Nem szánalmas ez a gyerektartás dolog?
ma 21:03
Ja!
Ugyanezt gondolom,a 66-os mindenhol ott van,és folyamatosan védi a kérdezőt,szerintem egyértelmű....bár elég unalmas!
Nem én írtam ki azt a másik kérdést!!! Elolvastam viszont a kérdést, és a válaszokat. Minek kérdeztem volna meg azt, ami számomra egyértelmű?
A 66-os sem én vagyok... Nem veszitek észre, hogy teljesen más a stílus? Nem?:) Én viszont észreveszem. Nem akarom magamat fényezni, de voltak már olyan esetek, mikor visszautasítottam egy fiút, és csinált egy másik facebook-ot, és arról kezdett el írni nekem, viszont nagyon hamar lebukott.:D
158-as
Mégis minek kellene lennie?:)
Uhhh. Végigolvastam mind a 17 oldalt. Mindkét tábornak igaza van. Ismerek olyan nőt aki kirúgta a gyerekek apját még aznap, hogy kirúgták a munkahelyéről (leépítés miatt tehát nem azért mert munkakerülő) majd vissza próbálta szerezni akkor amikor visszavették ugyanoda. Ismerek nem egy olyat is akik azért mentek szét mert a nő nem engedte ki a férjét a szülőszobából amikor az ki akart menni, mert neki már durva volt. A nők pedig pusztán ösztönből tartják előbbre az utód érdekeit, és a kötődés, -ami olyan mint kiskacsáknál az imprinting- miatt nem hagyják magukra a gyereket. A férfiaknál javarészt ez nincs meg, azért lépnek könnyen le. Megjegyzem előzmények nélkül sosem hagynák ott a társukat. Pl: abortusz(ha mind2 fél megfelelően védekezik) vagy apás szülés(az apa akar/nem akar bent lenni, mégis erőltetik.) vagy az apa akar gyereket, de mégsem érett meg rá a párkapcsolat. Igazat adok azoknak is akik a gyerek érdekét nézik válás esetén, mert nem ő tehet róla. Hanem többnyire(valljuk be az őszintén) az anya. Ő nem marad társ, feleség, hanem csak anya szerepét éli ami a mi monogám családszerkezetünkben nem megfelelő. Ha a férj nyugodtan élhetne más nők szexuális szolgálataival, akkor az anyák is nyugodtan foglalkozhatnának csak a babucival. De mivel ez nem így megy ezért kéne nőnek is maradni az anyává válás során.
Kedves kérdező! Próbálj kicsit lentebb adni az énközpontú elveidből. Ha lesz egy párod akkor már nem te leszel hanem ti. Ha pedig születik egy babátok, akkor egy triász születik. Leszel benne te a párod és a gyereketek, és az elején fontosabb lesz a baba hisz őt EL KELL LÁTNI A NAP 24 ÓRÁJÁBAN. akkor nem az lesz a fontosabb h kielégítsd a férjed. Persze az is fontos de fizikai képtelenség néha. :) és a párod ezt megfogja érteni. (reméljük, és nem fog arcon csapni gyermekágyasként) később pedig újra egyre több időt szentelhettek egymásnak ahogy önállósodik a gyerek.
Ui: azért az nem olyan egyszerü, hogy felkelek hoozzá aztán majd visszafekszem aludni. Ha egyhuzamba alszol 1 órát összeteheted a kezed! Nagyon pihentető. Komolyan;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!