Nem szánalmas ez a gyerektartás dolog?
Nem nézem tragédiának, inkább furcsának tűnik, hogy az, aki ennyire gyerekpárti, ilyeneket ír.
Én bármennyire is haragszom valakire, sosem gondoltam azt, hogy bár ne született volna meg. Ez már amolyan gyűlölet-dolog.:)
Kedves #147, én férfiként nem tudok rá OPTIMÁLIS megoldást, csak olyan megoldásokat (az óvszertől a vazektómiáig) amelyek léteznek, némelyeknél beválnak, másoknál nem.
A másikra meg annyit, hogy hogye hallottam volna ilyesmiről, a dolog ugye úgy néz ki valahogy, hogy a nemi érésnek, a másodlagos nemi jellegnek nem csak az illető külső kinézetére, meg belső szervezetére, hanem a pszichéjére is hatása van, a szexuálszteroidok bizony hatnak az agyi működésre is. Jól gondolom, erre gondolsz, ugye?
Az emberek hibázhatnak? Te egy gyerekről beszélsz. Felfogod egyáltalán? Védekezzen az a férfi, ahogy egy nő is megteszi, ha nem akar gyereket. A férfi miért is a nőtől várja el ezt? És ne gyere megint azzal, hogy a nő érzékeny a gumira stb így szegény kiszolgáltatott férfi kénytelen bízni a nőbe.
Egyébként meg mindenki magából indul ki. Soha nem fordult meg a fejembe, hogy mi lesz, ha olyan férfiba szeretek bele, akit egy kegyetlen nő belekényszerít egy gyerekvállalásba. Vajon miért?
Kérdező (#151), bocsi, hogy közbeszólok, de te szerintem épp keversz valamit valami mással. Az igazi, a szó nemes értelmében vett magzatvédő, az jobb és hatékonyabb fogamzásgátló eljárásokat kutat, felvilágosít, ilyesmi... aki igazán szereti a gyerekeket, az meg azért tesz meg mindent, hogy minél több várt és tervezett gyerek tudjon megszületni, teljes családban felnőni, minél kevesebbeknél legyen a gyermek vállalásának külső, mondjuk anyagi, vagy egyéb szociális akadálya. A más szabad akaratát kérdőjelezőt, szexualitása, méhe körül rendezkedőt nem így hívják...
Egy valódi életvédő az, ha elsütöd neki a kb 50 éves viccet a gumigyári óvoda feliratáról ("A selejt bosszúja"), röhögni fog veled. A farizeus meg felháborodik, hogy "hogggy lehet egy GYEREKET selejtnek nevezni????" Tuti teszt:)
Nem a gyerek a hiba, hanem a terhesség adott esetben. Nem egyenlő a kettő.
66-os: Minden előfordulhat.:)
Ugyan nem tök világos, hogy az előző válaszoló szerint Kérdezőnél minek és hol kellene lennie, ám de közben a Kérdező által kritikával illetett réteg furcsa erkölcseire, arra, hogy a férfit hajlamosak másodrendűnek kezelni, szép bizonyívány gyűlt össze itt is:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!