a fejmben hogy a volt feleségem magára költi. Tudom mennyi pénzel jár egy gyerek, ha a számlát fizeti be belőle, vagy ételt vesz, akkor is a gyerekre költi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!